X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Ylya Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, Margaret i Storczyku, kciuki trzymam nieustająco! 12 dpo to jakieś tylko 60% chyba szans na pozytyw, nie? Więc czekamy tu cierpliwie dalej.

Dani, może to krwawienie jednak przez stres i podróże? Faktycznie długo, ale jak to będzie jednorazowy wybryk to nie ma co sobie tym głowy zawracać. Jak się powtórzy to pewnie trzeba będzie się temu przyjrzeć... Może po prostu wyhodowałaś piękne, grube endo i ma się co złuszczać...

Ja właśnie wróciłam do domu. Jestem z tego powodu przeszczęśliwa. Koniec tułaczki! Własna łazienka! Własne łóżko! No raj ;-)

Jot, Dani, Storczyk31, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • Jot Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie, Storczyku, Wolfi myślę o Was nieustannie i trzymam mocno mocno za Was co się da !

Faktycznie Dani, coś to długo u Ciebie trwa, ale może to tak jednorazowo ?

Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia :(

Dani moze ze stresu, tyle jezdzisz, albo moze cos innego, jakas infekcja, najlepiej idz do gina po powrocie niech zobaczy co i jak. Zazdroszcze Ci pobytu w Paryzu, ja jestem strasznyc cykor i do samolotu nie wsiąde, takze dla mnie zostaje do zwiedzania tylko Pl :)

Yla korzystaj teraz z własnego łozka na całego :)

Jot a jak u Ciebie?

Storczyk31, Jot, Dani lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka, no ja mdłości, wymioty, mdłości, wymioty....słaba jestem jak cholera. Na szczęście z plamieniami póki co spokój....

Ylya, MoBo lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry wieczornie, co za weekend!
    mieliśmy oba z maużem wolne więc nalataliśmy się po sklepach z listą zakupów długą na kilometr! zwykle pracujemy albo chorujemy to nie ma opcji na wspólne cokolwiek w weekend
    no więc uzupełniłam zapasy mąk, kasz, ryżu, przypraw, bakalii i innych niezbędnych w kuchni przed świętami ingrediencji
    braki w ciuchach uzupełnione
    brakujące prezenty zakupione
    zaległe imieniny i urodziny zwizytowane

i nawet prezent mikołajkowy już mam! ;) raz że jutro 1dc a dwa mam nowy sprzęt kuchenny siekająco-krojąco-blendujący więc dieta warzywna, albo przynajmniej bardziej warzywna ;) mi teraz straszna nie jest i nawet na surowo mogę zajadać te marchewki czy selery a nawet buraczki :D

za Was oczywiście trzymam kciuki niezmiennie &&&

MoBo lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    zapodajcie jakieś dwie kreski na poprawę humoru z samego rana w poniedziałek ...
    pogoda nie nastraja jedynie co to zaczyna się nowy tydzień a wraz z nim nowy cykl ;)
    miłego całego nadchodzącego tygodnia życzę :-)

Storczyk31 lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Ja wkrótce dołączę :( to będziemy we dwie zaczynać od nowa ;) życie to nie je bajka :(
    to będziemy we 3, w kupie raźniej ;)
    u mnie dziś albo jutro też nowy cykl więc jeden mniej zostanie do tego szczęśliwego

witam się, ależ wieje!

MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    i nawet prezent mikołajkowy już mam! ;) raz że jutro 1dc a dwa mam nowy sprzęt kuchenny siekająco-krojąco-blendujący więc dieta warzywna, albo przynajmniej bardziej warzywna ;) mi teraz straszna nie jest i nawet na surowo mogę zajadać te marchewki czy selery a nawet buraczki :D

za Was oczywiście trzymam kciuki niezmiennie &&&

O takis sam prezent se zapodalam :P Ten nowy robot kuchenny :)

pierwiastka lubi tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    O takis sam prezent se zapodalam :P Ten nowy robot kuchenny :)
    ja mam MultiTalent 3 z Boscha i jest super

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    ja mam MultiTalent 3 z Boscha i jest super

Moje cacko jeszcze w droge :P Ja se zapodalam Magimix - on jest bardziej popularny we francji, UK. Ja mam juz blender wiec mi tylko miesic, ciac, ucierac itp trzeba.

pierwiastka lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Moje cacko jeszcze w droge :P Ja se zapodalam Magimix - on jest bardziej popularny we francji, UK. Ja mam juz blender wiec mi tylko miesic, ciac, ucierac itp trzeba.
    ja miałam blender alem go zajechała :D
    tymczasem mi wystarczy co mam ale już z maużem żeśmy takie kombajny do robienia wszystkiego oglądali i następny będzie taki co nawet mąkę będzie robił ;)

• Dani Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam, podobnie jak Ilya tez jestem przeszczesliwa ze w koncu wlasne a nie hotelowe lozko, wlasne jedzonko a nie bialy chleb z hotelu itp. Wrocilam niestety przeziebiona. Plamienia, krwawienia dziwne przez 7 dni w koncu ustaly i mam nadzieje ze idzie owulka, jesli tylko moje jajka w tej podrozy nie zwariowaly.

Sprawdzilam wasze testy, i widze ze ani SheWolf ani Storczyk ani Margaret ani Ilya nie dostalyscie @ wiec drze z ekscytacji i oczekiwania na wasze kolejne testowania!

Loren troche poczytywalam posty z ostatnich dni, tak sobie przypomnialam ze ja jak bralam miesiac CLO to mialam taki objaw uboczny ze depresje mialam. Naprawde, a ja nie mam normalnie takich tendencji. Wiec to napewno od tego leku bylo. I bylam mega taka rozdrazniona, placzliwa itp. Tak wiec byc moze to efekt uboczny stosowania CLO ze sie nie najlepiej czujesz/czulas psychicznie.

Dobrego tygodnia wam wszystkim laski!

Storczyk31, Ylya lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • Ylya Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    U mnie już pozamiatane fretka-ruchomy-obrazek-0059.gif

Storczyku, oczywiście nie zalajkowałam, że pozamiatane, tylko tą miotłą mnie rozwaliłaś :-)

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okropna ta pogoda dziś u mnie! nadrabiam zaległości weekendowe i chyba druga kawa będzie bo jakoś ciężko mi sie skupić na robocie :/

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk, pożycz no tej mietły bo mi się sprzątać przed świętami gruntownie nie chce a taka sama zamiata to akurat jedna rzecz z listy bym mogła skreślić i mieć więcej czasu na robienie dzieci :D

Storczyk31, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość

• Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Storczyk, pożycz no tej mietły bo mi się sprzątać przed świętami gruntownie nie chce a taka sama zamiata to akurat jedna rzecz z listy bym mogła skreślić i mieć więcej czasu na robienie dzieci :D
    miotła jest Twoja ;)

pierwiastka, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• Ylya Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Sprawdzilam wasze testy, i widze ze ani SheWolf ani Storczyk ani Margaret ani Ilya nie dostalyscie @ wiec drze z ekscytacji i oczekiwania na wasze kolejne testowania!

no na mnie to za bardzo nie licz, mietłę Storczykową co prawda chapsnęła Pierwiastka, ale u mnie raczej też pozamiatane, czekam, aż chluśnie.

Fajnie, że wróciłaś cało i zdrowo!

pierwiastka, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy Wy też macie takiego lenia dziś??? no nie mogę się zebrać do roboty a sterta testów sama się nie sprawdzi :/

jakiś motywator?
    ktoś coś poradzi????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:12

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    jakiś motywator?
    ktoś coś poradzi????

Na chleb nie bedzie, do roboty :P

pierwiastka, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    dziewczyny, czy Wy też macie takiego lenia dziś??? no nie mogę się zebrać do roboty a sterta testów sama się nie sprawdzi :/

jakiś motywator?
    ktoś coś poradzi????
    lampka wina?

pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ