35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za mile słowa. Dziś czuję się jakbym stała pod ścianą, myślałam jeszcze, że w nowym cyklu zaraz będę działać ze stymulacją a tu doktorek napisał mi maila, żebym na wizytę zgłosiła się pomiędzy 18 a 24 dniem cyklu i nie wiem dlaczego tak późno, jaki on ma plan, bo co on mi może zaproponować w 18 dniu cyklu.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że kiedyś będę w tej ciąży. -
Kazia no nie lam sie...Mozliwe ze on uwaza ze twoje jajniki musza odpoczac po stymulacji? Chociaz to dziwne, przy braniu nieduzych dawek CLO nie ma takich wymagan raczej.
Ja z tego co wiem, mam miesiac "odpoczywac" po stymulacji jaka mialam w tym cyklu, jesli nie zajde teraz. Nastepna IUI dopiero w kolejny miesiac. Chyba chodzi o odpoczywanie jajnikow, sprawdzenie czy nie ma torbieli itp.
Kazia nie mozesz trafic wiary. Dla mnie tez stymulacja CLO na naturalnym cyklu nie przyniosla rezultatow. Ale ja sie nie zalamalam, bo przeciez sa inne metody tez, IUI i ostatecznie in vitro.
SciskamKazia, Jastin76, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Kazia, ściskam Cię mocno i nie trać wiary. Może odpisz lekarzowi, że masz wątpliwości skąd tak późny termin wizyty. Jeśli masz do niego zaufanie, mam nadzieję, że wyjaśni plan działania. Nie poddawaj się, teraz jest pod górkę, ale trzeba wierzyć, że kiedy wreszcie się uda, to małe cudo wynagrodzi wszystkie smutki i niepowodzenia.
Dani, Kazia, Jastin76, Storczyk31, MoBo, padington lubią tę wiadomość
-
Ja oprócz CLO, miałam zastrzyki w brzuch z fostimonu to też stymulant, czyli pewnie chodzi o to, że jajniki muszą odpocząć, dziękuję Dani za informację, ten mój doktor, to taki małomówny, ale muszę mu zaufać.
Ja dziewczyny się nie poddam i nie załamię, bo twarda babka ze mnie, jak będzie trzeba to invitro zrobię, ale czasem ciężko mi po prostu.MoBo lubi tę wiadomość
-
Kazia Clo i Fostimon brałaś jednocześnie? Czy najpierw Clo a później Fostimon?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
heloł słonecznie
witam nowe dziewczyny
Dani, kciuki &&&
u mnie się wszystko pokitrało bo roboty ful a do tego mam jakąś dziwną atramentową laktację, no nic, za tydzien gin a w poniedziałek sama robię PRL z obciążeniem zeby nie zjeść paznokci, no chyba że badanie wyjdzie w normie to wtedy bede sie martwicMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ja bym też chlapnęła...
Dzień dobry laseczki
Piątunio nastał. Jupi.
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:wiem, wiem, ale ... Mała, nie pierwszy raz to piszę, może by nie czekać aż samo zaskoczy? (popieram całą sobą naturalne podejście, sama je stosuję, choć niepowodzenia to podkopują)
Storczyk31, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter