35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Glupa Mozilla firefox nie pokazuje kotka!
Ja dzis byłam w pracy, zdałam obowiazki, rozliczylam sie z papierów i już mam mieć świety spokój, oby. Aż tak dziwnie dziś u mnie na osiedlu, bo wszyscy albo do pracy albo do szkoły i cisza, jak pustynia. Tyle, ze pogoda lepsza bo zimniej. Przy okazji zrobiłam małe zakupy na obiad.milka1, Jot lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:widzisz, bo mozilla tak ma, a mimo to jest uwazana za najlepsza
Ja dzis byłam w pracy, zdałam obowiazki, rozliczylam sie z papierów i już mam mieć świety spokój, oby. Aż tak dziwnie dziś u mnie na osiedlu, bo wszyscy albo do pracy albo do szkoły i cisza, jak pustynia. Tyle, ze pogoda lepsza bo zimniej. Przy okazji zrobiłam małe zakupy na obiad.
No i fajnie masz z glowy -
Hej Kochane
Dziekuje za wszystkie porady, bardzo mi pomoglyscie. Juz mi troche lepiej, a i pogadalismy z moim. Nie wiem jak dlugo bedzie dobrze, bo czesto mamy takie jazdy, potem jest kilka tygodni dobrze i znowu to samo. On mnie kiedys wykonczy.
No niewazne, teraz musze pisac te prace na koniec semestru Zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce
Tez sie martwie o Margaret Na fejsie nie odpisujemilka1, aszka, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMoBo, kopnij mnie w d..., daj mi trochę swojej energii, bo ja przy tym remoncie zwariuję! Patrzę sobie na ten bałagan i nawet mnie to nie rusza (a jestem pedantką)!
A dziewczyny - kompletnie z innej beczki. Mam do sprzedania meble antyczne - szafa, komoda, czy któraś z Was zna kogoś z antykwariatów, kto jest w stanie szybko i tanio zrobić ich wycenę szacunkową? Oczywiście powysyłałam info do antykwariatów, ale po znajomości pewniej
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Hej Kochane
Dziekuje za wszystkie porady, bardzo mi pomoglyscie. Juz mi troche lepiej, a i pogadalismy z moim. Nie wiem jak dlugo bedzie dobrze, bo czesto mamy takie jazdy, potem jest kilka tygodni dobrze i znowu to samo. On mnie kiedys wykonczy.
No niewazne, teraz musze pisac te prace na koniec semestru Zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce
Tez sie martwie o Margaret Na fejsie nie odpisuje
teraz skup się na uczelni wszystko się ułoży, zobaczyszShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Dzieki Milka :*
Co do remontu to sama to miesiac temu przechodzilam i do tej pory mam dreszcze ja o tym pomysle. Nie lubie
milka1 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She sluchaj Milki
Milka wez prosze troche tej energii bo ja sie wczoraj przylapalam na bieganiu, bylam spozniona i od tak wyszlo, jak juz moja glowa przetrawila 'ej ale moze to nie dobrze i nie powinnas' to juz tak 100m zdazylam zrobic
Ej ja zaczynam myslec, ze cos jest ze mna nie tak
milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny