35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jot wrote:Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka . Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko .
Jak widać, jeden i drugi robi to beznadziejnie
Margaret.Se, co Ty musisz mieć w głowie że masz takie sny
Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazd
To ta kulka musi podjadac jedzenie temu chudemu i nie zauwazylas
Ja na pomysl zjazdu mowie - TAKJot, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Milka zajeta ciazeniem daj jej chwile
Ciążeniem, to jeszcze dobrych kilka miesięcy będzie zajęta aż zapomnę co ja chciałamMoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka . Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko .
Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazd
Hej dziewczynki
Zjazd super sprawa i sie pisze
Jot co do moich snów to ja nie wiem skąd one sie biorą, bo miewam tak porabane i czasami zboczone ( a w danej chwile stronie od seksu) wez mi to wytłumacz heheh dzisiaj sniło mi sie ze chyba w jakims pociagu opowiadałam którka historie o Hitlerze helooołłłłłłłłłł tzn wszystko prawda no ale skąd ten temat, przeciez nawet zadnego filmu o nim nie ogladałam juz dawno. Sniły mi sie jelonki ale bez rogów tylko miały jakies koła dziwne zamiast nich i ja jechałam pociagiem a one skakały do okien potem siedziałam w jakiejs ławie z innymi i obok mnie ktos nalał wode zeby jelonek mogł sie napic i przyleciał a potem skoczył na mnie i jakąs koleznakne ze twarz miałam na jego brzuchu i nieruchowe siedziałysmy zeby nam nic nie zrobił hahahhaha
milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele, Maggie, no sny masz nie z tej ziemi!
Jot - przepraszam, już odpowiedziałam. Nie mam powiadomień na maila, a rzadko wchodzę na wiadomości i tak się zeszło
Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy
MoBo - zajęta, zajęta - weekend po sklepach, ale już meble zamówione, wielki narożnik też!! Teraz tylko mamy miesiąc na pozbycie się tego co jest w domu, a antyki muszę dać do wyceny. Generalnie czeka mnie miesiąc porządków i mega burdelu. Nie wiem, jak Ty wszystko ogarnęłaś. Mnie na samą myśl wczoraj ciarki przeszły. Problem będzie jak nie sprzedamy tego co jest a nowe meble przyjdą, to będzie dopiero kaplica!
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Milka niedługo i Ty sie dowiesz , moj gin do którego chodze sam mnie zaprosił wiec nawet nie wypadało odmówic jak zadzownił. Fajny facet sam miał invitro bo niestety ale tak wyszło i trzyma ze mna sztame w ramach solidarnosci. I cenowo tez mnie zaskoczył bo wział 100 zł a babce przede mną zasunał 290 zł, a wybadał przy okazji bo i ręcznie, wziernikiem i dwa usg
Kociski tak mają, że sa grube mój nie dość że gruby to i sporawy
Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego to super jak macie takie relacje
Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitalaaszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka . Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko .
Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazdMargaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy
!Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego to super jak macie takie relacje
Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitalaMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe
aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe
MoBo lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:jak myslisz, o żelaznej to moge sie kolezanki zapytac do kogo chodziła, bo ona urodziła w 2014.
Nie wiem czy ta zelazna ale jasne podpytaj sie im wiecej opcji tym lepszy wybór a ona była zadowolona? -
Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:05
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:była, jak sie skontaktuje to dam znac:)
Super to czekam tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Super to czekam tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Wy juz o porodzie ?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:48
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość