35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aszka, Jot - dzięki za dobre słowo.Macie rację, niedługo pakujemy walizki i zakładamy wątek: "Rodzę niebawem"
Widziałyście jakieś bociany...trzeba zacząć się rozglądać.
Jutro wizyta u gin, będę prosić o te hcg plus monitoring cyklu...zobaczymy co Pani na to. Poza tym uderzam do Najwyższej Instancji, w tym nadzieja
Aszka - środa minie, tydzień ginie-weekend tuż za rogiem, odpoczniesz. Ja też byłam dziś w "świetnej" formie - kofeina podana dożylnie w niczym by mi nie pomogła.
Dobranoc!!!MoBo lubi tę wiadomość
Adelajda -
Ja widziałam już 4 od początku roku a ostatnie dwa w ostatnią sobotę jechaliśmy z moim na wspinaczkę i dla jaj powiedziałam szukaj bockow i skubany wypatrzyl dwa jakieś 5 kilometrów od siebie...aż z jednym nie mogłam uwierzyć, że naprawdę wiec zawróciłam samochód i pojechałam sprawdzić jakieś u nas przeloto-bocianowe miejsce musi być
Wiec szukajcie bockow na świeżo zaoranych polachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 23:03
Margaret.Se, aszka, Adelajda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe to może ja sobie kupie takiego biciana w zabawkowym tylko czy taki też się liczy innego jak na razie nie zauważyłam
-
Aszka, nie wiem czy to dobrze ze dostalas okres bo jeszcze nie wiem na czym polega to IUI. widze radosc i rączki uniesione do gory to gratuluje tego okresu:)
-
Ha:
1. wizyt u gin w dniu dzisiejszym :0;
2. bociek: 1 (odlew gipsowy);
Amelcia, u Ciebie też był sztuczny, więc mój bocian dobrze wróży
Amelcia jak się czujesz? masz już jakieś oznaki ciążowe, prócz rzecz jasna kosmicznej bety
zarzuciłam mierzenie temp, ale muszę do tego wrócić, bo chyba owulacji w ogóle nie było - okrągłe zero jakichkolwiek oznak.
jak pomyślę, że tworzymy grupę osób DOJRZAŁYCH - kiedyś to słowo czytałam STARYCH - to nie wierzę. Gdzieś tam w swojej głowie mam 25 lat, żeby nie powiedzieć,że czasami nawet mniej, to jak w tak MŁODYM WIEKU, można mieć problemy z zajściem w ciążę???
Wzięłam robotę do domu żeby papierzyska nadrobić, ale samopoczucie jak wczoraj, więc chyba idę spać - usnę w locie na poduszkę.
czekam na wieści co u Was:)MoBo lubi tę wiadomość
Adelajda -
nick nieaktualnyAdelajda sztuczny bocian dobrze wróży
Wiesz, ja nawet nie myślę, że mam 25 lat, bo czuję się na 18 Zawsze mówię, że mam 18 lat tylko razy dwa
A objawów nie mam prawie żadnych. Przez dwa dni tylko miałam lekkie mdłości i tyle. No i oczywiście nadwrażliwość na zapachy, ale to mam jeszcze zanim zrobiłam betę - tak mam zawsze od progesteronu.
Jutro mam pierwsze USG, zobaczę moje maleństwo Może jak zobaczę to wreszcie uwierzę, że to wszystko nie sen
MoBo, domi lubią tę wiadomość
-
Kochana, puść maleństwu "oczko" ode mnie. To takie cudowne, ciekawe jak serduszko będzie szaleć to co od jutra będziesz posiadaczką pierwszej fotografii swojego malutkiego cudu. Same najwspanialsze dni przed Wami.
Czytam co masz w stopce:"Warto czekać i walczyć.." to prawda.
buziakiAmelcia lubi tę wiadomość
Adelajda -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Aszka, nie wiem czy to dobrze ze dostalas okres bo jeszcze nie wiem na czym polega to IUI. widze radosc i rączki uniesione do gory to gratuluje tego okresu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:13
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdelajda wrote:Ha:
1. wizyt u gin w dniu dzisiejszym :0;
2. bociek: 1 (odlew gipsowy);
Amelcia, u Ciebie też był sztuczny, więc mój bocian dobrze wróży
Amelcia jak się czujesz? masz już jakieś oznaki ciążowe, prócz rzecz jasna kosmicznej bety
zarzuciłam mierzenie temp, ale muszę do tego wrócić, bo chyba owulacji w ogóle nie było - okrągłe zero jakichkolwiek oznak.
jak pomyślę, że tworzymy grupę osób DOJRZAŁYCH - kiedyś to słowo czytałam STARYCH - to nie wierzę. Gdzieś tam w swojej głowie mam 25 lat, żeby nie powiedzieć,że czasami nawet mniej, to jak w tak MŁODYM WIEKU, można mieć problemy z zajściem w ciążę???
Wzięłam robotę do domu żeby papierzyska nadrobić, ale samopoczucie jak wczoraj, więc chyba idę spać - usnę w locie na poduszkę.
czekam na wieści co u Was:) -
nick nieaktualnyAmelcia wrote:Adelajda sztuczny bocian dobrze wróży
Wiesz, ja nawet nie myślę, że mam 25 lat, bo czuję się na 18 Zawsze mówię, że mam 18 lat tylko razy dwa
A objawów nie mam prawie żadnych. Przez dwa dni tylko miałam lekkie mdłości i tyle. No i oczywiście nadwrażliwość na zapachy, ale to mam jeszcze zanim zrobiłam betę - tak mam zawsze od progesteronu.
Jutro mam pierwsze USG, zobaczę moje maleństwo Może jak zobaczę to wreszcie uwierzę, że to wszystko nie senAmelcia lubi tę wiadomość
-
Adelajda moje bocianowo-przelotowe miejsce jest w szwajcarii. Tyle, ze te bociany w niczym mi nie pomagaja
Aszka witamy @! hoduj tam teraz jajca
No Amelcia powodzenia tam dzisiaj matko ale to musza byc emocje! moze jeszcze kiedys.
Niestety moja @ nadchodzi duzymi krokami. Pewno moja wina bo bylam niekonsekwentna i zapominalam lykac dodatkowej witaminy C
Dzis jej chyba jeszcze nie bedzie ale jutro to juz na 100% - co by znaczylo ze fl byla dluzsza o caly jeden dzien ...jupi! No ale DUPA bo to znyczy, ze mojego nie bedzie 10-13 dc wiec bye bye owulko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:02
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:
To ja Ci takich pieknych wielkanocnych jajeczek zycze
No do 14 dni to mi jeszcze daleko Ale jak tak popatrze na poprzedni cykl z progesteronem to w 11dc juz plamilam a na castangusie 11dc tempka nisko bo wiadomo, ze sie @ zapowiada ale plamien nie ma (oby nie bylo). oczywiscie zakladajac, ze owulka byla w tym 9 dc. Czyli na slabo wychodowanym jajcu (wczesna owulka) jeden dzien dluzsza faza - dla mnie bomba!
No a ja dr.med. naturalnej MoBo zapodam sobie nowy zestawik na kolejny cykl:
- castangus - bo chyba cos pomogl wiec dokoncze kuracje 90 dni.
- aletra lecznicza (bylo strasznie ciezko kupic) - na dodatkowe estrogenki (wiem z badan ze moglyby byc wyzsze) i poprawny wzrost pecherzykow grafa
- herbata z lisci malin - witaminki i na zagniezdzenie
Mam nadzieje, ze wyrosna piekne jajca i wytrzymaja do 13dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:13
Jot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja poryczałabym się na bank z takiego cudnego widoku cudnej milimetrowej istotki:) zazdroszczę Amelcia
Amelcia lubi tę wiadomość