X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka :). Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko ;).
    Jak widać, jeden i drugi robi to beznadziejnie :)

Margaret.Se, co Ty musisz mieć w głowie że masz takie sny :)

Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazd :)

To ta kulka musi podjadac jedzenie temu chudemu i nie zauwazylas :P

Ja na pomysl zjazdu mowie - TAK :)

Jot, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Milka1, dobijam się do Ciebie na priva...:)

Milka zajeta ciazeniem :P daj jej chwile :)

Jot, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Milka zajeta ciazeniem :P daj jej chwile :)

Ciążeniem, to jeszcze dobrych kilka miesięcy będzie zajęta ;) aż zapomnę co ja chciałam :)

MoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka :). Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko ;).

Hej dziewczynki :)

Zjazd super sprawa i sie pisze :D

Jot co do moich snów to ja nie wiem skąd one sie biorą, bo miewam tak porabane i czasami zboczone ( a w danej chwile stronie od seksu) wez mi to wytłumacz heheh dzisiaj sniło mi sie ze chyba w jakims pociagu opowiadałam którka historie o Hitlerze helooołłłłłłłłłł tzn wszystko prawda no ale skąd ten temat, przeciez nawet zadnego filmu o nim nie ogladałam juz dawno. Sniły mi sie jelonki ale bez rogów tylko miały jakies koła dziwne zamiast nich i ja jechałam pociagiem a one skakały do okien potem siedziałam w jakiejs ławie z innymi i obok mnie ktos nalał wode zeby jelonek mogł sie napic i przyleciał a potem skoczył na mnie i jakąs koleznakne ze twarz miałam na jego brzuchu i nieruchowe siedziałysmy zeby nam nic nie zrobił hahahhaha

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, Maggie, no sny masz nie z tej ziemi!

Jot - przepraszam, już odpowiedziałam. Nie mam powiadomień na maila, a rzadko wchodzę na wiadomości i tak się zeszło ;-)

Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy :-)

MoBo - zajęta, zajęta - weekend po sklepach, ale już meble zamówione, wielki narożnik też!! Teraz tylko mamy miesiąc na pozbycie się tego co jest w domu, a antyki muszę dać do wyceny. Generalnie czeka mnie miesiąc porządków i mega burdelu. Nie wiem, jak Ty wszystko ogarnęłaś. Mnie na samą myśl wczoraj ciarki przeszły. Problem będzie jak nie sprzedamy tego co jest a nowe meble przyjdą, to będzie dopiero kaplica!

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Milka niedługo i Ty sie dowiesz :) , moj gin do którego chodze sam mnie zaprosił wiec nawet nie wypadało odmówic jak zadzownił. Fajny facet sam miał invitro bo niestety ale tak wyszło i trzyma ze mna sztame w ramach solidarnosci. I cenowo tez mnie zaskoczył bo wział 100 zł a babce przede mną zasunał 290 zł, a wybadał przy okazji bo i ręcznie, wziernikiem i dwa usg :D

Kociski tak mają, że sa grube mój nie dość że gruby to i sporawy :)

Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego :) to super jak macie takie relacje :)
    Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo :( jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitala

aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:

koniecznie zjazd, a moj kot tylko je mokre, suchego panicz nie zje :D

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy :-)

!
    na spokojnie czekaj, moj zeby do mnie nie zadzownil to ja bym tez za 2 tyg sie dowiedziała :) My własnie sie zastanawiamy nad imieniem.

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego :) to super jak macie takie relacje :)
    Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo :( jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitala
    jak myslisz, o żelaznej to moge sie kolezanki zapytac do kogo chodziła, bo ona urodziła w 2014.

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze :) jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe

aszka, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze :) jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe
    jutro ma byc ciut zimniej, to odetchniemy, daj znac jak tam wyniki :p

MoBo lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    jak myslisz, o żelaznej to moge sie kolezanki zapytac do kogo chodziła, bo ona urodziła w 2014.

Nie wiem czy ta zelazna ale jasne podpytaj sie :) im wiecej opcji tym lepszy wybór :) a ona była zadowolona?

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:05

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie
    lekarza z bielanskiego, bo chce tam rodzic, naszych wspolnych kolezanek lekarz, ktory tam pracuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Nie wiem czy ta zelazna ale jasne podpytaj sie :) im wiecej opcji tym lepszy wybór :) a ona była zadowolona?
    była, jak sie skontaktuje to dam znac:)

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    była, jak sie skontaktuje to dam znac:)

Super to czekam :) tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety :( chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Super to czekam :) tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety :( chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie
    to z ubezp, to ciezko bo oni przyjmuja prywatnie, jak juz z allianza to chyba tylko kliniki.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy juz o porodzie O.o ?????

milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Wy juz o porodzie O.o ?????
    nie o porodzie, tylko o zmianie lekarza. Ci ktorzy pracuja w klinice, do ktorej chodzimy z margaret przyjmuja tylko w prywatnym szpitalu porody za gruba kase, wiec jak chcesz rodzic w danym szpitalu to trzeba zmienic na takiego lekarza, ktory tam pracuje. Niby mozna wyłącznie chodzic do kliniki, ale pozniej jezdziesz do szpitala w Wawie i maja wy...brzadkane na Ciebie, tutaj babki ciezarne w Wawie sa koszmarnie traktowane, przedmiotowo, lepiej miec takiego co pracuje w danym szpitalu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:48

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa ufff juz myslalam :P

milka1, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ