35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Ty
Ja troche pozniej razem ze Storczykiem, ale kto wczesniej testuje? Nikt sie nie wychyla :p
MoBo, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Ja troche pozniej razem ze Storczykiem, ale kto wczesniej testuje? Nikt sie nie wychyla :p
Ja moge siknac, ale to wiadomo ze minus bedzie
no chyba ze na owulacyjny.
She Wolf, Asana, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
W czerwcu miałam zabieg...uczciwych starań były dwa miesiące może.
MoBo, Storczyk31, evus, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Storczyk31 wrote:Jot, szkoda, że nie można sobie przejrzeć Twojego szczęśliwego cyklu
Ja sie naogladalam 1000 wykresow na poczatku i zadnej tam pomocy nie znalazlam
Na moim ciazowym w 10dc juz @ wypatrywalam, bo tempka prawie czerwona kreche calowala. Ja gdybym nie musiala lutealnej kontrolowac to bym wcale nie mierzyla.
evus, She Wolf, Storczyk31, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
ja tez mysle, ze z tego ogladania cudzych wykresow to nic dla siebie dobrego nie ma. bo kazdy jest inny a jak ktos bardziej 'wrazliwy' zobaczy ze wykres innej podobny i tamta zaciazyla to od razu nakrecanie. a to przeciez nie pomaga w niczym. tak sobie mysle
She Wolf, Storczyk31, aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ja to lubie jak te ciazowe sa koslawe, bo to daje mi nadzieje, ze moj koslawy tez w koncu bedzie ciazowy
Storczyk31, aszka, Margaret.Se, evus, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa sądze ze wykresy sa dobre dla tych dziewczyn ktore maja bardzo regularne okresy, owulacje itd. to sie sprawdzaja, dla tych co maja rozne stymulacje, jakies wahania itd to juz srednio, bo tak samo jak u mnie np. tempka pokazywala skok czyli owu a na monicie ze juz po .
Storczyk31, She Wolf, Margaret.Se, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Czyli też grzebiesz w wykresach?
Grzebalam kiedys, juz tego nie robie, bo to bez sensu
Aszka, bo te wykresy czy z regularnymi cyklami czy nie, trzeba brac z przymruzeniem oka. One przeciez nie pokaza czy i kiedy dokladnie ta owulka byla. Zreszta sama naprotechnologia o tym mowi, ze moga byc rozbieznosci w czasie, miedzy tym co pokazuje wykres, a rzeczywistoscia. Skok moze byc nawet 3 dni po owulce.
Dlatego trzeba sie bzykac i nie czekac co wykres pokazeMargaret.Se, aszka, evus, Storczyk31, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Dobry
Kto nastepny do testowania? Dani? Przyznawac sie kto sie jescze ukrywa
Na mnie to szkoda testaevus, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:
Aszka, bo te wykresy czy z regularnymi cyklami czy nie, trzeba brac z przymruzeniem oka. One przeciez nie pokaza czy i kiedy dokladnie ta owulka byla. Zreszta sama naprotechnologia o tym mowi, ze moga byc rozbieznosci w czasie, miedzy tym co pokazuje wykres, a rzeczywistoscia. Skok moze byc nawet 3 dni po owulce.
Dlatego trzeba sie bzykac i nie czekac co wykres pokazeevus, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evus, Storczyk31, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam taki zawrot glowy przed moim wyjazdem do Rzymu na konferencje (lece za jakies 15 godzin) ze wogole nie mam czasu czytac waszych wpisow, moze jutro na lotnisku sie uda. Na razie @ nie przyszla, wezme test ciazowy do walizki i na konferencji sikne jak sie nie zjawi za dwa dni. Na razie to mam stresa, i tyle roboty ze hej. Jestem na takiej adrenalinie w zwiazku z konfa ze trudno mi usnac i dwa dni temu wzielam dwie tabletki waleriany na sen, a potem przeczytalam ze waleriana nie jest dobra jesli ciaza...Tzn nie bardzo zla ale metale jakies itp. Kurcze no i co ja na tej konferencji zrobie? Ja na tych konferencjach spac nigdy nie moge, tzn uznac nie moge i zawsze biore te waleriany. Czy to prawda ze korzen waleriany moze metale jakies z ziemi wciagac? Moze sikne jednak jutro przed konferencja zebym wiedziala...Czy moge brac ta waleriane czy nie.
Bede prowadzic panel dyskusyjny przed publika 300 osob, prowadzic warsztat i prezentacje przed 100 osob, takie moje sa odpowiedzialnosci na tej konferencji, stad ta adrenalina ktora nie daje mi spac...
No mowilam juz ze moja praca nie sluzy staraniom...
Ja raczej nie bede miec czasu wchodzic na nasze forum w czasie mej podrozy, wiec na kilka dni was opuszcze kochane.
Mam nadzieje ze w poniedzialek jak wroce przeczytam wiesci o kolejnych zaciazanych!
Sciskam.
Storczyk31, MoBo, Ylya, evus, Asana lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
cześć!
zostawić was na chwilę to jakieś kluby wzajemnej adoracji siem tworzą
Dani, ty to masz stresującą robotę, to pierwsze takie wystąpienie??? z doświadczenia powiem tak: na pierwszej prelekcji brakowało mi oddechu takiego miałam stresa, za to na kolejnej luzik, więc wiesz, będzie dobrze
to teraz tylko czekam informacji o kolejnych II
MoBo, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:Jesteś ogromną szczęściarą, dziubek
Patrząc na moje dotychczasowe doświadczenia to tak bym siebie raczej nie nazwała...MoBo, pierwiastka, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Storczyk31 wrote:MoBo, czaję się, jak tygrys, żeby zapytać najbardziej delikatnie jak się da, to dlaczego tak się stało? Znasz przyczynę?
moge tylko powiedziec co mysle, bo zapomnij , ze lekarz bedzie mial na to wytlumaczenie. Tempka leciala w dol normalnie na @ bo mam ten defekt fazy lutealnej, ale widocznie kropek zdazyl sie wgryzc, a wtedy wytwarza sie wiecej progesteronu (tempka pojdzie znow do gory). Taka moja teoryja.
pierwiastka, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość