X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka :). Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko ;).
    Jak widać, jeden i drugi robi to beznadziejnie :)

Margaret.Se, co Ty musisz mieć w głowie że masz takie sny :)

Dziewczynki, musimy kiedyś zrobić sobie wspólny zjazd :)

To ta kulka musi podjadac jedzenie temu chudemu i nie zauwazylas :P

Ja na pomysl zjazdu mowie - TAK :)

Jot, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Milka1, dobijam się do Ciebie na priva...:)

Milka zajeta ciazeniem :P daj jej chwile :)

Jot, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Milka zajeta ciazeniem :P daj jej chwile :)

Ciążeniem, to jeszcze dobrych kilka miesięcy będzie zajęta ;) aż zapomnę co ja chciałam :)

MoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Ja mam dwa koty, jeden wygląda jakby go tygodniami głodzili, a drugi - kulka :). Tylko moje koty od urodzenia mają pełną michę suchego i same sobie dozują jedzonko ;).

Hej dziewczynki :)

Zjazd super sprawa i sie pisze :D

Jot co do moich snów to ja nie wiem skąd one sie biorą, bo miewam tak porabane i czasami zboczone ( a w danej chwile stronie od seksu) wez mi to wytłumacz heheh dzisiaj sniło mi sie ze chyba w jakims pociagu opowiadałam którka historie o Hitlerze helooołłłłłłłłłł tzn wszystko prawda no ale skąd ten temat, przeciez nawet zadnego filmu o nim nie ogladałam juz dawno. Sniły mi sie jelonki ale bez rogów tylko miały jakies koła dziwne zamiast nich i ja jechałam pociagiem a one skakały do okien potem siedziałam w jakiejs ławie z innymi i obok mnie ktos nalał wode zeby jelonek mogł sie napic i przyleciał a potem skoczył na mnie i jakąs koleznakne ze twarz miałam na jego brzuchu i nieruchowe siedziałysmy zeby nam nic nie zrobił hahahhaha

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, Maggie, no sny masz nie z tej ziemi!

Jot - przepraszam, już odpowiedziałam. Nie mam powiadomień na maila, a rzadko wchodzę na wiadomości i tak się zeszło ;-)

Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy :-)

MoBo - zajęta, zajęta - weekend po sklepach, ale już meble zamówione, wielki narożnik też!! Teraz tylko mamy miesiąc na pozbycie się tego co jest w domu, a antyki muszę dać do wyceny. Generalnie czeka mnie miesiąc porządków i mega burdelu. Nie wiem, jak Ty wszystko ogarnęłaś. Mnie na samą myśl wczoraj ciarki przeszły. Problem będzie jak nie sprzedamy tego co jest a nowe meble przyjdą, to będzie dopiero kaplica!

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Milka niedługo i Ty sie dowiesz :) , moj gin do którego chodze sam mnie zaprosił wiec nawet nie wypadało odmówic jak zadzownił. Fajny facet sam miał invitro bo niestety ale tak wyszło i trzyma ze mna sztame w ramach solidarnosci. I cenowo tez mnie zaskoczył bo wział 100 zł a babce przede mną zasunał 290 zł, a wybadał przy okazji bo i ręcznie, wziernikiem i dwa usg :D

Kociski tak mają, że sa grube mój nie dość że gruby to i sporawy :)

Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego :) to super jak macie takie relacje :)
    Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo :( jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitala

aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:

koniecznie zjazd, a moj kot tylko je mokre, suchego panicz nie zje :D

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Aszka - taki lekarz to SKARB! Brawo, oby każda na swojej drodze trafiała na takich! Jeszcze 23 dni i będę wiedzieć, czy chłopczyk, czy dziewczynka i nareszcie imię wybierzemy :-)

!
    na spokojnie czekaj, moj zeby do mnie nie zadzownil to ja bym tez za 2 tyg sie dowiedziała :) My własnie sie zastanawiamy nad imieniem.

Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka juz widze zmieniłas lekarza na tego z brodnickiego :) to super jak macie takie relacje :)
    Ja cały czas mysle tez o zmianie ale nawet nie wiem na kogo :( jeszcze pochodze do N ale w koncu bede zmuszona zmienic a nie znam zadnego tutaj ani mało osób kto mógłby mi jakiegos polecic z dobrego szpitala
    jak myslisz, o żelaznej to moge sie kolezanki zapytac do kogo chodziła, bo ona urodziła w 2014.

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze :) jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe

aszka, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Jejka jaki skwar jest dzisiaj fuuuuuuuuu mokra juz jestem a zaraz ide po piatkowe wyniki z krwi i do sklepu po pare rzeczy, zagotuje sie. troche sie denerwuje wynikammi i jutrzejsza wizyta ale jednoczesnie ciesze :) jestem tak podekscytowana ze pewnie dlatego tez mi jest bardziej gorąco hehhehe
    jutro ma byc ciut zimniej, to odetchniemy, daj znac jak tam wyniki :p

MoBo lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    jak myslisz, o żelaznej to moge sie kolezanki zapytac do kogo chodziła, bo ona urodziła w 2014.

Nie wiem czy ta zelazna ale jasne podpytaj sie :) im wiecej opcji tym lepszy wybór :) a ona była zadowolona?

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:05

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka a ta Twoja kolezanka co chodziła tez do N to teraz jakiego lekarza wybrała? Nie pamietam czy ona juz urodziła czy jeszcze nie
    lekarza z bielanskiego, bo chce tam rodzic, naszych wspolnych kolezanek lekarz, ktory tam pracuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Nie wiem czy ta zelazna ale jasne podpytaj sie :) im wiecej opcji tym lepszy wybór :) a ona była zadowolona?
    była, jak sie skontaktuje to dam znac:)

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    była, jak sie skontaktuje to dam znac:)

Super to czekam :) tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety :( chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Super to czekam :) tez z bielańskiego to kupe kasy a wizyte bierze niestety :( chyba ze wyszukam jakiegos innego tam, ja musze miec z allianza bo mam tu ubiezpieczenie
    to z ubezp, to ciezko bo oni przyjmuja prywatnie, jak juz z allianza to chyba tylko kliniki.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy juz o porodzie O.o ?????

milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Wy juz o porodzie O.o ?????
    nie o porodzie, tylko o zmianie lekarza. Ci ktorzy pracuja w klinice, do ktorej chodzimy z margaret przyjmuja tylko w prywatnym szpitalu porody za gruba kase, wiec jak chcesz rodzic w danym szpitalu to trzeba zmienic na takiego lekarza, ktory tam pracuje. Niby mozna wyłącznie chodzic do kliniki, ale pozniej jezdziesz do szpitala w Wawie i maja wy...brzadkane na Ciebie, tutaj babki ciezarne w Wawie sa koszmarnie traktowane, przedmiotowo, lepiej miec takiego co pracuje w danym szpitalu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:48

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa ufff juz myslalam :P

milka1, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ