35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Jak ja sie ciesze, ze jest piatek
Storczyk na kawke sie nie skusze, ale to dlatego ze nie lubie
She she czy to juz jakis 11dc? zaraz forum muszem przeszukac.aszka, Storczyk31, pierwiastka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:to Ci szczęście przyniosę, jak to ja
a skąd to wiesz?
chwilowo jestem mega pragmatyczna i trochę przerażona ale się cieszę że w miarę szybko się sytuacja wyjaśni, może to po prostu moje ciało mi daje znaki dymne bo giny ślepeStorczyk31, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:chcę Cię już na zawsze nawet z leniem
Storczyk31 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Mobo, Storczyk ma racje
Az sama musiala isc sprawdzic
Ale tak dokladnie to 9-10dpo, nie jestem pewna, bo tempek nie mierzylam.
Milego piatku dla Was Kochane :*
Ja pisze i pisze .... juz wczoraj powinnam skonczycStorczyk31, Jot, pierwiastka, MoBo, Moko, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aszka wrote:duzo bo to wczesniak. Dopiero pewnie za mc, dwa bedzie mniej. Ale mi narobiłyscie smaka na makowca
aaa kto mi go zrobi...
Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Uhhhh, ale tu się dzieje. Apropos makowca, to ja w ndz. będę chyba robić następny tort- dla teściowej:) Powinnam cukiernię otworzyć, to bym Was wszystkie obdzieliła smakołykami:)
Storczyk31, pierwiastka, She Wolf, MoBo, Saramago, padington lubią tę wiadomość
-
my tu o makowcach a on wyciągnięty z zapasów bo mi się nie chciło sernika czekoladowego robić więc wiecie, brać tego makowca to szybciej zrobie kolejne ciasto
Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:ha!
She, jak się czujesz?
I tak wszystko zaliczysz! I tak!!!!
Ty sie minelas z powolaniem. Jakims detektywem bylo zostac
A czuje sie jak zwykle, jedyne co, to mam cycki jak silikony i bola jak diabli, ale tak mialam zarowno w ciazy jak i w wiekszosci innych cykli
A u Ciebie? Jakies objawy? Tempke masz jak zwykle pieknaStorczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty