35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Dopiero trzy kolejne wyzsze temperatury od 6 nizszych moga potwierdzic owulke. Dlatego trza serduchowac az czerwony krzyz sie pokaze.
Dani, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:a i monitoring na niewiele się zda
Gdzieś wyczytałam, MoBo będzie wiedzieć gdziena tym forum, gdzie nie wolno stawiać Pana Boga w sytuacji złotej rybki
Tam jest napisane, że tylko ciąża lub znalezienie jajeczka w czasie operacji daje pewność, że doszło do jajeczkowania. Ech
MoBo lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:
Ania a Ty na jakim jestes etapie?
She Wolf wczoraj zaczęłam nowy cykl o dwa dni za wcześnie.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dzien dobry wszystkim
Ja bym sie chciala dopytac co u Jot i Eltaszki slychac?
Ja mam dzisiaj joge i babskie poswiateczne pojednanie
Jestem podekscytowana bo zamowialm se wyciskarke sokowTakiego no 'mercedesa'! Bedziemy mielic teraz jarmuze, szpinaki itd jeeeeee
Moj sie troszke mniej cieszy.
Ogolnie to mojemu wczoraj szczena opadla bo...
Siedlismy razem, zeby zaplanowac nasze urlopy na ten rok bo kilka wesel sie zbliza, trza potwierdzic, jakies male inne wakacje zaplanowac ja sie da itd
Tak sie rozpedzilam, ze zaplanowalam wyjazd na listopad, na co moj 'ale tu juz mozesz byc w ciazy!'
Wyglada na to, ze zaczynam zyc! czyms innym niz czekaniem na bobasa
Dani, Jastin76, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dzien dobry wszystkim
Ja bym sie chciala dopytac co u Jot i Eltaszki slychac?
Ja mam dzisiaj joge i babskie poswiateczne pojednanie
Jestem podekscytowana bo zamowialm se wyciskarke sokow
Wyglada na to, ze zaczynam zyc! czyms innym niz czekaniem na bobasa
Wyciskarki zazdroszczę i miłego wieczorku z koleżankami życzę
MoBo, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Tak sie rozpedzilam, ze zaplanowalam wyjazd na listopad, na co moj 'ale tu juz mozesz byc w ciazy!'
Wyglada na to, ze zaczynam zyc! czyms innym niz czekaniem na bobasaMoBo, Dani, Jastin76, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Może szala przeważyła w drugą stronę i to mąż zacznie się bardziej starać a ty żyj na luzie a wtedy może tam pod sercem ktoś zamieszka.
meza to dopiero jak zasluzeostatnio mi wyjasnil kryteria. Jak go nie wkurze przez pol roku to wtedy rozwazy zareczyny
buhahahahha
se moge zapomniecMoko, padington, Jastin76, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
MoBo Kochana, u mnie wszystko w porządku na chwilę obecną, Maleństwo rozwija się prawidłowo, jestem w 15 t i 4 dniu
podczytuje sobie Wasze rozmowy, w zasadzie codziennie, z nadzieją że dobre wieści
Cieszę się że humory dopisują
Moko, MoBo, Jastin76, She Wolf, Storczyk31, pierwiastka, Dani, Ania1602 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Czy Wy wszystkie korzystacie na ovu z tego abonamentu premium? Bo u mnie własnie wyskoczyło, że koniec tego dobrego, a teraz płać
Różnice już wyczytałam w obu wersjach, ale jestem ciekawa, czy z Waszej perspektywy, premium jest przydatne.
Jastin76 lubi tę wiadomość
-
Jot wrote:MoBo Kochana, u mnie wszystko w porządku na chwilę obecną, Maleństwo rozwija się prawidłowo, jestem w 15 t i 4 dniu
podczytuje sobie Wasze rozmowy, w zasadzie codziennie, z nadzieją że dobre wieści
Cieszę się że humory dopisują
PieknieJot, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Czy Wy wszystkie korzystacie na ovu z tego abonamentu premium? Bo u mnie własnie wyskoczyło, że koniec tego dobrego, a teraz płać
Różnice już wyczytałam w obu wersjach, ale jestem ciekawa, czy z Waszej perspektywy, premium jest przydatne.
ja tam place zeby miec kolorowoo przydatnosci siem nie zastanawialam
Jastin76, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość