X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polasia wrote:
    Sluchaj ja niedawno czytalam tu na ovu historie dziewczyny ktora wyslali juz lekarze na lyzeczkowanie, bo niby nie rozwijala sie ciaza... a tam na miejscu odkryli dziecko z bijacym serduszkiem!byla to zdrowa ciaza! Nie trac nigdy nadziei!

Matko jedyna co za konowaly! W ktorym tc chcieli jej zrobic lyzeczkowanie? Straszne to jest!

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Jot Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret, trzymaj się Słońce, jesteśmy z Tobą !

MoBo, milka1, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • polasia Koleżanka

Wysłany: 3 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Matko jedyna co za konowaly! W ktorym tc chcieli jej zrobic lyzeczkowanie? Straszne to jest!

Niestety nie pamietam, to byla wczesna ciaza, czytalam to kilka mies temu, zapamietalam, bo dziewczyna tez pisala to w szoku, bo była w tym szpitalu, gdzie ja ginekolog wyslal, lezala na sali plakala czekajac na zabieg a po usg w szpitalu wykryli bijace serce u innego gina, tego juz szpitalnego. Niestety nie umiem tego watku odnaleźć teraz...

Margaret.Se lubi tę wiadomość

Pola
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nic więcej nie dodam, oprócz tego, że jesteśmy Maggie z Tobą myślami i zawsze możesz na nas liczyć, czy na forum, czy priv!

aszka, MoBo, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kochane dziewczynki :* czuje sie lepiej i nie poddam sie! Nie oddam "nikomu" mojej kruszynki, wiec serduszko musi zaczac bic i bedzie roslo zdrowe! Wiecie ze po zrobieniu testow mialam takie mysli ze moze ta ovulka byla wczesniej, po pierwsze dziewczyny jak robily i byky w tym samym dc nawet MoBo to mialy dwie grube krechy a ja mialam bladziusienkie. Moze faktycznie ovulka byla pozniej :) bete tez mialam nizsza niz inne dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:11

MoBo, Jot, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret a chodzisz do roboty?
    Ja mam teraz takie prownanie ze jak pracowalam fizycznie to moglo sie walic i palic a robota byla zrobiona, teraz przy kompie to czasem ciezko sie skupic.

Wiesz teraz to kazda rada moze Ci sie wydac do niczego, ale czyms sie musisz zajac, wypelnic dzien zeby nie walkowac tego caly czas.

Co Ci pomaga?

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Margaret a chodzisz do roboty?
    Ja mam teraz takie prownanie ze jak pracowalam fizycznie to moglo sie walic i palic a robota byla zrobiona, teraz przy kompie to czasem ciezko sie skupic.

Wiesz teraz to kazda rada moze Ci sie wydac do niczego, ale czyms sie musisz zajac, wypelnic dzien zeby nie walkowac tego caly czas.

Co Ci pomaga?

Tak byłam wczoraj w pracy cały dzien, moze i dobrze bo musiałam starac sie normalnie funkcjonowac. Nie raz poryczałam sie ale chyba nikt nie widział, czesto miałam załzawione oczy ale mysleli ze mam katar bo od razu mi z nosa woda wtedy lecia jak szlocham. Mój pracuje przy kompie i chcieli go do domu wysłac bo nawalil kilka razy, te widzieli ze cos nie tak jest. Dzisiaj kazali mu zostac w domu ale nie chcaił. On to ma super prace, ja bym zdychała a musiałabym przyjsc.
    Kotek praca na pewno mi pomaga bo trzeba sie na niej skupic chociaz czasami na chwilke. Po wizycie to sie zamknełam w sobie i prawie słowa nie wydusiłam, moj reaguje odwrotnie. Chciałam sie schowac przed wszystkimi i z nikim nie gadac, tak mam ale wczoraj ze musiałam wyjsc do ludzi to chyba dobrze mi zrobiło i po pracy az serce mi sie radowało ze zobacze mojego, on tak samo mówił ze humor mu sie poprawił jak mnie zobaczył i tylko chciałam byc wtulona w niego. Dzisiaj mniej mam godzin pracy ale jutro znowu cały dzien, padne i wyzione ducha no ale wolałabym byc z moim, cóz. w sobote wolne i jedziemy na 11.45 do lekarza a potem obym serce miała wypełnione juz radościa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:39

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret super, ze masz takiego faceta i wsparcie w nim :)
    Ja tez juz nieraz zaliczylam ryki w pracy wiec wiem jak to jest. No ale sama widzisz to jakos pcha dzien do przodu i moze nawet na 'chwile' pomaga nie myslec. Tak w domu samemu to wydaje mi sie ze gorzej.

milka1, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret powiem Ci jak było u mnie bo pewnie nie pamiętasz :-) w 7 tyg trafiłam do szpitala z bólem brzucha tam zrobili mi usg i odesłali z wyrokiem "puste jajo plodowe".Nie chciałam w to uwierzyć. 6 dni później miałam robione usg u swojego giną i już zarodek był prawie 5mm. Był taki malutki w tym ogromniastym pecherzyku. Gin powiedział mi że ciąża jest o 7 dni młodsza myślałam że w środku 8 tyg jestem a wg usg to dopiero 6tydzien 0dni. Dzieciaczki rosną naprawdę w różnym tempie, każda ciąża jest inna. A historia o dziewczynie ze skierowaniem na lyzeczkowajie jest mi znana i dużo takich już czytałam że ostatnie usg przed zabiegowe a tam serduszko pika sobie jak ta lala.

Margaret myślimy pozytywnie dobra? :-)

milka1, Margaret.Se, MoBo, Jot, aszka, Ania1602 lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mappi wrote:
    Margaret powiem Ci jak było u mnie bo pewnie nie pamiętasz :-) w 7 tyg trafiłam do szpitala z bólem brzucha tam zrobili mi usg i odesłali z wyrokiem "puste jajo plodowe".Nie chciałam w to uwierzyć. 6 dni później miałam robione usg u swojego giną i już zarodek był prawie 5mm. Był taki malutki w tym ogromniastym pecherzyku. Gin powiedział mi że ciąża jest o 7 dni młodsza myślałam że w środku 8 tyg jestem a wg usg to dopiero 6tydzien 0dni. Dzieciaczki rosną naprawdę w różnym tempie, każda ciąża jest inna. A historia o dziewczynie ze skierowaniem na lyzeczkowajie jest mi znana i dużo takich już czytałam że ostatnie usg przed zabiegowe a tam serduszko pika sobie jak ta lala.

Margaret myślimy pozytywnie dobra? :-)

No nie pamietam kochana :( jejka ale miałas tez przezycia <3

Dziewczynki zmieniłam lekarza z soboty tez na sobote ale do kobiety, wyczytałam ze dziewczyna miała sytuacja z tym podobnych ze chcieli jej łyzeczkowac a Pani doktor uratowała ja przed tym i ma teraz cudna córeczke! ze niby była to ciąza bezzarodkowa! teraz w sierpniu rodziła :)

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serce mi podpowiada ze dobre ze zmieniłam na ta kobiete :) strasznie humor mi sie poprawił :)

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mappi dobrze, ze wszystko teraz dobrze :)

Margaret no i dobrze :) to na ktora masz te nowa wizyte?
    Wiesz my bardzo to przezywamy razem z Toba, wiec obiecaj ze nam dasz znac?!

milka1, Margaret.Se, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    mappi dobrze, ze wszystko teraz dobrze :)

Margaret no i dobrze :) to na ktora masz te nowa wizyte?
    Wiesz my bardzo to przezywamy razem z Toba, wiec obiecaj ze nam dasz znac?!

Wiem kochana <3 dam znac po wizycie na pewno :) sobota 12.40
    niech tez czas szybciej leci i juz chce sobote :)

milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Margaret super, ze masz takiego faceta i wsparcie w nim :)
    Ja tez juz nieraz zaliczylam ryki w pracy wiec wiem jak to jest. No ale sama widzisz to jakos pcha dzien do przodu i moze nawet na 'chwile' pomaga nie myslec. Tak w domu samemu to wydaje mi sie ze gorzej.

Nio kochany jest i teraz co chwile powtarza mi zebym pamietała ze mam jego i ze bardzo mnie kocha :) wczoraj w pracy patrze a mam alarm nastawiony w telefonie na 14-ta a tam informacja " ze mnie kocha" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:43

Eltasz, Jot, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretko wzbudziłaś w nas ogromną solidarność :) wszystkie jesteśmy z Tobą :* Bądź dzielna :*

Margaret.Se, milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Margaretko wzbudziłaś w nas ogromną solidarność :) wszystkie jesteśmy z Tobą :* Bądź dzielna :*

Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze jestem na OF i ze trafiłam akurat tutaj na to forum a nie inne <3 to jest jedyne forum gdzie weszła i tak zostałam. Jestescie dla mnie bardzo wazne i strasznie sie ciesze ze Was poznałam i mam wielka nadzieje ze osobiscie juz niedługo bede miała przyjemnosc was wysciskać :D <3

Eltasz, milka1, Jot, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zapraszam do Kraka :D właśnie będę robiła gołąbki :D

Margaret.Se, milka1, MoBo lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    To zapraszam do Kraka :D właśnie będę robiła gołąbki :D

Heheh dziekuje ale chyba przed praca juz nie zdąże ;) ale moze po zajde pewnie na rano ale na powrót do pracy nie zdąze ale co tam :D

milka1, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny. ...oddam nerke za pieczonego gołąbka :-)

milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też ochoty narobiła :-)

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ