35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin76 wrote:Padington ja rozumiem Twoja rezygnację doskonale , sama jestem b blisko niej i nawet do konowalow nie chce mi się iść ustalić przyczyny, choć miałam termin na styczeń
... mając 40 lat miesiąc ucieka tak jakby był jednym dniem , tracę siły i nadzieje oraz mam żal do siebie i wszystkich dookoła iż nie "oswiecili" mnie ze wszystko co mam wokół jest mało ważne i mam postawić na rodzinę i dzieci ... niestety mam wszystko a jednak nic ... moze tak ma być po prostu
Tule Ciebie i całuje mocno i weźmiemy się w garść i spróbujmy ostatni rok ... przestepny ale może będzie dla nas szczęśliwym .... zresztą mamy tu tyle wspaniałych dziewczyn które wspierają i walczą razem z nami :-*
Łatwiej mi z Wami:-*
na forum jest tyle informacji że czasem nawet dochtorka można zagiąć albo zadać te właściwe pytania i wtedy łatwiej można wynegocjowac jakieś badania czy stymulanty
głowa do góry, pierś do przodu i walczymy dalej!Jastin76, padington, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jesteście naprawdę mega zakręcone i to mi się u was podoba.
Pewnie ze powalczyć jeszcze troszkę trzeba, nie można się poddawać jak światło gdzieś się tam jeszcze tli i codziennie wstaje słońce i zaczyna nowy dzień to nowe siły razem z nim w nas wstępująWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 19:17
Jastin76, emotka, Dani, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:jest
Szkoda,że to nie wiosna. Wrocilabym do mojego sezonowego letniego biegania a tak się trochę (nawet bardzo) zasiedzialam. Po @ muszę wymyślić chyba jakiś fitness, żeby się trochę porozciągać.
Póki co wracam do pudełka czekoladek Merci. Jakaś nagroda mi się należy za to cierpienieJastin76, padington, pierwiastka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
emotka wrote:O, miło
Szkoda,że to nie wiosna. Wrocilabym do mojego sezonowego letniego biegania a tak się trochę (nawet bardzo) zasiedzialam. Po @ muszę wymyślić chyba jakiś fitness, żeby się trochę porozciągać.
Póki co wracam do pudełka czekoladek Merci. Jakaś nagroda mi się należy za to cierpienie
ja do biegania mam takie nastawienie
ale poćwiczyć w domu lubieStorczyk31, Dani lubią tę wiadomość
padington wrote:Jesteście naprawdę mega zakręcone i to mi się u was podoba.
Pewnie ze powalczyć jeszcze troszkę trzeba, nie można się poddawać jak światło gdzieś się tam jeszcze tli i codziennie wstaje słońce i zaczyna nowy dzień to nowe siły razem z nim w nas wstępująDani lubi tę wiadomość
emotka ja jestem z wielkopolskiego, leczę się w Poznaniu, mam do niego ok. 100km.
padington są lekarze, którzy poważnie podchodzą do kobiet w dojrzałym wieku. Może warto poszukać innego. Nie koniecznie w klinikach, czasem można znaleźć dobrego specjalistę od leczenia niepłodności w prywatnym gabinecie, który podchodzi indywidualnie do każdego przypadku. Mogłabym takiego polecić Ci w Poznaniu, ale może znajdziesz kogoś bliżej.emotka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
pierwiastka wrote:a w Poznaniu biegasz?
ja do biegania mam takie nastawienie
ale poćwiczyć w domu lubie
Pod Poznaniem.
Potwierdzam. Fajny, wiosenny suwak
pierwiastka lubi tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Ania1602 wrote:emotka ja jestem z wielkopolskiego, leczę się w Poznaniu, mam do niego ok. 100km.
padington są lekarze, którzy poważnie podchodzą do kobiet w dojrzałym wieku. Może warto poszukać innego. Nie koniecznie w klinikach, czasem można znaleźć dobrego specjalistę od leczenia niepłodności w prywatnym gabinecie, który podchodzi indywidualnie do każdego przypadku. Mogłabym takiego polecić Ci w Poznaniu, ale może znajdziesz kogoś bliżej.
z mojej obecnej nie jestem zadowolona więc może czas na zmianyjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:a kogo polecasz?
z mojej obecnej nie jestem zadowolona więc może czas na zmianyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 01:10
pierwiastka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyPadigtn oczywiscie, kazdy ma prawo wyboru. Niestety w niektorych przypadkach pozostaje tylko invitro. Szkoda ze w Pl w ogole mało wiedza o niepłodnosci, znalezc dobrego gina na poczatku ktory pokieruje odpowiednio to tez nie lada wyczyn, takie realia w Pl
Storczyk31, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Hadasia. Może nie jest tani, ale wiadomo za co się płaci. A u kogo się leczysz?
ja nawet nie pamiętam bo byłam ostatnio u 3 i każdy ma jakieś dziwne nazwisko a zaufania nie wzbudzajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jastin76 wrote:Dziewczyny kiedy użyć testy owulacyjne ? Tz chodzi mi czy z porannego pierwszego moczu czy jak najlepiej ?
testy robimy codziennie o tej samej porze
Jastin76 lubi tę wiadomość
Z porannego to nie bardzo, bo może być przekłamanie z powodu ew. dużego stężenia. Tak więc lepiej wybrać sobie konkretną godzinę i powtarzać o tej samej porze. Przed zrobieniem testu nie można też pić chyba ze 2 godziny, bo z kolei rozrzedzisz za bardzo i też nie wyjdzie.
pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość