35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jot wrote:Moremi, lekarz stwierdził, że heparyna dopiero z chwilą usłyszenia akcji serca (o ile w ogóle). Wiesz, żadne z wyników badań nie wskazały na problem związany z krzepliwością...
Moremi, ale jak już się ruszy to nie będzie odwrotuNiesamowicie ten czas szybko zleciał
Może jednak umów się na 7 tydzień?
A zleciało
A Aszka nadal suwaka nie wstawiła
evus, Asana lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Napisalam taka dluga wiadomosc i mi sie skasowalo buuuuu....
Bardzo Wam dziekuje za madre slowa, jestescie super ze potraficie pocieszyc mimo swoich problemow! Dzieki
No i fajnie ze mozna tu sobie pobeczec...
A jeszcze czeka mnie wesele i pewie masa niewygodnych pytan:( a myslalam ze sie bede weselic podwojnie...
Moze ja za nerwowo do tego wszystkiego podchodze?
Moremi powodzenia na ostatniej prostej i szerokosci:)
Buziaki dla Was Slodziaki!evus, Storczyk31, MoBo, moremi lubią tę wiadomość
loret1 -
Loret, dobrze ze mozesz sie wyplakac-podobno pomaga. lepsze to niz duszenie wszystkiego w sobie..
Dani, powodzenia na konfie. ja tez zawsze przezywam stresy
Moremi, powodzenia!
ja dzis w labie spotkalam dziewczyne, ktora miesiac temu urodzila 2 chlopaczkow . 6 lat sie starali, zaskoczyli na in vitro
trzymajcie sie cieploStorczyk31, MoBo, moremi, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Moremi, u mnie wizyta właśnie jakoś tak wypadnie zaraz po skończeniu 6 tygodnia (na tyle mam zapas leków). O ile wcześniej się nic nie wydarzy....
Loret1 nasze forum przyjmie tyle ile jest potrzebaloret1, Storczyk31, evus, MoBo, moremi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
siedze w domu na L4 i smarkam na lewo i prawo
mam nadzieje że do owulacji w weekend się wykuruję (kto będzie miał jeszcze owu w weekend?)
martwię się też co będzie z in vitro komercyjnym w przyszłym roku bo wiadomo że zmieni się na gorsze
koronnym argumentem dla meża żeby podejśc do inv było to że jeśli będę miała dużo komórek zapłodnionych to będziemy mieć duże szanse, a teraz czytam że pis nei pozwoli mrozić komórek? to prawda? jestem w czarnej dupieStorczyk31, evus, MoBo, loret1, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Dzieki Jot:)
Evus to prawda ze lepiej sie wyzalic niz dusic w sobie.,,
Fajnie ze ludkom sie udaje ale mam nadzieje ze nie bedziemy czekac az 6 latzwariuje do tego czasu...
Asanka nie jestes sama, ja tez bede pewnie w przyszlym roku jak sie nie uda celowac w in vitro...
Trza probowac wszystkiego:)
evus, MoBo, Storczyk31, Asana, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
Asana, to kuruj sie szybciutko.. no kto to slyszal w takim momencie smarkac
jajka hoduj a nie katar
ze tak powiem, glupi pis (mam nadzieje ze nikogo nie urazilam, ale wkurza mnie wtracanie sie kosciola do panstwa)MoBo, moremi, Storczyk31, Asana, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Hej
Mnie od rana bombarduja kolejnymi wiadomosciami o ciazy! Sasiadka mi wlasnie napisala, ze zaliczyla wpade
Ja sie pytam, czy ja stoje w zlej kolejce za ta ciaza? Czy ja czegos nie wiem? No juz mi sie znowu odechcialo wszystkiego
Lore tule :* Wiem co czujeszNo ale uwierz mi, @ pojdzie i nabierzesz sil do dzialania :*
Pierwiastka, inofem zeby zadzialal bierze sie 2 saszetki dziennie przez caly cykl. To przeciez suplement, na ktory organizm zareaguje dopiero po kilku miesiacach.evus, loret1, Asana, Storczyk31, Jot, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk, te objawy to o kant dupy rozbic. Niektore wykresy trzaba przewinac zeby wszystko zobaczyc i dotrzec do komentarzy
Ja sie zastanawiam dlaczego taka jeszcze nie wyladowala na IP skoro, ma rozwolnienie i zatwardzenie w tym samym czasie, do tego pierdzi i jest wzdeta, bola ja cycki, glowa, brzuch, jajnik prawy, jajnik lewy, oba jajniki, jest bol owu i bol miesiaczkowy, rzyga, mdleje i scza gdzie popadnie. To jakas paranoja i nakrecanie sie na cos czego NIE MA. Sorki, musialam sie wygadacEltasz, Storczyk31, evus, Asana, loret1, Jot, MoBo, moremi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She popieram w 100% !
Kiedyś też se wpisywałam, każde" pierdnięcie" sikanie co popadnie, wzdęcia mdłości i co powinnam już być dawno w ciąży przy takich objawach
Teraz mam to gdzieś... człowiek kociokwiku może dostać , niepotrzebnie się tylko nakręcaa @ jak przychodziła tak przychodzi
evus, Storczyk31, She Wolf, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eltasz
-
She dzieki i ja tule Cie i Was tez!
No nic sie nie zrobi, takie informacje beda sie pojawiac ale rozumiem Cie bardzo, bardzo...!
A moze na kogo wypadnie na tego bec... Padlo na nas:(
Najgorsze jest to, ze ten caly mechanizm jak sie okazuje mega skomplikowany a wydawalo mi sie ze to proste bedzie buuuu...
Taka refleksja:
No qrwa smutno mi! Jeszcze wszyscy na okolo jak na zlosc o bablach aaaaa ratunku...
Storczyk oby sie sprawdzilo bo az sie na chwilkie usmiechnelam:)
Storczyk31, evus, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
loret1 -
Storczyk31 wrote:Evus, a Ty jakie miałaś objawy?
Pisz ekspresem
kochana, prawda jest taka, ze dopiero ten masakryczny bol podbrzusza 2 dni przed planowanym okresem dal mi cos do myslenia- reszta objawow jak na @
a podejrzewam, ze moja psina pierwsza wiedziala- choci za mna jak cien, ciagle sie przytula i odgania meza ode mnieStorczyk31, She Wolf, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaseczki mi sie wydaje ze ta możliwość zapisywania objawów jest dobra, bo wtedy odpada wkręcanie ich sobie w kolejnym cyklu
mnie nakręcały bardzo szczypania w macicy w II poł. cyklu no i właśnie zrobiłam "odkrycie" że przed owulką mam takie same więc już teraz nic mnie nie wzruszy:DStorczyk31, MoBo, She Wolf, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
She jeblam!
Ale mnie rozbawilas...
Ale bym sie z Wami napila i ponarzekala na brak tego stanu o ktory toczy sie boj
U mnie cos blokuje to zagniezdzenie, co za qrwa mi tam przeszkadza...?
MoBo, She Wolf, Asana, evus, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
Asana wrote:laseczki mi sie wydaje ze ta możliwość zapisywania objawów jest dobra, bo wtedy odpada wkręcanie ich sobie w kolejnym cyklu
mnie nakręcały bardzo szczypania w macicy w II poł. cyklu no i właśnie zrobiłam "odkrycie" że przed owulką mam takie same więc już teraz nic mnie nie wzruszy:DShe Wolf, Asana, evus, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Storczyk, te objawy to o kant dupy rozbic. Niektore wykresy trzaba przewinac zeby wszystko zobaczyc i dotrzec do komentarzy
Ja sie zastanawiam dlaczego taka jeszcze nie wyladowala na IP skoro, ma rozwolnienie i zatwardzenie w tym samym czasie, do tego pierdzi i jest wzdeta, bola ja cycki, glowa, brzuch, jajnik prawy, jajnik lewy, oba jajniki, jest bol owu i bol miesiaczkowy, rzyga, mdleje i scza gdzie popadnie. To jakas paranoja i nakrecanie sie na cos czego NIE MA. Sorki, musialam sie wygadac
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
She Wolf wrote:Storczyk, te objawy to o kant dupy rozbic. Niektore wykresy trzaba przewinac zeby wszystko zobaczyc i dotrzec do komentarzy
Ja sie zastanawiam dlaczego taka jeszcze nie wyladowala na IP skoro, ma rozwolnienie i zatwardzenie w tym samym czasie, do tego pierdzi i jest wzdeta, bola ja cycki, glowa, brzuch, jajnik prawy, jajnik lewy, oba jajniki, jest bol owu i bol miesiaczkowy, rzyga, mdleje i scza gdzie popadnie. To jakas paranoja i nakrecanie sie na cos czego NIE MA. Sorki, musialam sie wygadac
Chcialam Ci oficjalnie dac podwojnego lejka za te wypowiedztez mnie siem wydaje, ze co druga powinna ogolnego odwiedzic
Storczyk31, Asana, evus, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Eltasz no wlasnie. Ja tez na poczatku mialam troche wiecej objawow, ale i tak nie tyle co na niektorych wykresach. Teraz wpisuje tylko to co mi dokucza przez wiekszosc dnia. Jesli cos mnie zakluje, to ignoruje. I z tym sie lepiej czuje
Storczyk, ja mam zal do siebie, ze wczesniej nie pogonilam swojego exa ktory nie chcial miec dzieci. To daloby mi wiecej czasu na starania...
Loret, ja tez czasem tak mysle, ze po prostu na kogos musialo pasc. Ale potem odganiam te mysli i wierze ze i dla nas jest ratunek :* Glowa do gory :*
Asana, tak te objawy moga pomoc, ale ja naprawde nie wierze ze ktokolwiek ma w cyklu wszystkie mozliwe objawy z listyJa juz sie obserwuje lata i kazdy objaw przerobilam, dlatego teraz staram sie je po prostu ignorowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:05
Storczyk31, MoBo, Asana, evus, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Najlepszy to chyba był mój pierwszy cykl starań, jeszcze bez pomiarów, kiedy miałam całą paletę objawów, tak dłuuugą, jak tablica Mendelejewa i najlepsze jest to, że nie mogłam być w cIONży, bo celowałam źle celowałam Potem wyszło, że owu mam późno, a fazę II krótką, jak warkocz mrówki.
She Wolf, MoBo, evus, loret1, Margaret.Se lubią tę wiadomość