35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczyny, jak nie urok to sraczka, wylądowałam na L4 z zapaleniem krtanie i tchawicy...
Jotka, zdrówka, odpoczywaj, kuruj się, chyba nie można Ci herbatki z liści malin, dobrze pamiętam dziewczyny?Storczyk31, Jot, evus lubią tę wiadomość
-
Ale super ta lista wyglada. Nikt nie ma terminu w ten sam dzien, ale dzien po dniu
Asana, evus lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja chyba podobnie jak Loret tez nie dotrwam do daty testowania, bo juz mi temp spada i brzucho boli, wiec @ idzie, pewnie jutro jak ovufriend mi wyznaczylo, przyjdzie
Ale nic to, jeszcze jeden cykl mam naturalny i jak sie nie uda to w drugiej polowie grudnia IUI. Czekam na zachecajacy sukces SheWolfa z IUI! No i bede sledzic wykresy was wszystkich, idacych glowa w glowie, musi byc jakas zielonosc w tym miesiacu!
Storczyk31, evus, Asana lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Asana wrote:Jotka, zdrówka, odpoczywaj, kuruj się, chyba nie można Ci herbatki z liści malin, dobrze pamiętam dziewczyny?
Asanka, jakie liście z malin na Boga, ja takich rarytasów nie pijam
Ja to tam kij, ale boje się o Kruszynę moją.evus, Asana lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Teoretycznie miałam mieć wczoraj ale u mnie jest różnie bo mam cykle po 24 do 26dni i zawsze ale to zawsze mnie rypie jak cholera w połowie cyklu... a zaczeło właśnie dziś od południa i jest coraz mocniej. Szyjka mocno obniżona, rozczłapana i lekko wodnisty śluz... tarrarrara nie wiem tylko czy przy tym bólu dam sobie coś porobić
evus, Asana lubią tę wiadomość
STARA GUSTAWA -
A DYĆ JESTEM
Brałam anty 10lat non stop i jak się dowiedziałam o Toczniu to lekara kazała mi odstawić ale równocześnie bardzoo uważać przy seksieniu bo miałam zakaz nad zakazy zaciążania. Cykle miałam koło 27dni, okresy takie że w pierwszy dzień mogłam meble przestawiaćzero bólu, power i tak przez 7dni, jedynie bóle w połowie cyklu, męczące i masakrujące i tak do teraz. Jakieś cztery lata temu brałam Endoxan na rzut Tocznia i pierońskie zapalenie naczyń. Brałam pół roku i w tym czasie moje cykle się rozjechały a czas okresu się zmniejszył do 1 dnia:( Generalnie od początki roku już jest lepiej i śa dłuższe ale szału nie ma:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:26
evus, Asana, basiurka lubią tę wiadomość
STARA GUSTAWA -
Jakiś czas temu znalazłam ciekawą strone. Zerknij i poczytaj a ja wyskocze z psiurą i wracam do Ciebie.
http://progesteronnaukowo.blogspot.com/2013/07/owuluje-czy-nie-owuluje-oto-jest-pytanie.html
Storczyk31, Asana, evus lubią tę wiadomość
STARA GUSTAWA -
Cześć Stara Gustawa! Aleś se ksywkę wynalazła
Czytałam, że z toczniem walczysz. Skąd jesteś? Prowadzi Cię jakiś sensowny lekarz? immunolog-ginekolog? Jest coś takiego w ogóle? ja się otarłam o tocznia, ale na szczęscie ostatnie wyniki badań mi go wykluczyły, aczkolwiek jeden magik od immuno powiedział mi, że mam w sobie taką tykająca auto-bombę i nie wiadomo, co ją detonuje i kiedy. U mnie bardzo prawdopodobne, że może to zrobić ewentualna ciążą. A Ty masz tocznia opanowanego i starasz się o pierwsze dziecię?
evus, Asana lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017