35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:She mam pytanko, ty pijesz rooibos herbatke. Jakas specjalna marke kupujesz?
Bo wlasnie siem niom zainteresowalam.
Ano pije i sobie chwale, tyle ze ze wzgledu ze to herbata bezkofeinowa, a kawy tez nie pije, wiec jak od swieta walne sobei kawe, to mam delirke
Przewaznie kupowalam ja w Lidlu, ale teraz kupilam sobie Organic Rooibus firmy Tick Tock.
Uwielbiam ta herbateJuz dawno nie pilam czarnej, bo mi nie smakuje
Moko, ja juz po raz kolejny wykupilam abonament na rok, bo w grudniu byla promocjaDo tego za kazdy wykres Ovu dodaje nam 20pkt do puli a za 100pkt dodaja gratis miesiac
Ja mam chyba do czerwca 2017 roku
Oby w koncu sie na cos przydal
Tez wole jak jest kolorowoMoBo, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMoko wrote:Czy Wy wszystkie korzystacie na ovu z tego abonamentu premium? Bo u mnie własnie wyskoczyło, że koniec tego dobrego, a teraz płać
Różnice już wyczytałam w obu wersjach, ale jestem ciekawa, czy z Waszej perspektywy, premium jest przydatne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:06
MoBo, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:MoBo Kochana, u mnie wszystko w porządku na chwilę obecną, Maleństwo rozwija się prawidłowo, jestem w 15 t i 4 dniu
podczytuje sobie Wasze rozmowy, w zasadzie codziennie, z nadzieją że dobre wieści
Cieszę się że humory dopisują
Jastin76, MoBo, Jot lubią tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Tez kupiłam na 3 miesiące bo stwierdziłam ze starczy aby zajść
a teraz dokupie na rok
Aszka i She, dzięki za opinie:) Wiem, że ten wykres to nie wszystko, a przede mną i tak pewnie jeszcze długa droga, ale właśnie mam uporządkowane informacje, bo nie chce mi się samej prowadzić takich wykresów na arkuszach, jak proponowała pani w poradni rodzinnej na obowiązkowej wizycie przed ślubem
Jejku jeszcze punkty dostanę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:32
Jastin76, pierwiastka, padington lubią tę wiadomość
-
bry,
ja tam lubię moje szarości a wykres czy w kolorze czy w szarych barwach analizowany jest tak samo i czerwone krechy się pojawiają w obu wersjach
ja dziś jestem taka zmęczona i rozdrażniona jakaś a oczy mi się zamykają samestarość nie radość
dzień bryJastin76 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:bry,
ja tam lubię moje szarości a wykres czy w kolorze czy w szarych barwach analizowany jest tak samo i czerwone krechy się pojawiają w obu wersjach
ja dziś jestem taka zmęczona i rozdrażniona jakaś a oczy mi się zamykają samestarość nie radość
dzień bryJastin76, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:
A co to za marzenia o starości ? Trochę jeszcze trzeba pożyć żeby móc się zakwalifikować do tego etapu życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:15
Jastin76, Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
She ja was wcale nie opuściłam, czytam na bieżąco wszystko
tylko ja starania odrzuciłam na dalszy plan
co ma być to będzie. Lekarz kazał się mi odstresować, przestać myśleć a najlepiej nie myśleć
to więc czekam aż klocki się same ułożą
Jastin76, Storczyk31, pierwiastka, She Wolf lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Moko wrote:No to kawkę trzeba strzelić dobrym zwyczajem:) pewnie za dużo tych testów sprawdziłaś i oko się zamyka samo.
dziś były zajecia więc nie było czasu nic sprawdzać, ale napisali nowe
a zamiast kawy drzemka była ale nie mogłam sobie miejsca znaleźć bo jakiś ból mnie chwycił w udzie od samej pachwiny czy nawet brzucha, wryyy starość nie radość
padington wrote:A co to za marzenia o starości ? Trochę jeszcze trzeba pożyć żeby móc się zakwalifikować do tego etapu życia
jak gadam ze studentami to juz sie czuje staro
Moko lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Lore wrote:Dziewczynki a miałyście kiedyś coś takiego jak plamienie około owulacyjne ? Bo ja dziś zauważyłam taką czerwoną niteczkę na papierze a jestem właśnie jajowata
-
Hej dziewczyny, jestem po zaaplikowaniu sobie pierwszego zastrzyku w brzuch ((AAA) z Gonalem F (gonadotropiny) w ramach hormonalnego przygotowania do IUI. Troche sie balam, ale wogole nic a nic nie czulam uklocia, ta igla taka cieniutka. Raz ciach i po sprawie. Super latwo i wygodnie. Super ta nowoczena strzykawka.
Jestem godzine po zabiegu i czuje sie troszke jak pijana...taka troche wstawiona. Powiem szczerze ze w takim stanie na rower bym nie weszla zeby na miasto pojechac. Hmm mam nadzieje ze ten stan nie bedzie mi towarzyszyc jutro caly dzien. No zobaczymy. W kazdym razie trzymajcie kciuki zeby jajka rosly, moj doktor mowil mi dzis ze celem brania tych zastrzykow jest jest zebym wyproduktowala 2 czy 3 jajka, a nie jedno jak co miesiac do tej pory, bo jak sa 2 lub 3 to wieksza szansa ze ktores sie zaplodni.
Ja mam abonament premium bo podstawowe jakies nudne bylo z tego co pamietam.
Super wiesci Jot! Oby tak dalej. Myslisz juz o imieniu?
A gdzie podziala sie nasza Ilya?Margaret.Se, Storczyk31, Jastin76, She Wolf, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Hej dziewczyny, jestem po zaaplikowaniu sobie pierwszego zastrzyku w brzuch ((AAA) z Gonalem F (gonadotropiny) w ramach hormonalnego przygotowania do IUI. Troche sie balam, ale wogole nic a nic nie czulam uklocia, ta igla taka cieniutka. Raz ciach i po sprawie. Super latwo i wygodnie. Super ta nowoczena strzykawka.
Jestem godzine po zabiegu i czuje sie troszke jak pijana...taka troche wstawiona. Powiem szczerze ze w takim stanie na rower bym nie weszla zeby na miasto pojechac. Hmm mam nadzieje ze ten stan nie bedzie mi towarzyszyc jutro caly dzien. No zobaczymy. W kazdym razie trzymajcie kciuki zeby jajka rosly, moj doktor mowil mi dzis ze celem brania tych zastrzykow jest jest zebym wyproduktowala 2 czy 3 jajka, a nie jedno jak co miesiac do tej pory, bo jak sa 2 lub 3 to wieksza szansa ze ktores sie zaplodni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:18
Storczyk31, padington, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Czyli nie taki diabeł straszny z tymi zastrzykami, mam nadzieję, że te objawy szybko przejdą i organizm się przyzwyczai.Trzymam kciuki za rosnące jajeczka:)
Chyba juz sie przyzwyczail bo juz nie czuje sie pijanaI bardzo dobrze sie czuje. Nawet lepiej niz zwykle, ale to pewnie przez podniecenie, bo sie podniecam ze to sie dzieje (moze nie powinnam, bo mi prolaktyne podniesie?) hehehe.
Dzieki kochane za kciuki!Moko, padington, Jastin76, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hej dziewczynki
She Wielkie kciukasy! musi sie udac za drugim razem
Dani tez sie szykuje na Wielkie jajkowaniekciuki!
Jot kochana wiesz jak bardzo sie ciesze, ze jest idelanie, tak jak powinno byc i przepowiednie ludowe chyba sie sprawdzaja co do płci
Lore kciuki zeby wyluzowanie dało bardzo szybkie efekty
Moko nie wiem czy sie witałam, jak tak to nei aszkodzi powitac drugi raz
Pedington witam
Aszka jak sie cujesz?
Buziaki dla reszty Misiów Pysiów
Te z Was, które czytały to wiedza ze miałam znikome plamienie pare dni temu, dzisiaj po mega ciezkim dniu pracy mam nadzieje ze nie bedzie powtórki bo wtedy zaraz pojde na zwolnienie, nie moge ryzykowac. Mam mdłosci i towarzysza mi one codziennie, czasami w mniejszym i wiekszym nasileniu ale na szczescie pawka nie było...jeszcze
W srode mam wizyte i troche mam cykora no ale muse myslec pozytywnie. Tłumacze tez sobie ze skoro mam te mdłosci to chyba musi byc wszystko idelaniezmeczenie i sennosc to juz norma u mnie
Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 23:09
Jot, Storczyk31, Lore, pierwiastka, She Wolf, Ania1602, Jastin76, Moko, moremi lubią tę wiadomość
-
Margaretko, cieszę się z Twoich mdłości
teraz musi być dobrze, grunt to pozytywne myślenie. Oszczędzaj się i nie wariuj w tej twojej pracy
Ach ja to bym mogła pawić od rana do nocy żeby tylko ....
Margaret.Se, padington, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
I will live my life!!!