35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:MoBo sen spokojny wroci nie ma innej opcji:)
Jesssoooo jak Ty duzo wiesz, no wlasnie u mnie dzis 5 dc to juz nie zbadam, ale kontrolnie zrobie po owulce, no ciekawa jestem co tam mi wyjdzie...
Slabe to jest troche, ze lekarzom sie nie chce chciec!A melisa działa na Ciebie? Moze spróbuj z tym, troche sie uspokoisz,moze wyciszysz
loret1, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:a im to sie nic nie chce, wystarczy ze duzo zarabiaja
A melisa działa na Ciebie? Moze spróbuj z tym, troche sie uspokoisz,moze wyciszysz
To do mnie z ta meliska? Bo jak tak to ja pije wiec jakby miało pomoc to już by pomogłoproblem jest widać bardziej skomplikowany.
loret1, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Hej Misie pysie
Witaj Kaziawspółczuje tego hashi, no ale najwazniejsze jest co innego u Nas
Ja dzisiaj stwierdzam ze moje objawy ciążowe mi zniknęły a jedynie ból brzucha został i minimalny ból cycków, ehhh na bank mysle ze to juz urojenie a nie objawy. NIe wytrzymam, wiec testuje w sobote w 12dp, jak cos ma byc to juz jakis cien cienia sie pojawi a jak nie to musze psychicznie sie nastawic na wredote. Wtedy testowałam 13dp i cien cienia był, wiec teraz cos sie pojawi jak bedzieMoBo, loret1, aszka, She Wolf, Eltasz, Kazia, Jastin76, Storczyk31, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
no moze zaczne meliske i ja popijac... mi sie wydaje ze u mnie to pewnie te starania nakrecaja machine, bo jak nie wychodzi to wkraczaja nerwy, lzy jakas zlosc...potem pare dni po @ wraca nadzieja i lepszy nastroj i tak co miesiac;)
She a Ty jak tam sie czujesz? masz jakies przeczucia?
Magi kciuki za pozytyw:)aszka, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:no moze zaczne meliske i ja popijac... mi sie wydaje ze u mnie to pewnie te starania nakrecaja machine, bo jak nie wychodzi to wkraczaja nerwy, lzy jakas zlosc...potem pare dni po @ wraca nadzieja i lepszy nastroj i tak co miesiac;)
She a Ty jak tam sie czujesz? masz jakies przeczucia?
Magi kciuki za pozytyw:)loret1, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Loret przeczuc nie mam, ale nadzieje wielka. Moje objawy to bolace dopiero od dzisiaj cycki, a zazwyczaj bola juz od owulki. No ale cykl stymulowany moze byc inny. Do tego gniecie mnie prawy jajnik a owulka byla z lewego
To wszystko
Chcialabym sie zrzygac jak normalne kobiety ktore sa w ciazy. Zartuje, nie kazdy tak ciezko to przechodzi
Loret, a Ty staraj sie w tym cyklu o zastrzyk na pekniecie zeby na darmo tej stymulacji nie zrobic znowu :*
Margaret, objawy na tym etapie mozna o kant dupy rozbic. Sama dobrze wiesz, ze do terminu jeszcze daleko i wszystko sie moze zdarzyc
A no i wiedzialam ze nie wytrzymasz do srody hahaha! A i nie jestem pewna czy wytrzymasz nawet do soboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:36
Ylya, MoBo, Jastin76, Jot, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć Kazia, witam w podklubie haszimotek. To chyba choroba cywilizacyjna. Wspierasz się jakoś dietą?
Kazia, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
She no domyslam sie ze nadzieja duza bo i szanse spore jak wszystko poszlo zgodnie z planem:) to kolorowych pawikow zycze w najblizszym czasie
a tak serio to oby sie udalo!
a ja nie wymusze na nim zastrzyku, chyba ze przy monitorowaniu cos tam pobrzecze a moze sam cos zaproponuje...
ja niestety nie za bardzo umiem walczyc o swoje, tylko w domu to tak umiem:)
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
Margaret, będę trzymać kciuki za Twój sobotni test.
Mój mąż zbadał nasienie, lekarz powiedział, że bardzo dobre jest, ja robiłam jeszcze drożność jajowodów, też ok, no i ostatnio amh wyszło mi 1,76 nie powala ale w normie jest.
Co do diety na hashi, to staram się odżywiać zdrowo, co oznacza, że myślę o tym ale różnie to bywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 23:47
MoBo, Storczyk31, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam was dziewczyny i te świeżynki i te zadomowione
u mnie nadal po staremu czyli czekam na początek nowego cyklu i poważniejszą suplementację, na szczęście czas mi szybko ucieka bo w pracy młyn nadal a do tego kilka rodzinnych obowiązków no i nawet nie mam czasu się powkręcać objawami bo przecież takie wyniki badań wykluczają ciążę w tym cyklu
za Was nieustająco trzymam kciuki i wyczekuję pozytywnych testów i samych dobrych wieściMoBo, Jastin76, Storczyk31, aszka, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Morning wszystkim
u mnie @ ból brzucha itd... ale będzie nowy cykl i NOWA NADZIEJA na wszystkie urojone moje objawy ciąży
Piekna atmosfera sypie snieg
robię coffee ZAPRASZAM kto chętny
Też miałam problemy ze spaniem , melisa to dla zdrowych na mnie nie działaja brałam hydroksyzynę w syropie na mnie zadziałało i teraz mam spokój od dłuższego czasu ...
Storczyk31, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzieczynki, wczoraj byłam na wizycie, i jak pewnie się domyślacie byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów...ale badanie usg wykazało, że na chwilę obecną ciąża rozwija się prawidłowo
Witaj KaziaStorczyk31, aszka, Margaret.Se, MoBo, Kazia, Ylya, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ylya wrote:Cześć Kazia, witam w podklubie haszimotek. To chyba choroba cywilizacyjna. Wspierasz się jakoś dietą?
aszka, Ylya lubią tę wiadomość
-
Jot wrote:Dzieczynki, wczoraj byłam na wizycie, i jak pewnie się domyślacie byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów...ale badanie usg wykazało, że na chwilę obecną ciąża rozwija się prawidłowo
Witaj Kazia. Jak to dobrze, że wszystko prawidłowo
aszka, Margaret.Se, MoBo, Jot, Jastin76 lubią tę wiadomość