35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:yyyy serio? to co ja przespałam cały miesiąc?
a tak powazmie - trzymam kciuki i gratuluję nerwów ja bym nie wytrzymała nerwowo i kupiła test:)
W cioNzy się rozumy traci, nie wiesz? Znaczy ze szczęścia
Storczyk31, evus, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:She, psychicznie mnie wykańcza no i finansowo kupa straszna. Do tego mam kredyt na mieszkanie i ciężko się robi. 15 lat w jednej firmie w której cie nie doceniają chyba wystarczy.
She Wolf, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ylya wrote:i druga w drugim cyklu starań! Wspaniałe wieści, mega energia! Jot, Ty dbaj o spokój a my tu za Ciebie się wycieszymy!
Jot nie jest po dwoch cyklach staran a po dwóch latach hmm jakos tak ale dokładnie nie pamietamShe Wolf, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
evus wrote:beta na dzis 1836
Evus jeszcze raz Wielkie Gratki cudownie i teraz szykowac sie dwie kolejne boskoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!She Wolf, evus, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Evus, buziaki ode mnie dla Ciebie,
Asanka Ty nie bądź taka czujna
Powiem Wam tak, ja gdzieś tam czułam, że z zajściem problemów mieć nie będę. Faktycznie staramy się niby od dwóch lat, ale było naprawdę sporo miesięcy gdzie w moją owu się po prostu rozmijaliśmy. Gorzej z tym donoszeniem...no zobaczymy co teraz będzie.
Chcę iść do gina po 8 listopada, jak już coś więcej będzie wiadomo...no chyba że coś wcześniej się wydarzy....ech...
Storczyk kochany każda nowa pozytywna energia jest zasileniem energii innych dziękujemyevus, MoBo, Ylya, Margaret.Se, Storczyk31, Asana lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Evus, buziaki ode mnie dla Ciebie,
Asanka Ty nie bądź taka czujna
Powiem Wam tak, ja gdzieś tam czułam, że z zajściem problemów mieć nie będę. Faktycznie staramy się niby od dwóch lat, ale było naprawdę sporo miesięcy gdzie w moją owu się po prostu rozmijaliśmy. Gorzej z tym donoszeniem...no zobaczymy co teraz będzie.
Chcę iść do gina po 8 listopada, jak już coś więcej będzie wiadomo...no chyba że coś wcześniej się wydarzy....ech...
Storczyk kochany każda nowa pozytywna energia jest zasileniem energii innych dziękujemy
MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 8miesiecy sie przekonasz o tymJot, evus, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dobry
Kto nastepny do testowania? Dani? Przyznawac sie kto sie jescze ukrywaevus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty