35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Lore wrote:Margaretko, cieszę się z Twoich mdłości
teraz musi być dobrze, grunt to pozytywne myślenie. Oszczędzaj się i nie wariuj w tej twojej pracy
Ach ja to bym mogła pawić od rana do nocy żeby tylko ....
Slonko nie wariuje ale jest ciezka praca, wiec ostro musze porozmawiac z moja gin o zwolnieniu. Ja juz wole mdlosci od pawikow a najlepiej siedziec w domku przy takich objawachpadington, Jastin76, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
ziew bry w piatek, ja już po pracy
ale żeby nie było tak kolorowo w weekend pracuję od 8.00 w obydwa dni...
spać mi się chce, idę po drugą kawę, zrobić więcej?Storczyk31, padington, MoBo, Moko, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:ziew bry w piatek, ja już po pracy
ale żeby nie było tak kolorowo w weekend pracuję od 8.00 w obydwa dni...
spać mi się chce, idę po drugą kawę, zrobić więcej?
Dzień bry rzeczywiście jakiś senny ten piątek, nie zazdroszczę pracy w dni wolne.
Wszystkim życzę miłego wypoczynku i przyjemnego spędzania chwil wolnych.Storczyk31, pierwiastka, MoBo, Moko, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dzien dobry wszystkim
Ja bym sie chciala dopytac co u Jot i Eltaszki slychac?
Dobry Wszystkim. Witam nowe koleżanki i nieco starsze z forum
MoBo.. u mnie hmmm...
znalazła mnie dodatkowa praca, a chodze se do przychodni 1- 2x w tygodniu i dlatego mam coraz mniej czasu na zaglądaniu tu, co się da to przeczytam i lece dalej
Ze starych rzeczy to mam przesunięty termin laparoskopii na 7.03. Do tego mam zrobić kupe badań przed położeniem się do szpitala, a co nie zdąże to mam nadzieje zrobić w szpitalu. ( są ważne tylko miesiąc) DO tego mam zrobic konsultacje lek rodzinnego czy nadaję się do znieczulenia - haaa nie byłam u mojej dr dobre 4 lata - to mnie będzie konsultować
ostatnio wkurzył mnie mój doktorek to i zastanawiam się czy po zabiegu nie poszukać kogoś innego w kraku tylko nie mam pojęcia kogo ( jak któraś z krakowa to chętnie posłucham który dr najlepszy
i chyba tyle , miłego dnia Dziewczynki
Aszka całusy dla małej :*
Margaretko pogłaszcz brzusio od cioci EliMoBo, Dani, Margaret.Se, aszka, Jastin76, She Wolf lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Storczyk31 wrote:Dzień doberek piątkowy
kto czytał dzisiejszą poradę dnia ten już wie, że dobrze jest traktować zachodzenie w ciąże jak los wygrany na loterii bez oczekiwania, że zdarzy się od razu wygrana.
To ja wnoszę sprzeciw: że takie bajki o fantach za cierpliwość to można schować między bajki. Owszem zdarza się, że niektórym manna spada z nieba za free, ale sporo jest takich, którym nigdy nie skapnie, choćby czekali do usra.ej.
Trzeba brać sprawy w swoje ręce.Dani, Storczyk31, Jastin76, Kazia lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziewczynki
Moko nie wiem czy sie witałam, jak tak to nei aszkodzi powitac drugi razaszka, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret bierz zwolnienie! Oszczedzaj sie jak mozesz. Relaksuj.
W kazdym razie na tez sadze jestem pewna ze te mdlosci to objaw tego ze fasolka sie cudnie rozwijaBosko.
Storczyku zgadzam sie w pelni, moim zdaniem dobrze by napisac do Ovu Friend i im o tym powiedziec. Przeciez nie po to placimy za ich abonamenty zeby sie frustrowac czytajac takie dupne "porady". Porady ktore moga bardziej zaszkodzic niz pomoc. Porady z serii "zrelaksuj sie, jedz w gory, zapomnij o staraniach, nie mysl o tym, uzbroj sie w cierpliwosc- i wtedy napewno zajdziesz w ciaze- sa naprawde nie na miejscu w naszym wieku.
Eltasz to jeszcze 2 miesiace ale kciuki za laparoskopie i wszystkie przygotowania z tym zwiazane.
Milego piatku laski! Ja mam dzis wolne, ide sie spotkac z przyjaciolmi zaraz na kawe na plazy. Buziaki.
pierwiastka, Moko, Storczyk31, aszka, MoBo, Jastin76, padington, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyDani miłego dnia
Buziol.
Eltasz za laparo,kciuki &&&&. Dzieki za całuski dla małej.
Margaret jak mdłosci są, to świetnie. Bierz l-4 i lej na prace, zdrowie i samopoczucie wazniejsze. A ja się czuje lepiej, chociaz stres mi dopiero odchodzi. Na szczescie z małą wszystko dobrzeto najwazniejsze. Dzis to nawet całe mieszkanie ogarnełam, podłogi umyte, okna, itd. (facet sprzatal, ale ja musiałam poprawic
). Jeszcze tylko obiad zrobie i na dzis to wszystko
Jot gratulacje coreczki
Co do tych porad, a szczegolnie WYLUZUJ to jak ktos mi tak mowil, to mialam go ochote walnac po gebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 12:47
MoBo, pierwiastka, Jastin76, Moko, Storczyk31, Margaret.Se, Dani, moremi lubią tę wiadomość
-
ja tam do tych porad wcale nie zaglądam bo mi nerwów szkoda
na początku jak to była nowość to rano zaraz czytałam po wpisaniu danych do wykresu a po jakimś czasie jak te porady się okazały mało wnoszące to sobie odpuściłam a nawet o nich zapomniałam, hehehe
więcej ciekawych porad jest na wątkach i można wybrać tematyJastin76, Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Wiedzieliście, że wg Fengshui taki luty nie powtórzy juz się podczas naszego życia.
Ponieważ ten luty ma:
4 niedziele, 4 poniedziałki, 4 wtorki, 4 środy, 4 czwartki, 4 piątki i 4 soboty
To się zdarza tylko raz na 823 lataStorczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Wiedzieliście, że wg Fengshui taki luty nie powtórzy juz się podczas naszego życia.
Ponieważ ten luty ma:
4 niedziele, 4 poniedziałki, 4 wtorki, 4 środy, 4 czwartki, 4 piątki i 4 soboty
To się zdarza tylko raz na 823 lataStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
padington wrote:To coś z tym trzeba zrobić ;
a w lutym mozna poodpoczywać i liczyć objawyMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Hej Pysie Kolorowe
Dziewczynki dzisiaj znowu plamienie po wczorajszym mega ciezkim dniu pracy, wiec poleciałam do lekarza. Mojej kruszynce juz boło serduszko 101uderzen na minuteW koncu doczekałam sie bicia mojego najwazniejszego serduszka!!!
kruszynka ma 3,5mm
dla niej to 6t i 3dzien
a OF pokazuje mi na 6t2d. Poryczalam sie podczas usg a lekarka ze ze szczescia moge plakac i zeby towarzyszyl juz tylko usmies
cieszyla sie razem ze mna to mile bardzo
Oczywiscie od razu stwierdzila ze w moim wieku nie moge ryzykowac i musze isc na zwolnienie. Mam na razie na dwa tyg ale powiedziala ze powinnam byc juz do konca ciazy, lezec i odpoczywac ile sie da
jestem przeszczesliwa ale tez pełna obaw no ale nie ma sie co dziwic.
padington, pierwiastka, Moko, MoBo, Dani, Jastin76, Eltasz, Storczyk31, She Wolf, aszka, Ania1602, moremi, Jot, Kazia lubią tę wiadomość