X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    MoBo sen spokojny wroci nie ma innej opcji:)
    Jesssoooo jak Ty duzo wiesz, no wlasnie u mnie dzis 5 dc to juz nie zbadam, ale kontrolnie zrobie po owulce, no ciekawa jestem co tam mi wyjdzie...
    Slabe to jest troche, ze lekarzom sie nie chce chciec!
    a im to sie nic nie chce, wystarczy ze duzo zarabiaja ;) A melisa działa na Ciebie? Moze spróbuj z tym, troche sie uspokoisz,moze wyciszysz :)

loret1, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a im to sie nic nie chce, wystarczy ze duzo zarabiaja ;) A melisa działa na Ciebie? Moze spróbuj z tym, troche sie uspokoisz,moze wyciszysz :)

To do mnie z ta meliska? Bo jak tak to ja pije wiec jakby miało pomoc to już by pomogło :P problem jest widać bardziej skomplikowany.

loret1, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia witomy :)

Tu zaraz wirus cioNzowy siem rozpęta to wszystkie siem pozarazamy :P

Margaret.Se, loret1, aszka, She Wolf, Kazia, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Misie pysie :)

Witaj Kazia :) współczuje tego hashi, no ale najwazniejsze jest co innego u Nas :)

Ja dzisiaj stwierdzam ze moje objawy ciążowe mi zniknęły a jedynie ból brzucha został i minimalny ból cycków, ehhh na bank mysle ze to juz urojenie a nie objawy. NIe wytrzymam, wiec testuje w sobote w 12dp, jak cos ma byc to juz jakis cien cienia sie pojawi a jak nie to musze psychicznie sie nastawic na wredote. Wtedy testowałam 13dp i cien cienia był, wiec teraz cos sie pojawi jak bedzie

MoBo, loret1, aszka, She Wolf, Eltasz, Kazia, Jastin76, Storczyk31, Jot, Dani lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze zaczne meliske i ja popijac... mi sie wydaje ze u mnie to pewnie te starania nakrecaja machine, bo jak nie wychodzi to wkraczaja nerwy, lzy jakas zlosc...potem pare dni po @ wraca nadzieja i lepszy nastroj i tak co miesiac;)

She a Ty jak tam sie czujesz? masz jakies przeczucia?
    Magi kciuki za pozytyw:)

aszka, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo do loret :p

Margaret nowy cykl nowe nadzieje :p

loret1, MoBo, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    no moze zaczne meliske i ja popijac... mi sie wydaje ze u mnie to pewnie te starania nakrecaja machine, bo jak nie wychodzi to wkraczaja nerwy, lzy jakas zlosc...potem pare dni po @ wraca nadzieja i lepszy nastroj i tak co miesiac;)

She a Ty jak tam sie czujesz? masz jakies przeczucia?
    Magi kciuki za pozytyw:)
    popijaj moze za duzo nie pomoze, ale cos da.

loret1, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam generalnie problem z ekscytacja, chyba za bardzo wszystko przezywam i tu trzeba wlozyc chyba mnostwo pracy zeby to zmienic... mnie nawet tel do gina spina...

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

loret1
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret przeczuc nie mam, ale nadzieje wielka. Moje objawy to bolace dopiero od dzisiaj cycki, a zazwyczaj bola juz od owulki. No ale cykl stymulowany moze byc inny. Do tego gniecie mnie prawy jajnik a owulka byla z lewego :P To wszystko :/ Chcialabym sie zrzygac jak normalne kobiety ktore sa w ciazy. Zartuje, nie kazdy tak ciezko to przechodzi :P
    Loret, a Ty staraj sie w tym cyklu o zastrzyk na pekniecie zeby na darmo tej stymulacji nie zrobic znowu :*

Margaret, objawy na tym etapie mozna o kant dupy rozbic. Sama dobrze wiesz, ze do terminu jeszcze daleko i wszystko sie moze zdarzyc :P
    A no i wiedzialam ze nie wytrzymasz do srody hahaha! A i nie jestem pewna czy wytrzymasz nawet do soboty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:36

Ylya, MoBo, Jastin76, Jot, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Ylya Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kazia, witam w podklubie haszimotek. To chyba choroba cywilizacyjna. Wspierasz się jakoś dietą?

Kazia, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She no domyslam sie ze nadzieja duza bo i szanse spore jak wszystko poszlo zgodnie z planem:) to kolorowych pawikow zycze w najblizszym czasie ;) a tak serio to oby sie udalo!
    a ja nie wymusze na nim zastrzyku, chyba ze przy monitorowaniu cos tam pobrzecze a moze sam cos zaproponuje...
    ja niestety nie za bardzo umiem walczyc o swoje, tylko w domu to tak umiem:)

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

loret1
  • Kazia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret, będę trzymać kciuki za Twój sobotni test.
    Mój mąż zbadał nasienie, lekarz powiedział, że bardzo dobre jest, ja robiłam jeszcze drożność jajowodów, też ok, no i ostatnio amh wyszło mi 1,76 nie powala ale w normie jest.
    Co do diety na hashi, to staram się odżywiać zdrowo, co oznacza, że myślę o tym ale różnie to bywa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 23:47

MoBo, Storczyk31, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie Margaret kciuki za test ! :)

MoBo, Storczyk31, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulbar-smiley.gif czas na sniadanie :)

Miłego dnia :)

MoBo, Jastin76, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczyny i te świeżynki i te zadomowione :)
    u mnie nadal po staremu czyli czekam na początek nowego cyklu i poważniejszą suplementację, na szczęście czas mi szybko ucieka bo w pracy młyn nadal a do tego kilka rodzinnych obowiązków no i nawet nie mam czasu się powkręcać objawami bo przecież takie wyniki badań wykluczają ciążę w tym cyklu :D

za Was nieustająco trzymam kciuki i wyczekuję pozytywnych testów i samych dobrych wieści

MoBo, Jastin76, Storczyk31, aszka, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning wszystkim :-)
    u mnie @ ból brzucha itd... ale będzie nowy cykl i NOWA NADZIEJA na wszystkie urojone moje objawy ciąży :-)
    Piekna atmosfera sypie snieg ;-)

robię coffee ZAPRASZAM kto chętny :-)

Też miałam problemy ze spaniem , melisa to dla zdrowych na mnie nie działa :-) ja brałam hydroksyzynę w syropie na mnie zadziałało i teraz mam spokój od dłuższego czasu ... :)

Storczyk31, aszka, Dani lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny, ja mam dziś termin @ ale na razie jej nie widać.

aszka lubi tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczynki, wczoraj byłam na wizycie, i jak pewnie się domyślacie byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów...ale badanie usg wykazało, że na chwilę obecną ciąża rozwija się prawidłowo :)

Witaj Kazia :)

Storczyk31, aszka, Margaret.Se, MoBo, Kazia, Ylya, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ylya wrote:
    Cześć Kazia, witam w podklubie haszimotek. To chyba choroba cywilizacyjna. Wspierasz się jakoś dietą?
    Dieta w tym przypadku ponoć najważniejsza. trzeba wiedzieć czego unikać. Można w ten sposób pobudzić tarczyce na powrót do pracy.

aszka, Ylya lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Dzieczynki, wczoraj byłam na wizycie, i jak pewnie się domyślacie byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów...ale badanie usg wykazało, że na chwilę obecną ciąża rozwija się prawidłowo :)

Witaj Kazia :)
    Jotka, nasza Jotka, jak ja Cie tulę smutny-emotikon-ruchomy-obrazek-0028.gif. Jak to dobrze, że wszystko prawidłowo <3

aszka, Margaret.Se, MoBo, Jot, Jastin76 lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ