35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurczaczek, droga Gustawo! wlasnie przeczytalam Twoje posty o toczniu. niestety nic nie pomoge, ale wspieram i kibicuje, bo jak to ktos powiedzial- 'jak sie czlowiek uprze, to medycyna jest bezsilna'
takze niech sie lekarze biora do roboty, bo jak zdecydowalas, ze ciaza bedzie, to bedzie!
Asana, Ylya, Storczyk31, STARA GUSTAWA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim
mam nadzieję że korzystacie z uroków słonecznegoo weekendu? (U mnie przynajmniej jest on taki)
Witam serdecznie nową - Starą Gucię
u mnie nic ciekawego oprócz tego że zaczynam polowanie na jajoevus, Ylya, Dani, Storczyk31, STARA GUSTAWA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Z moją datą ok.
Nie, nie, nie.Ty jesteś w tym najlepsza i najlepiej będzie jak lista zostanie u Ciebie
po takim tekściorze mogę pełnić funkcję skryby do końca świata i jeden dzień dłużej:)evus, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Gustawa, witaj w naszym gronie! Ja niestety nic z toczniem nie doradze, bo nic nie wiem w tym temacie.
Moja @ na razie nie przyszla, tempka dzis skoczyla ale termin @ mam na dzis wedlug ovufriend, jutro 14 dpo, jesli do jutra nie przyjdzie, to bede testowac (jutro).
Hmm, ja rozumiem cie Loret, w sensie ze moze by mozna zmienic dziewczyny (Asana) symbolike na liscie, zamiast @ i data, zamiast daty miesiaczki spodziewanej, podawac date testowania i jakis symbol testowania a nie miesiaczki? Testowanie brzmi obiecujaca a @ jest depresyjne...Mozna zamiast @ uzyc np "T" (od testowania). No taka propozycja, ale nie nalegam.
Milego weekendu laski!
Storczyk31, evus, Asana, STARA GUSTAWA lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyDani wzajemnie miłego
Asana u mnie buro i ponuro, dobrze ze u Ciebie przyjemna pogodaZa jajco &&.
Jot trzymaj sie, jest ok to juz dobrze. &&.
Evus ktory to u Ciebie tydzien?
Jamaica a u Ciebie jak tam, czytasz tu?
Storczyk31, Dani, evus, Asana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana, cykl mi zwariował więc wpisz mnie prosze na mikołajki żeby była jakaś pozytywna data, może do tego czasu dostane @ w prezencie, pszeciesz byłam grzeczna
bry wieczornie, padamAsana, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyPierwiastka, kup sobie może testy owu, na allegro są bardzo tanie, będziesz wiedziała o co kaman, możliwe że dopiero teraz będziesz miała owulacje a możliwe też że mimo że OF nie zaznaczyło owulacji to jednak te owulacje miałaś, czasami dziwne rzeczy zaburzają tempkę
pierwiastka lubi tę wiadomość