35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo ... zazdrość... tyle w temacie.
Też kiedyś pojade do stanów.
A co do samodzielnego organizowania... to odkąd pojechałam samodzielnie gdzieś to już raczej z biurem podróży nie pojadę. No chyba, ze przekona mnie cena i akurat będę miała wolny czas.loret1, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:MoBo ... zazdrość... tyle w temacie.
Też kiedyś pojade do stanów.
A co do samodzielnego organizowania... to odkąd pojechałam samodzielnie gdzieś to już raczej z biurem podróży nie pojadę. No chyba, ze przekona mnie cena i akurat będę miała wolny czas.
I wlasnie o to chodzi, samemu lepiej. Jak widac, my jemy pikniki w trawie, pakujemy plecaki zeby nie natykac sie na turystyczne pulapki i przedrogie miejscaTeraz hostele nawet robia z dwuosobowymi pokojami, a kosztuja calkiem przyzwoicie wiec sa sposoby zeby bylo taniej.
jusst, loret1, Jastin76, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
loret1 wrote:Udalo sie:)
Ale czad! Pojechalabym tez zwiedzic takie piekne miejsca...
Fajni Wy:)
Wzruszylam sie, kuzwa zdecydowanie szybko sie ekscytuje;)
Wzruszylam to siem ja, jak mi pokazaljusst, loret1, Storczyk31, padington lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretko jestem z Toba calym sercem
Jestes bardzo dzielna kobietka :*
Ja tak od siebie dodam, ze ja sie nie wstydze tego ze jestem zafksowana na posiadanie potomka. Moj instynkt macierzynski jest przeogromny i wiem ze to natura i ze nic nie jest moja wina. Rozumiem wszystkie kobiety ktore tak bardzo chca miec dziecko ze wariuja i to tez nie jest ich wina. Tak po prostu czuja.
W tym cyklu troche sie uspokoilam, tak mysle ze to chyba zasluga akupunktury. Nawet nie mam za bardzo ochoty na rozmowy na temat staran
jusst, Moko, Storczyk31, Saramago, Margaret.Se, loret1, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyloret1 wrote:Chinczyk na wynos:)
i szybkie to. Ale mój wymyślił meksyk na dziś, to zrobię, a co mi tam. Też szybkie: wołowina mielona, fasola czerwona, papryka, pomidory i przyprawy, wszystko razem do gara i sie robi...
loret1 lubi tę wiadomość