35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:To ja może jednak poczekam na ten magiczny luty eeee
no kurde, ja bym brała zaraz jak dają a nie czekała kolejnego podejścia
MoBo, Margaret.Se, Storczyk31, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Margaretka, no to teraz kamień z serca bo po pierwsze primo wszystko ok a po drugie primo na zwolnieniu mozesz sie odstresowac ze do pracy przez mdlosci nie zdążysz
strasznie się cieszę że wszystko dobre, serduszko bije, lekarka super, Ty zadowolonateraz nie zostaje nic jak tylko w spokoju czekac na rozwiązanie, ściskam
MoBo, Margaret.Se, padington, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
Dziękuje dziewczynko :8 kochane jestescie
To teraz czekam i z całych sił kciukam, zeby ten luty był tak zielony, zeby nie było widac tutaj innego kolorukazda ma zaciązyc! no z wyjatkiem, mnie, Jot, Evus i Aszki
Zebyscie widziały mine lekarki jak jej powiedziałam ze jestem w ciazy a ona "wiedziałam ze musi sie udac" hehehpadington, Dani, MoBo, Storczyk31, Moko, Jastin76, Kazia lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:...
Zebyscie widziały mine lekarki jak jej powiedziałam ze jestem w ciazy a ona "wiedziałam ze musi sie udac" hehehpadington, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość
a na zielona lutową falę się piszę, a co!
ten cykl raczej spisuję na straty ale w lutym ferie i urlop to i ten luz będzie łatwiej złapaćpadington, MoBo, Margaret.Se, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
padington wrote:Ja też bym wolała ale!!!!!!!!!!!!! zawsze jest jakieś ale
rozumiem, że te wykresy nie pomagają luzować a do tego życie toczy się swoim torem, co jednak nie oznacza że możemy się tak bez walki poddawać albo tracić nadzieję, nie?
no, to pierś do przodu, uśmiech na twarz i do dzieła!
życie lubi zaskakiwaćMargaret.Se, Storczyk31, Jastin76, moremi lubią tę wiadomość
Magi cudne wiesci, az sie wzruszylam czytajac o twoich łzach na wiesci o bijacym serduszku twojej kruszynki.
MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
pierwiastka wrote:Ale to ponoć skrzywdzili górale, jak to mawiała moja babcia
rozumiem, że te wykresy nie pomagają luzować a do tego życie toczy się swoim torem, co jednak nie oznacza że możemy się tak bez walki poddawać albo tracić nadzieję, nie?
no, to pierś do przodu, uśmiech na twarz i do dzieła!
życie lubi zaskakiwać
Własnie dziewczyny nie mozecie sie poddawać! Ja jestem tego przykładem, ze w wieku 41lat bo za równo miesiac tyle konczemoze sie udać
kciukam mocno i wierze ze juz zaraz za momencik bedzie Wasza kolej
pierwiastka, Dani, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Magi cudne wiesci, az sie wzruszylam czytajac o twoich łzach na wiesci o bijacym serduszku twojej kruszynki.
Kotekuczucie piękne
ja nawet nie myslałam dzisiaj na wizycie o serduszko, nic a nic sie nie nastawiałam bo byłam pewna ze za wczesnie a tu prosze lekarka mowi ze wyczuwa tetno a ja co??? juz bije??
kazała mi nie oddychac głeboko bo przecie serce waliło mi jak szalone i oddychałam jakbym biegała hahahah wyłapała piekne serduszko i wtedy ryknełam
Moko, Dani, Storczyk31, moremi, Kazia lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej Pysie Kolorowe
Dziewczynki dzisiaj znowu plamienie po wczorajszym mega ciezkim dniu pracy, wiec poleciałam do lekarza. Mojej kruszynce juz boło serduszko 101uderzen na minuteW koncu doczekałam sie bicia mojego najwazniejszego serduszka!!!
kruszynka ma 3,5mm
dla niej to 6t i 3dzien
a OF pokazuje mi na 6t2d. Poryczalam sie podczas usg a lekarka ze ze szczescia moge plakac i zeby towarzyszyl juz tylko usmies
cieszyla sie razem ze mna to mile bardzo
Oczywiscie od razu stwierdzila ze w moim wieku nie moge ryzykowac i musze isc na zwolnienie. Mam na razie na dwa tyg ale powiedziala ze powinnam byc juz do konca ciazy, lezec i odpoczywac ile sie da
jestem przeszczesliwa ale tez pełna obaw no ale nie ma sie co dziwić.
Czytam to już chyba z piąty raz, nie chcę cię straszyć, ale naprawdę rób co ci mówi lekarka leż leż i jeszcze raz leż ja wiem, że to czasem trudne, że wydaje się ze mamy dość siły i przecież nic stać się nie może, ale naprawdę dbaj o siebie i twoją kruszynkę a reszta niech nie istnieje przez 9 m-cyMargaret.Se, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Czytam to już chyba z piąty raz, nie chcę cię straszyć, ale naprawdę rób co ci mówi lekarka leż leż i jeszcze raz leż ja wiem, że to czasem trudne, że wydaje się ze mamy dość siły i przecież nic stać się nie może, ale naprawdę dbaj o siebie i twoją kruszynkę a reszta niech nie istnieje przez 9 m-cy
Własnie tak mam zamiar zrobicza dwa tygodnie kolejna wizyta i mam nadzieje ze dalej idelanie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 16:36
pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Widać ż mi się nudzi idę robić coś do jedzenia bo głupoty do głowy przychodzą
Hehehe i tak trzymaj! Ty wyznaczasz kiedy ma nadejsc szczęścieaszka lubi tę wiadomość
-
cześc dziewczyny
Margaret gratuluję i super, że serduszko Kruszynki już biłoTo niesamowite uczucie, wiem
Leż teraz, kochana, i oszczędzaj się
Dani trzymam kciuki.
Ja też się zapisuję na lutową falę, a co!
Dziewczyny, żegnam się z Wami na tydzień, wyjeżdżam na tydzień w góry, a po powrocie oczekuję samych dobrych newsów od WasDani, Margaret.Se, Storczyk31, aszka, Jastin76, Moko, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:cześc dziewczyny
Ja też się zapisuję na lutową falę, a co!
Dziewczyny, żegnam się z Wami na tydzień, wyjeżdżam na tydzień w góry, a po powrocie oczekuję samych dobrych newsów od WasPhyllis, Margaret.Se, Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość