35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJastin76 wrote:Aszka ja z dziećmi pracując mam pewną depresje
choć może to tez w jakimś stopniu zahartowanie na daną sytuację
ale czy w takiej kwestii można się zahartować
chyba nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Jeśli chodzi o wku...w to Was dziś przebiję :
Zajrzałam se na fejsa, a tam mój były m wrzucił se fotę z dopiero co urodzoną drugą córką .....
No rozwaliło mnie to na maxa....
Bo kto ma bylego m na fejscie, wez se wyczysc liste bo nie ma co sie dobijac.
Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Eltasz to da sie zablokowac posty od danej osoby i jak nawet znajomi polubia to sie nie widzi.
Ja tez przez to przeszlam) tylko sam fakt że jak się staralismy to nie wychodziło ( 3 lata ) ....
a tu dziś takie info że urodziła się druga córka.. to mnie trochę ukłuło .
Teraz jestem przeszczęśliwa że mam fajnego męża, tylko od 3 lat nam się nie udaje i to trochę boli- ale wierzę że w końcu się uda , cóż cycki do przodu i do boju
MoBo, Jastin76, aszka lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Wiesz ,sam on mnie już kompletnie nie rusza ( minęło 10 lat od rozwodu
) tylko sam fakt że jak się staralismy to nie wychodziło ( 3 lata ) ....
Teraz jestem przeszczęśliwa że mam fajnego męża, tylko od 3 lat nam się nie udaje i to trochę boli- ale wierzę że w końcu się uda , cóż cycki do przodu i do boju
Ja staran z poprzednim m nie mialam to troche na to inaczej patrze, ale wiem o co kaman.
Tulamaszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Wiesz ,sam on mnie już kompletnie nie rusza ( minęło 10 lat od rozwodu
) tylko sam fakt że jak się staralismy to nie wychodziło ( 3 lata ) ....
. Fajny facet to naprawde w dzisiejszych czasach wyjatek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:50
Eltasz, Jastin76, evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Widze ze szykuje sie zbiorowe picie oleju lnianego
Ja odpadam, juz i tak rzygam tymi specyfikami
Eltasz wiem co czujesz, ale tak jak dziewczyny mowia, zablokuj go i bedzie ok
Ylya, wiec ze to co mowisz ma sens, bo zazwyczaj pocieszam inne dziewczyny w ten sposob, ale wiesz ze ciezko jest siebie sama przekonac
Kiedy wracasz z wojazy?
Ja dzis mialam kolposkopie. Zadnych zmian nie widac, ale pobral mi cytologie i zobaczymy czy jest czysto
Znowu sie nie wyspalamNie znalazlam w sklepie melisy i jak ja mam spac? A teraz wrocilam ze spaceru z psiakami i tak mi sie spac chce ale nie moge zasnac bo w nocy nie bede znowu spala
evus, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny