35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Jot jaki fryz
Margaret lubimy Cie Idz na zwolnienie to bedziesz miala czas pisac.
Ja jestem przeziebiona na maksa, nie moglam spac, a potem odsypialam do 12 Jedyne pocieszenie ze jak organizm oslabiony to moje i fasola sie w koncu zagniezdzi
Asana najwazniejsze ze endo ladne, jajka moga juz pekac Ja to mialam takie sobie 7,5 - 8 okolo owulki, wiec Twoje jest ladne
Aszka super ze juz Ci lepiej
To dorze bo juz sie zmartwilam no jeszcze chwilke i bede na zwolnieniu odpoczywac na maxaaszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:cześć dziewczyny
Ja dziś spędziłam dzień u koleżanki, w 7 mies ciązy jest i tak sobie pogadałysmy. Dziś pogoda świetna ani upał, ani zimno to przy okazji poszłyśmy na spacer. U mnie dziś samopoczucie dobre bo ostatnio średnie bo brzuch bolał, teraz troche odpuściło.
Margaret a Ty chyba wizytujesz w poniedziałek? Daj znac co i jak po wizycie
Aszka we wtorek mam wizyte po pracy jasne ze dam znacMoBo lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki wiecie jakie sa normy estradiolu dla kobiet w ciazy Itrymestr? W poniedzialek wyniki
Dzisiaj mialam dziwny sen, jak czesto one wszystkie hehe snil mi sie papież Nasz Karol ja z moim siedzielismy i gadalismy sobie z nim tylko nie pamietam o czym. W tym roku tez Jezus mi sie snil takie zaszczyty a ja wcala nie jestem swietoszka hehe tzn jestem wierzaca ale nie praktykujaca.MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki wiecie jakie sa normy estradiolu dla kobiet w ciazy Itrymestr? W poniedzialek wyniki
Dzisiaj mialam dziwny sen, jak czesto one wszystkie hehe snil mi sie papież Nasz Karol ja z moim siedzielismy i gadalismy sobie z nim tylko nie pamietam o czym. W tym roku tez Jezus mi sie snil takie zaszczyty a ja wcala nie jestem swietoszka hehe tzn jestem wierzaca ale nie praktykujaca. -
nick nieaktualnyaszka wrote:mozna zbadac i sprawdzic, a badanie na chlamydie miałas i sprawdzane na usg czy stanu zapalnego nie ma?
ok sprawdze, dzięki
chlamydie miałam badaną, nie mam tego syfa
na usg ginka nic chyba nie widziała, tzn jak wyciągnęła sonde to zobaczyła że już nie powinnam tak plamić ale jej powiem żeby sprawdziła jak pójde w poniedziałekaszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dzisiaj mialam dziwny sen, jak czesto one wszystkie hehe snil mi sie papież Nasz Karol ja z moim siedzielismy i gadalismy sobie z nim tylko nie pamietam o czym. W tym roku tez Jezus mi sie snil takie zaszczyty a ja wcala nie jestem swietoszka hehe tzn jestem wierzaca ale nie praktykujaca.
jak nic urodzisz księdza:)aszka, MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś byłam na wizycie i będzie najprawdopodobniej córeczka Tak się cieszę, bo marzyliśmy o córce chociaz wiadomo, że najwazniejsze aby było ok, ale to było nasze marzenie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
MoBo, Margaret.Se, Asana, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:A ja dziś byłam na wizycie i będzie najprawdopodobniej córeczka Tak się cieszę, bo marzyliśmy o córce chociaz wiadomo, że najwazniejsze aby było ok, ale to było nasze marzenie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Aszka no to pięknie
Ten biegajacy na strony ze szczęścia emot - no tak se Ciebie wyobrażamMargaret.Se, Asana, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:jak nic urodzisz księdza:)
To zes dowalila hehehe a ja wole dziewczynke czyli co zakonnica hehe a ona tez dzisiaj mi sie snila, miewam dziwne sny chcialabym miec wnuki albo wnuczki ale co los przyniesie to nie wiadomo. Ogolnie dziwnie sie poczulam po tym snie ale bardzo pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 22:41
MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele ale miałam dzisiaj motor dziewczyny, ciężko mi było wyhamować na wieczór
Firanki, zasłony uszyte powieszone, pościel wyprasowana, przebrana, wyprana, koleżanka na wesele odstawiona (latanie po sklepach za sukienka, butami, dodatkami), zakupy zrobione, obiad ugotowany, dom wysprzatany. Ta ciąża to jakiś red bull dla mniemilka1 lubi tę wiadomość
-
aszka gratuluję córeczki:) Też bym chciała... Ale u mnie będzie znowu klapa:( Nic nie czuję
aszka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
aszka wrote:A ja dziś byłam na wizycie i będzie najprawdopodobniej córeczka Tak się cieszę, bo marzyliśmy o córce chociaz wiadomo, że najwazniejsze aby było ok, ale to było nasze marzenie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Cudownie Aszka Wielkie Gratulacje zazdraszczam po calosci bo tez bym chcialaaszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
MoBo ale masz energię. Podziel się trochę.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyaszka wrote:A ja dziś byłam na wizycie i będzie najprawdopodobniej córeczka Tak się cieszę, bo marzyliśmy o córce
nie no, Aszka, i reszta cięzarówek no bez jaj, ja rozumiem pierwszy, drugi miesiąc, ale już siurki i cipki widać a wy dalej suwaczków nie wstawiacie i się tajniaczycie, nie róbcie sobie żartów
MoBo, aszka, milka1, moremi lubią tę wiadomość