35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Phyllis. Jak miło:)
Phyllis lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Storczyk31 wrote:A o jakie objawy chodzi ?
zmiany skórne - głównie na twarzy i skórze głowy, zmiany na paznokciach, epizodycznie małopłytkowość w morfologii -
Witam niedzielnie. Miłego dnia wszystkim życzę
Dziewczynki niedawno przewijały się rozmowy na temat witaminy B. Które z tej grupy mogą nam najbardziej pomóc w dążeniu do celu? A może B complex?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 12:19
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Witam niedzielnie. Miłego dnia wszystkim życzę
Dziewczynki niedawno przewijały się rozmowy na temat witaminy B. Które z tej grupy mogą nam najbardziej pomóc w dążeniu do celu? A może B complex?
poczytaj tutaj: http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
i tutaj: http://mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=20&s_id=1&ss_id=3
generalnie vit B6 jest stosowana w I fazie na poprawę jakości jajek w dawce 100-200, a po ovu na wydłużenie II fazy, też w większej dawce, możesz zacząć od 50 i zobaczyć jak reagujesz
na lepsze wchłanianie z magnezem bierzemy B6, z żelazem B12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 13:23
Dani lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Cześć dziewczyny
witaj Phyllis
ja dziś jakiś mam kiepski dzień, idziemy zaraz na jakiś spacer, może świeże powietrze jakoś pomoże
miłego!Storczyk31, Phyllis, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
Dziękuję pierwiastka za odpowiedź. Co do świeżego powietrza, to my byliśmy dzisiaj w lesie. Dotlenieni jesteśmy. Teraz do mamci na kawusie
Dani, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Cześć dziewczyny, wpadam na chwilę - my dzisiaj na spokojnie: najpierw kino, a potem kibicowanie przed telewizorem naszym siatkarzom - wygrali z Niemcami, ale mecz był horrorem. Mało nie zeszłam na zawał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 17:02
Dani, Storczyk31, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, a my wczoraj bylismy na Star Wars (Gwiezdne Wojny), ja musze przyznac ze uwielbiam tą sage, glownie ze wzgledu na to ze fascynuje mnie kosmos i uwielbiam ta serie filmow, ze wzgledu na te wszystkie gwiezdne stwory, świat gwiezdnych. Te planety, krajobrazy a zwłaszcza... te spelunki, zaludnione przez najbardziej kaprawe typy kosmitów, posznytowane pyski, podejrzane typy międzyplanetarne, robaki spod ciemnej gwiazdy, bogactwo form i podejrzanych mord; kelnerki z dwoma glowami, itp itd. Uwielbiam! Obejrzelam wczoraj wieczorem i ciagle tam jeszcze jestem...mentalnie...hehehe.
Storczyk31, Kazia, pierwiastka, MoBo, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
wróciłam ze spacerów, mgła się zrobiła i szaro, buro, nieprzyjemnie, popijam teraz kawę z mlekiem a raczej mleko z kawą bo się boję sensacji żołądkowych tym bardziej że jakoś tak mi niedobrze, mąż się cieszy że więcej lasagne będzie dla niego, złośliwiec jeden
Storczyk31 lubi tę wiadomość
Boom skarby!
Wrocilambrrrr ale deszczowa i okropna pogoda nas przywitala brrrrr
Bylo zajebistatycznie co tu duzo mowic
Witam duzo nowych kolezanek
Aszka urodzilaMagi nam cIOnzy
Jot nam cIONzy
She trzymam kciuki za insemke bo cos czytalam ze lecisz z druga
A my cala reszta wiadomo zachodzi w nowym rokuemotka, pierwiastka, Jastin76, Dani, Kazia, Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
MoBo nareszcie wróciłas, brakowało nam tu Twojej pozytywnej energii ! Zapodaj nam słoneczka aby nam wszystkim się tu wreszcie udało ... bo ileż możnai sama nam tu dawaj przykład zielonego zakończenia
:-*
Miłego dnia wszystkim !!!MoBo, Dani, Kazia, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
MoBo - ale fajnie ze wrocilas!!!!! Tesknilysmy wszystkie. Ja mysle ze teraz po tych wakacyjach, to bedzie u ciebie szybko zielono
Ja dostalam @ale wogole nie czuje sie smutna czy zdolowana bo w tym miesiacu zaczynam swoja pierwsza inseminacja. Wiec mam taki nastroj "na dzialanie", juz dzwonilam do lekarza mojego, jutro ide wykupic recepty, w czwartek zaczynam sobie zapodawac zastrzyki w brzuch, najpierw jedziemy z mezem do mojego lekarza w klinice w czwartek zeby nam dokladnie pokazal jak robic te zastrzyki i co mamy dokladnie po 5 dniach zastrzykow robic.
AAA, bede sie kloc w brzuch, ale nie straszne mi bo SheWolf tez to robi w tym miesiacu i ide za jej przykladem i poradami.
Wiec mamy w tym miesiacu dwie insemki (She i ja) tu na forum.
Kazia, MoBo, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:MoBo - ale fajnie ze wrocilas!!!!! Tesknilysmy wszystkie. Ja mysle ze teraz po tych wakacyjach, to bedzie u ciebie szybko zielono
Kotek moja owulka chyba postanowila zostac se na wakacjach bo jakos nie czuje, ze zamierza przyjsc
ide dzis do pani aku to moze mnie jakos pobudzihahhaha
Rano nawet mi sie nie chcialo temperatury zmierzyc
Trzymam kciuki za insemke
padington, Phyllis, Storczyk31 lubią tę wiadomość