35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyku oj przykro mi bardzo
( Tule. Choc moze jest jeszcze szansa, ze odbije do gory?
Witam serdecznie Kaziu!
Dziewczyny diete estrogenowa w okolicach owulki tez stosowac?Storczyk31, MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:Że u mnie?
Taaak ..
a po co było brać ?
luteina uzupełnia poziom progesteronu po ovu w cyklu co bierzesz i w pierwszej fazie następnego, ponoć jajka i endo lepsze po tym rosną, tak mi gin mówiła...Dani lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jastin76 wrote:Wpadajcie do mnie u mnie w piwnicy rumowo i whiskowo
a otwarta na juz mam soplice malinowa
Storczyk ❤ Nowy Rok nowe nadzieje zatestujemy razemtule oby odbiło w górę
Jastin76 lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:no jak po co? bierze się 10, 12 lub 14 dni zależy co gin zaleci, robisz test jak II to bierzesz dalej, jak I to odstawiasz i czekasz na @
luteina uzupełnia poziom progesteronu po ovu w cyklu co bierzesz i w pierwszej fazie następnego, ponoć jajka i endo lepsze po tym rosną, tak mi gin mówiła...
A to ciekawe bo ja mialam nadwyzszke progesteronu na poczytku cyklu (ponad norme jak na poczatek Iszej fazy), czego bym sie w zyciu nie spodziewala bo w poprzednim cyklu moja faza lutealna miala tylko 9dni (i tez nie bralam zadnego progesteronu). Czyli moje jaja powinny byc zajebiste, a tu nawet owulki nie bylo
-
MoBo wrote:A to ciekawe bo ja mialam nadwyzszke progesteronu na poczytku cyklu (ponad norme jak na poczatek Iszej fazy), czego bym sie w zyciu nie spodziewala bo w poprzednim cyklu moja faza lutealna miala tylko 9dni (i tez nie bralam zadnego progesteronu). Czyli moje jaja powinny byc zajebiste, a tu nawet owulki nie bylo
mnie tylko gin uświadomił że prawidłowa faza lutealna to 10-16 dni ale dzień odstępstwa nie jest problemem i się nie leczy tego i kiepskie cykle u mnie 2 ginów spisało na karb stresu więc wiesz, tylko wakacje mogą nam poprawić wynikiMoBo lubi tę wiadomość
MoBo wrote:Pierwiastka tez się nie znam
Na dowidzenia zapytałam lekarza co o tym myśli i sam nie wiedział
MoBo, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny