35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She-bardzo dobrze rozumiem Twojego wqrwa i taka bezsilnosc, ale poki zycie trwa i jeszcze jest pare metod to i nadzieje sa... sciskam i jeszcze nie dawno mi dawalas kopa wiec Ci go oddaje!!!
Jot powodzenia, musisz przechodzic niezle stresy z tym plamieniem, oby minely i zebys wreszcie mogla sie radowac:)
Storczyku dawaj z tym olejem, jak mnie ukoi to bedzie git
Magi luuuzik i kciuki za testa:)
reszte dzielnych staraczek pozdrawiam!
MoBo, Jastin76, She Wolf, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
A to juz Mobo zastosowalas i co bleh...
I z czym to poszlo? To ja musze zakupic, tylko obym jakis dobry zakupila;)
Najbardziej zalezy mi zeby organizm wyciszyc...
I wynurze sie jeszcze, ze trudno mi ostatnio zlapac dystans w realu jak slysze rozne opowiesci o dzieciach... Taka mnie zlosc nachodzinz nie moge i ja o tym pogadacJastin76, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
bry, dziouszki!
Taki link dla haszimotek wklejam, bo znalazłam http://doradcadietetyczny.com/postepowanie-w-hashimoto/
Uściski.Storczyk31, Kazia, Jastin76, aszka, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
I wynurzę sie jeszcze, ze trudno mi ostatnio zlapac dystans w realu jak slysze rozne opowiesci o dzieciach... Taka mnie zlosc nachodzinz nie moge i ja o tym pogadac
[/QUOTE]
Nawet mi nie mów mam to samo złość złość i jeszcze raz złość ze to nie ja i dlaczego ja
Też dziś niepokój mnie od rana nęka
rozumiem ze ten olej jest od wszystkiego ... zakupię i ja ... ogólnie nie wierzę w takie różne "czary mary" ale jak człowiek tonie toż łapie się tonącej brzytwy
musze zacząć prace ale nie mogę sie skupić dziś na niczym , jutro idziemy do znajomych na andrzejki a tam... same ludzie z dziećmi wiec wiadomo jaki temat będzie królował tej imprezy i kazdej następnejnajlepiej zaszyłabym się w domu i siedziała cichutko ...
MIłego dnia w serdusdzkach Wam życzę :-*
Storczyk31, aszka, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak dobrze ze Wam to wchodzi i olej i siemie, ja to probowałam i rezygnacja, mnie to podchodziło do wymiotów...a siemie, ktore miało działac cudownie na sluz nie działało, nawet u mnie picie wody na sluz tez nie.
Kazia aby byl dobry wyniczek.
Jastin a musicie isc? Mnie jakby denerwowało to bym nie poszła. U mnie tematow dzieci nie da sie unikac, bo ja pracuje z dziecmi i wszyscy wokoł maja dzieci wiec non stop to jest temat -czy chcesz czy nie, tyle, ze jak powiedziałam ze mamy problemy i sie staramy to nikt juz sie nie pytał kiedy kiedy i był swiety spokoj. A tematow z dziecmi, to jak wspomniałam u mnie sie nie dało unikac bo człowiek skoro z nimi pracuje to wyjscia nie ma.Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk
wydrukowana recepta połączona z przepisem , zakupię dziś i od poniedziałku START
ale to nie na przeczyszczenie ?i nie mogę przytyć a olej ... no żebym w jeszcze większą depreche nie wpadła z powodu kolejnych kilogramów
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Aszka ja z dziećmi pracując mam pewną depresje
choć może to tez w jakimś stopniu zahartowanie na daną sytuację
ale czy w takiej kwestii można się zahartować
chyba nie
nooo musimy iść juz na ostatniej nie byłam (40 stka znajomego) bo tez czułam dół wiec jak teraz odmówię to się poobrazają wszyscy ... przemęczę jakoś parę godz i sie ulotnimyloret1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jastin76 rozumiem Cie bardzo, tez czuje napiecie przed imprezami bo akurat tak sie porobilo ze znajomi wszyscy ciesza sie z pociech i sie raduja a my stoimy i robimy dobra mine...
Jak mam dobry dzien to nie czuje zalu dopiero w domu mnie nachodzi...
No wlasnie zastanawiam sie czy nie zaczac mowic prawdy, ale musze to uzgodnic z m...a tak glupie wymijajace odpowiedzi...
Ciezka sprawa, a miesiace uciekaja w zastraszajacym tempie...Jastin76, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:A to juz Mobo zastosowalas i co bleh...
I z czym to poszlo? To ja musze zakupic, tylko obym jakis dobry zakupila;)
Najbardziej zalezy mi zeby organizm wyciszyc...
I wynurze sie jeszcze, ze trudno mi ostatnio zlapac dystans w realu jak slysze rozne opowiesci o dzieciach... Taka mnie zlosc nachodzinz nie moge i ja o tym pogadac
Ja juz mialam kupiony, lezal u mnie na biurku. Jedyne co to lykalam jedna lyzke dziennie, jakos od poczatku tego tygodnia.aszka lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Jeśli chodzi o wku...w to Was dziś przebiję :
Zajrzałam se na fejsa, a tam mój były m wrzucił se fotę z dopiero co urodzoną drugą córką .....
No rozwaliło mnie to na maxa....
przytulam Ciebie mocno:-* i rozumiem jak nikt na swiecie ... to jest okrutne uczucie ,bardzo mi znajome
Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Jeśli chodzi o wku...w to Was dziś przebiję :
Zajrzałam se na fejsa, a tam mój były m wrzucił se fotę z dopiero co urodzoną drugą córką .....
No rozwaliło mnie to na maxa....
Niech spada na szczawaszka, aszka, Dani lubią tę wiadomość