35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:
Tak ja slyszalam i nawet mam kupionytyle ze ja zamawialam z amazona do szwajcarii, musisz sprawdzic co i jak do polski.
Smarujesz jedna pompke rano i wieczorem. Ponoc wchlania sie lepiej. Ja uzylam tylko raz, akurat jak zaszlam.
Storczyk31, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Coś nie tak liczysz. Jak dwa dni? Jak 3 łyżki
?
Miały być 4 łyżki wyjściowe;)przez tydzień i potem minus jedna.
MoBo???
No to od piatku bede miala 3 lyzki rano i wieczorem. Teraz jeszcze lece 4 rano i wieczorem.
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:MoBo, czy ten Twój krem z progesteronem był "WYKONANY W LABORATORIUM "SARATI" w KALIFORNII"?
Musialabym spojrzec zeby wiedziec bo juz nie pamietam.
Jak szukasz kremu to patrz zeby bylo napisane jedno z ponizszych:
- United States Pharmacopoeia (USP) - dla tych z US
- human-identical
- bio-identical
- vegan, gluten free - jako dodatek
W skladzie moze miec inne ziola jak Vitex etc. Patrz zeby bylo jak najmniej sztucznych skladnikow a wiecej olejow, aloe vera itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:34
Storczyk31, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:MoBo, napiszesz mi nazwę swojego kremu?
Ja znalazłam taką: NATURALNY PROGESTERON NPC Natures Precise Cream For Women uzyskany jest z dzikiego yamu (Dioscorea Villosa).
Ja sprowadzalam ten
http://www.naturalfertilityshop.com/Progesterone-Cream-3oz-p/103338.htm
Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:nieosiągalna sprzedaż w Polsce
Storczyku produkty z naturalfertilityshop mozna zamawiac wysylkowo, tzn zaplacic online i oni ci to wysla. Ja tak robilam. Tylko trzeba wtedy pamietac o wszystkich oplatach po drodze - zaplacic za wysylke plus VAT na granicy plus koszta wystawienia papierow na granicy (jakos te koszta sie nazywaja, nie pamietam jak). To wszystko troche kosztuje. Ale ja ich produkty zamawialam, bo tam dzialaja naprawde eksperci w wiedzy co do naturalnego wspierania plodnosci via ziola itp.
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:MoBo, który lepszy skład? Ten, co teraz wklejam czy ten powyżej?
Oczyszczona woda, Gliceryna, Palmitynian Izopropylu (olej palmowy), Kwas Stearynowy, Trójglicerydy Kaprylowe, Stearynian Gliceryny, Wosk Emulgujący NF, Progesteron USP, Fenoksyetanol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Wodorowęglan Sodu, Sorbinian Potasu, Alantoina, Lecytyna, Oenothera Biennis (Wiesiołek Dwuletni), Tokoferol, Wyciag z Nasion (Winogron) Vitis Vinifera, Arctium Lappa (Łopian Większy) Wyciąg z Korzenia.
????
kto to wie
-
Wiecie co poprawia humor? ZA KU PY
Niestety tylko na chwilę
Kupiłam w diverse koszulę prawie za pół ceny taniej. Świetna, kraciasta, długa, luźna, milutka w dotykuszukałam takiej do samych rajstop i JEST
takze już sie mniej smutamMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Wiecie co poprawia humor? ZA KU PY
Niestety tylko na chwilę
Kupiłam w diverse koszulę prawie za pół ceny taniej. Świetna, kraciasta, długa, luźna, milutka w dotykuszukałam takiej do samych rajstop i JEST
takze już sie mniej smutamStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Storczyk kiedy ty juz zdazylas koszule kupic?
1.5 godziny spozniona do pracy, po sklepach juz polatala, a ja nadal w robocie siedze od 8to ile ty godzin kiblujesz w robocie?
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiurka wrote:Dziewczyny jak tam? Jakieś dobre wieści? Dziś moja znajoma z forum urodziła dziecko z in vitro-zdrowe
A ja znowu na chodzie to dobry humor dopisuje
Bardzo dobre wiesci basiurka, ja od tygodnia spie