35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotek to ze zachodzimy parami to nie ronimi parami! Nie chce nawet tego slyszec! Oby to byla pomylka! Jedzcie do domu i tam wszystko sie wyjasni.
Sciskam kochanaMoBo lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Kotek to ze zachodzimy parami to nie ronimi parami! Nie chce nawet tego slyszec! Oby to byla pomylka! Jedzcie do domu i tam wszystko sie wyjasni.
Sciskam kochana
Margaret to juz po ptokach kochana. Lekarz to jedynie moze mnie do szpitala skierowac i badania porobic. Sama czuje, ze sie @ rozkreca.
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Margaret to juz po ptokach kochana. Lekarz to jedynie moze mnie do szpitala skierowac i badania porobic. Sama czuje, ze sie @ rozkreca.
Kur..a wrrrr strasznie mi przykroja nie zdazylam nawet ochlonac a teraz Ty!
MoBo lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jak macie jakie dobre porady to walic smialo!
MoBo, aszka, evus lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevus wrote:wiecie, im wiecej tego wszystkiego czytam, testy, badania, sluzy, szyjki, temperatury i takie tam, tym bardziej czuje sie jak slepe dziecko we mgle
przerazilam sie swoja ignorancja i niewiedza na swoj wlasny temat.. echevus, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia Kapała wrote:Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-)
Wlasnie nie ten watek. Tutaj zadna nie ma dzieci a wszystkie sie straja, jak w tytule watku. Wystarczy doczytac -
nick nieaktualny
-
MoBo nie wierzę w to, co czytam:( To nie może być prawda:(* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo strasznie mi przykro...Co za smutek. Trzymaj sie.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dzieki dziewczyny, juz sie oswoilam z ta mysla, chyba jakas twarda ze mnie sztuka
Zaraz sie tu mam nadzieje do kolejnej walki stawic
Milej niedzielievus, Ylya, Asana, moremi, aszka, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość