35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYlya wrote:napisane jest "gram dodatnie coccus, lactob poj oraz drożdże poj i w niew skup colgs", te drożdże podkreślone. A w badaniu tydzień temu NIC, tylko latobaccilus. Jak tu ufać labom?
a co Ci wyszło w tamtym drugim labo?
nie wiem, może jednak chcą brać zupełnie "jałowe" babki na taki zabieg
dla Ciebie to lepiejMoBo, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Ale czemu? przeciez nie wiesz jak bedziesz reagowac. Trzeba sprobowac.
Taki zarcik to byl
Wiadomo, ze jak da to sprobuje:)
Tak samo jak czytalam jak dziewczyny reaguja na bromergon to tez sie balam ale u mnie nie bylo zle moze dlatego ze mialam 1/4 tabletki...
Kazdy organizm jest inny
Lece paaa...MoBo, Asana lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyAsana wrote:Aszka, Ty jesteś biegła w tych wszystkich stymulantach, czy spotkałaś sie żeby zwyczajny gin (spoza kliniki niepłodności) dawał letro? bo jakoś nie mogę na takiego trafic, każdy mi gada, że tylko clo może
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, ale dzis wymarzłam, bryyyy
Ylya, szkoda że się nie udało ale jak mówią dziewczyny może to i lepiej, ponoć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Storczyk, no niestety zegarek tyka i z wiekiem szanse na ciążę spadają
piszecie o castagnusie, ja bym się w takiej dużej dawce (1800 czy 2000)bała brac na własną rękę żeby sobie nie zaszkodzić bo nie zawsze objawy potwierdzają się w wynikach badańStorczyk31, Ylya, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
No i stalo sie...
Mam brac bromergon tylko 1/2 na noc, rano euthyrox 1 tabl i zamiesiac CLOstilbegyt i monitoring... Troche sie lekam tych roznych skutkow...
No ale widze ze lekarz raczej woli naturalne klimaty..,
Mam do Was pytanie.
Jezeli jajka rosna ok 10 dc maja 14 mm to teoretycznie pekaja przy 15-16 dc wiec jak sie ma zagniezdzic fasolka jak ja np mam cykle 24-26 a teraz po 23 dniach dostalam:(
Dopiero po wyjsciu sobie przeliczylam... Mowilam o tym ale lekarze jakos tak na to nic nie mowia..,
Takze po 17 cyklach stymulka. No ale niestety lekarz mi powiedzial zeby wylaczyc glowe bo przez nerwy to raczej nic z tego a ja sie stresuje wszystkim...
A i czy przy tych lekach normalnie mozna brac suplementy?
I zastanawiam sie czy przy lekach badalyscie sobie watrobke:)
Bedzie mi milo jak mnie ktoras wesprze slowem
Dzieki z goryWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:43
evus lubi tę wiadomość
loret1 -
Loret, fajnie ze lekarz ma plan, a to ze masz krotkie cykle moze oznaczac ze masz krotka fl. Dobrze by bylo mierzyc tempki przez kilka cykli zeby zaobserwowac tendencje. Mialas kiedys badany progesteron 7-8dpo?
Ja juz Ci mowilam 100 razy zebys sie przestala stresowacmusisz sie postarac bo te nerwy tylko na gorsze Ci wyjda
MoBo, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyloret1 wrote:No i stalo sie...
Mam do Was pytanie.
Jezeli jajka rosna ok 10 dc maja 14 mm to teoretycznie pekaja przy 15-16 dc wiec jak sie ma zagniezdzic fasolka jak ja np mam cykle 24-26 a teraz po 23 dniach dostalam:(
Dopiero po wyjsciu sobie przeliczylam... Mowilam o tym ale lekarze jakos tak na to nic nie mowia..,
loret1, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
A to ze dzis msz jajko 14mm to tez moze byc ze bedziesz miala owulke 13dc np. Nie wiadomo jak u Ciebie rosna jajka i kiedy pekaja, wiec teraz to gdybanie. Byc moze cykl masz w normie tylko wczesna owulke
MoBo, evus lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nie, dzis ni ma jajek:)
To byla jego analiza...
On mnie uspokajal, ale powiedzial ze stres i zabita glowa to duza przeszkoda...
Prowadzil ciaze dziewczyn z padaczka z gruczolakami przysadki... Takze w zyciu bywa roznie...,
MoBo, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
Kochana She jak ja nie wiem jak sie nie stresowac, ja czasami mam wrazenie ze i spie nerwowo:)
Badalam progesteron wyszedl ok.
Mowil mi o tym ze moze byc ciaza mnoga, ze wlasnie moga byc torbiele... No i ja sie tego naslucham i juz mi cisnienie skacze...
Nigdy nie mialam zadnych torbieli, polipow takze troche mam cykora... A o zastrzykach nic nie mowil...
Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
Loret, nie wiem co Ci doradzic. Moze jakis terapeuta? Niektorym pomaga
Co do stymulacji to bym sie upierala przy zastrzyku na pekniecie, w koncu to zawsze wieksza szansa na pekniecie pecherzykaloret1, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
No ten terapeuta to mi gdzies po glowie chodzi:)
Musze sie mniej ekscytowac...
A to Wy np sugerowalyscie zastrzyki czy lekarz sam z siebie proponowal? No zobaczymy co on tam wymysli ale chociaz cos tam jest w planach...
A Ty She masz wstepna wizyte w klinice? No ciekawe co Ci zaproponuja:)
Spokojnej nocy dziewczeta:)
Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
loret1