35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:W tym cyklu troche sie uspokoilam, tak mysle ze to chyba zasluga akupunktury. Nawet nie mam za bardzo ochoty na rozmowy na temat staran
A widziszja bylam w oplakanym stanie to wiem, ze mnie szybko pomoglo (ta bezsennosc, gorace uderzenia etc)
Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam z Was nikogo na FB, ale nic nie stoi na przeszkodzie, to możemy się na priv przedstawić
I Padi nie martw się, fb to nie to samo, a tu od razu śledzenie wykresów, wątków, nie zostawimy Cię
MoBo mogę już wyśledzić pewnie:)MoBo, loret1, Saramago lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:nigdy w życiu!
a może tak miało być, że nie dziś?
oby...
może samo...to takie trudne musi być dla Ciebie
Tez o tym pomyslalam, ze moze samo ale to łudzenie sie przecie bo tak bez plamienia od razu potop, jakos nie wierze no ale serce taka ma nadzieje i od razu uspokoilo sie i kamien spadl ale jutro wroci ten ciezar
Buziaki dla Was kochane :* uwielbiam czytac to co piszecie. Czesto bardzo mądrze i pouczajaco,ze lekarze mogliby sie uczyc od Was, czasami serce swoje oddajecie innym razem glupoty takie superMoBo, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
A już myślałam, że "babci" macie dosyć i uciekacie do świata bardziej młodzieżowego ha ha ha.
Nie zostawiajcie mnie samej ;(, ja nikogo nie znam jakby co, wy mogłyście się już gdzieś spotkać np. w sklepie część was z Poznania, Warszawy, Krakowa a jak już wcześniej pisałam ze Słupska.
I jak na razie nikt się nie przyznał, że jest moją sąsiadką za płotu.Margaret.Se, loret1, Jastin76, jusst lubią tę wiadomość
-
padington wrote:A już myślałam, że "babci" macie dosyć i uciekacie do świata bardziej młodzieżowego ha ha ha.
Nie zostawiajcie mnie samej ;(, ja nikogo nie znam jakby co, wy mogłyście się już gdzieś spotkać np. w sklepie część was z Poznania, Warszawy, Krakowa a jak już wcześniej pisałam ze Słupska.
I jak na razie nikt się nie przyznał, że jest moją sąsiadką za płotu.
Spoko, spoko wszystkie gadki siem tocza tutajJa tez zanim odpale FB to trzy razy oswieze ovu
bo trza temke wpisac i kolezanki obleciec
aszka, Margaret.Se, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Margaret i Moko my sie mozemy umowic i spotkac :p w koncu z Wawy jestesmy
Saramago dziekuje bardzo buziolek :*
I ja tez:)
A z Maggi to cos czuje ze z tej samej dzielni nawet;)aszka, Margaret.Se, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
She Wolf wrote:W tym cyklu troche sie uspokoilam, tak mysle ze to chyba zasluga akupunktury. Nawet nie mam za bardzo ochoty na rozmowy na temat staran
Superto działa rewelacyjnie, ciesze sie ze sie zdecydowałas i taki efekt, ze teraz tylko działac
aszka, MoBo lubią tę wiadomość