35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za kciuki
Kochane jestescie
Juz po IUI
Zolnierzykow bylo 24,5mln i 66% ruchliwych, wiec lepiej niz poprzednioWtedy mielismy 18mln.
Teraz dlugie 2 tyodnie czekaniapadington, Moko, Dani, Kazia, Phyllis, pierwiastka, Storczyk31, Ania1602, MoBo, Jastin76, Jot, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Dziekuje za kciuki
Kochane jestescie
Juz po IUI
Zolnierzykow bylo 24,5mln i 66% ruchliwych, wiec lepiej niz poprzednioWtedy mielismy 18mln.
Teraz dlugie 2 tyodnie czekaniapadington, Storczyk31, MoBo, Jastin76, She Wolf lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Juz po IUI
Teraz dlugie 2 tyodnie czekania
No to booosko! No to teraz nie ma bata, ktorys zolnierzyk napewno sie zalapie
No to milej drugiej fazy kochana, teraz zajmij sie wszystkim tym na co glowy nie bedziesz miec jak dowiesz sie ze jestes w ciazyStorczyk31, Moko, MoBo, Jastin76, padington, She Wolf lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jastin76 wrote:cykl do bani bo z mężem się popstrykalam i brak ochoty wczoraj na wszystko
Storczyk31, Moko, MoBo, Jastin76, padington lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
She trzymam kciukasy
a tak btw witam nowe staraczki w naszym gronie. MoBo fajnie, że wróciłaś. Trzymam za wszystkie kciuki, żeby brzuszki rosły od zapylenia a nie od nadmiaru jedzenia
Phyllis, Storczyk31, Moko, MoBo, Jastin76, aszka, pierwiastka, She Wolf lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
She Wolf wrote:Dziekuje za kciuki
Kochane jestescie
Juz po IUI
Teraz dlugie 2 tyodnie czekaniaMoBo, Jastin76, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyShe trzymam kciuki, zeby sie udało!!! &&&&& Masz trylion paluchów
Dani ja to bym chetnie przyleciala ale mam strach przed samolotem, takze przeslij te slonce do Wawki
Pierwiastka cisnij te młodziez niech sie ucza, ze na wszystko trzeba pracowac, a nie miec wywalone i pozniej 5
Ja sie zaczynam powoli ogarniac, ide do fryzjera w tym tygodniu!!! (w końcu) i do kosmetyczki (w końcu). Rany bede wygladac jak czlowiekpadington, Storczyk31, Dani, pierwiastka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Aszka a jak nazwalas coreczke??? Jakos nie przypominam sobeie zebys pisala
Patrzaj jaka matka, chlup na swiat a pozniej szalenstwa
No to w koncu wrzucisz jakies zdjecie na fb jak obiecalasskoro taka bedziesz zadbana.
Storczyk31, aszka, Dani, pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka a jak nazwalas coreczke??? Jakos nie przypominam sobeie zebys pisala
Patrzaj jaka matka, chlup na swiat a pozniej szalenstwa
No to w koncu wrzucisz jakies zdjecie na fb jak obiecalasskoro taka bedziesz zadbana.
tak zadbana 1 dzien a pozniej kupy, pieluchy i szara rzeczywistosc.
Storczyk31, Dani, MoBo, pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Storczyk na pewno wszystkie Was to czeka http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Storczyk31, MoBo, Jastin76, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:do wizyty lekarskiej, znalazłam nowego gina
kciuki za wizyte &&&Storczyk31, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:u mnie dziś taka paskudna pogoda że całe dwa eseje sprawdziłam i wymiękłam...
oby do poniedziałku bo mam wtedy wolne
Hihihi to mi podeslij te eseje jak znow bede miala problemy ze spaniem
Ja kurde nie moglam sie doczekac zeby zabrac sie za moje ksiazki (bo mialam zakaz brania ksiazek o temacie hormonalno/dzieciorobnym na wakacje) a tu kurde po powrocie ciezko mi jenda strone przeczytac i zasypiam
Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość