35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwiastka, mam nadzieje, ze te ziolka Ci szybko pomoga
Phyllis, ja mialam TSH, ft3 i ft4 w normie, ale antyTPO i antyTG podwyzszone. Kilku lekarzy ogolnych to zignorowalo, dopiero jak poszlam w 2 miesiace temu na monitoring, moj gin sie spytal jakie mam wyniki i powiedzial, ze ja powinnam dostawac lek. Biore Levothyroxine, mieszkam w UK, wiec tu sa pewnie po prostu inne nazwy lekow
Tez biore Acard. Jakis czas temu odstawilam, ale teraz mam zalecenie brac az do odwolania
Ja 2 lata temu po poronieniu robilam wszystkie te badania, na toczen, ASP, ANA, wogole caly pakiet z diagostyki na krzepliwosc i badania mi wyszly w normie z czego sie ciesze, ale najchetniej bym niektore badania powtorzyla. Ja jestm spokojniejsa jak raz na miesiac ktos mi spusci krew do badania hahahStorczyk31 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Oj Jastin, co sie dzieje?
U mnie dziewczyny piekne slonce, przesylam Wam wszystkim promyki gorącego slonca!Storczyk31, MoBo, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jastin76 wrote:Eh jakiś dzień w srodku taki pochmurny i deszczowy jak pogoda , cykl do bani bo z mężem się popstrykalam i brak ochoty wczoraj na wszystko
Dani ja też chcę do Ciebie słońca zatankować
Z takich popstrykanych cykli najlepsze niespodzianki tu zawsze wychodza, wiec sie kolezanka niech odprezy i czeka
Jastin76, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Ja dziś jestem w stanie zdezorientowania póki co, bo kompletnie nie rozumiem swojego cyklu;// Do tej pory cykle 33 dniowe, ostatni 27- ale to może wina stresu. Za to teraz od wczoraj (10 dc) śluz rozciągliwy, a brak skoku temperatury i trochę ogólnie chyba za wcześnie na takie objawy...
Słońce by się przydało zdecydowanie, to prosimy Dani:) Gdzie tak świeci?
Padington, a co u Ciebie?Storczyk31, Jastin76, MoBo lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!
jestem dziś na wagarach
ale żeby nie było że to takie fajne to juz dziś zdążyłam wpisac oceny z miliona testów w arkusze, napisać testy na zaliczenie semestru dla tych co "mieli na zajęcia pod górkę", zrobić obiad na 2 dni, zrobić milion telefonów, maili i smsów a teraz popijam herbatę z czystka i tak mnie oświeciło że to moje kiepskie samopoczucie i uczucie zimna to pewnie to przesilenie na "diecie" bo faktycznie kilka dni zdrowiej się staram odżywiać i stosowac to niskie IG a do tego wczoraj dr mnie wymacała jak jakąś nioskę i czuję cały brzuch i chyba jajcory też
Jastin, słuchaj się dziewczyn, taka kłótnia to zwiastuje niespodziankę
miło się czyta takie pozytywne informacje She, Phylis
i dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 15:40
Dani, She Wolf, Jastin76, MoBo, Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyku, Jastin - wpadajcie! I wogole wszystkie was kochane zapraszam
To tylko 3.5 h samolotem. U mnie 20 stopni na plusie dzis i sloneczko.
Moko- TLV.
Jastin gniewasz sie na niego bardzo? Czy ci juz przechodzi? Jak przechodzi to zorganizuj jakies wspolne relaksowanie sie dzis wieczor...
Jastin76, MoBo, padington, Storczyk31, aszka, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Kochane ja dopiero czekam na iui. Zolnierzyki poszly do kapieli, a jajko grzecznie siedzi i czeka
Dzieki za kciukiMoko, Jastin76, MoBo, Dani, Phyllis, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dani wrote:Storczyku, Jastin - wpadajcie! I wogole wszystkie was kochane zapraszam
To tylko 3.5 h samolotem. U mnie 20 stopni na plusie dzis i sloneczko.
Moko- TLV.
Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Jastin gniewasz sie na niego bardzo? Czy ci juz przechodzi? Jak przechodzi to zorganizuj jakies wspolne relaksowanie sie dzis wieczor...
Podbijam, do dzieła nie ma gniewania i dąsaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 16:13
Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Dani
Dziękuję za zaproszenie:-*
Gniewam i na razie nie odpuszczę choć znając siebie... szkoda marnowanie czasu na pierdolyżycie jest za krótkie
ale porządek musi być
Ale jeśli ma to być pomocne to będę się częściej awanturowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 16:36
padington, MoBo, Dani, Storczyk31, aszka, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
She Wolf trzymam kciuki, a potem zaczniemy odliczanie do szczęśliwego finału
Moko, masz rację - jak do Was trafiłam, to byłam strasznie zdołowana, ale kilka dni na forum + diagnoza od lekarza uskrzydliły mnienajważniejsze to mieć plan działania
pozdrawiam Was wszystkieJastin76, Dani, Storczyk31, Moko, She Wolf, padington, aszka, pierwiastka lubią tę wiadomość