35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She, Margaret i Storczyku, kciuki trzymam nieustająco! 12 dpo to jakieś tylko 60% chyba szans na pozytyw, nie? Więc czekamy tu cierpliwie dalej.
Dani, może to krwawienie jednak przez stres i podróże? Faktycznie długo, ale jak to będzie jednorazowy wybryk to nie ma co sobie tym głowy zawracać. Jak się powtórzy to pewnie trzeba będzie się temu przyjrzeć... Może po prostu wyhodowałaś piękne, grube endo i ma się co złuszczać...
Ja właśnie wróciłam do domu. Jestem z tego powodu przeszczęśliwa. Koniec tułaczki! Własna łazienka! Własne łóżko! No rajJot, Dani, Storczyk31, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Maggie, Storczyku, Wolfi myślę o Was nieustannie i trzymam mocno mocno za Was co się da !
Faktycznie Dani, coś to długo u Ciebie trwa, ale może to tak jednorazowo ?
Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyKazia
Dani moze ze stresu, tyle jezdzisz, albo moze cos innego, jakas infekcja, najlepiej idz do gina po powrocie niech zobaczy co i jak. Zazdroszcze Ci pobytu w Paryzu, ja jestem strasznyc cykor i do samolotu nie wsiąde, takze dla mnie zostaje do zwiedzania tylko Pl
Yla korzystaj teraz z własnego łozka na całego
Jot a jak u Ciebie?Storczyk31, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
Aszka, no ja mdłości, wymioty, mdłości, wymioty....słaba jestem jak cholera. Na szczęście z plamieniami póki co spokój....
Ylya, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
bry wieczornie, co za weekend!
mieliśmy oba z maużem wolne więc nalataliśmy się po sklepach z listą zakupów długą na kilometr! zwykle pracujemy albo chorujemy to nie ma opcji na wspólne cokolwiek w weekend
no więc uzupełniłam zapasy mąk, kasz, ryżu, przypraw, bakalii i innych niezbędnych w kuchni przed świętami ingrediencji
braki w ciuchach uzupełnione
brakujące prezenty zakupione
zaległe imieniny i urodziny zwizytowane
i nawet prezent mikołajkowy już mam!raz że jutro 1dc a dwa mam nowy sprzęt kuchenny siekająco-krojąco-blendujący więc dieta warzywna, albo przynajmniej bardziej warzywna
mi teraz straszna nie jest i nawet na surowo mogę zajadać te marchewki czy selery a nawet buraczki
za Was oczywiście trzymam kciuki niezmiennie &&&
MoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:Ja wkrótce dołączę
to będziemy we dwie zaczynać od nowa
życie to nie je bajka
u mnie dziś albo jutro też nowy cykl więc jeden mniej zostanie do tego szczęśliwego
witam się, ależ wieje!MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:i nawet prezent mikołajkowy już mam!
raz że jutro 1dc a dwa mam nowy sprzęt kuchenny siekająco-krojąco-blendujący więc dieta warzywna, albo przynajmniej bardziej warzywna
mi teraz straszna nie jest i nawet na surowo mogę zajadać te marchewki czy selery a nawet buraczki
za Was oczywiście trzymam kciuki niezmiennie &&&
O takis sam prezent se zapodalamTen nowy robot kuchenny
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ja mam MultiTalent 3 z Boscha i jest super
Moje cacko jeszcze w drogeJa se zapodalam Magimix - on jest bardziej popularny we francji, UK. Ja mam juz blender wiec mi tylko miesic, ciac, ucierac itp trzeba.
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Moje cacko jeszcze w droge
Ja se zapodalam Magimix - on jest bardziej popularny we francji, UK. Ja mam juz blender wiec mi tylko miesic, ciac, ucierac itp trzeba.
tymczasem mi wystarczy co mam ale już z maużem żeśmy takie kombajny do robienia wszystkiego oglądali i następny będzie taki co nawet mąkę będzie robiłjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny wrocilam, podobnie jak Ilya tez jestem przeszczesliwa ze w koncu wlasne a nie hotelowe lozko, wlasne jedzonko a nie bialy chleb z hotelu itp. Wrocilam niestety przeziebiona. Plamienia, krwawienia dziwne przez 7 dni w koncu ustaly i mam nadzieje ze idzie owulka, jesli tylko moje jajka w tej podrozy nie zwariowaly.
Sprawdzilam wasze testy, i widze ze ani SheWolf ani Storczyk ani Margaret ani Ilya nie dostalyscie @ wiec drze z ekscytacji i oczekiwania na wasze kolejne testowania!
Loren troche poczytywalam posty z ostatnich dni, tak sobie przypomnialam ze ja jak bralam miesiac CLO to mialam taki objaw uboczny ze depresje mialam. Naprawde, a ja nie mam normalnie takich tendencji. Wiec to napewno od tego leku bylo. I bylam mega taka rozdrazniona, placzliwa itp. Tak wiec byc moze to efekt uboczny stosowania CLO ze sie nie najlepiej czujesz/czulas psychicznie.
Dobrego tygodnia wam wszystkim laski!
Storczyk31, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyku, oczywiście nie zalajkowałam, że pozamiatane, tylko tą miotłą mnie rozwaliłaśStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
Storczyk, pożycz no tej mietły bo mi się sprzątać przed świętami gruntownie nie chce a taka sama zamiata to akurat jedna rzecz z listy bym mogła skreślić i mieć więcej czasu na robienie dzieci
Storczyk31, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:Storczyk, pożycz no tej mietły bo mi się sprzątać przed świętami gruntownie nie chce a taka sama zamiata to akurat jedna rzecz z listy bym mogła skreślić i mieć więcej czasu na robienie dzieci
pierwiastka, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Sprawdzilam wasze testy, i widze ze ani SheWolf ani Storczyk ani Margaret ani Ilya nie dostalyscie @ wiec drze z ekscytacji i oczekiwania na wasze kolejne testowania!
no na mnie to za bardzo nie licz, mietłę Storczykową co prawda chapsnęła Pierwiastka, ale u mnie raczej też pozamiatane, czekam, aż chluśnie.
Fajnie, że wróciłaś cało i zdrowo!
pierwiastka, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, czy Wy też macie takiego lenia dziś??? no nie mogę się zebrać do roboty a sterta testów sama się nie sprawdzi
jakiś motywator?
ktoś coś poradzi????Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:12
Storczyk31 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter