35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret trzymaj się dzielnie. Jestem z Tobą i przytulam
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Też się spóźniłam, bu....
ale jakby ktoś chciał dołączyć do mojego fejsa to zapraszam na priv, podajcie dane, znajde wasStorczyk31, loret1, Jastin76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziekuje moje Misie Pysie kolorowe
za wsparcie ale prosze przełozcie je na jutro :* Niestety dzisiaj usg robia do godz 12tej a bez ich usg lekarz nic nie zrobi. Niestety nie pomyslalam zeby zadzwonic i upewnic sie w jakich godz robia usg, myslalam ze codziennie do 14ale niestety bo w czwartek nie robia w ogole. Sierota ze mnie no ale jak myslec normalnie w takiej sytuacji? Nie da sie. Czyli jutro od nowa ale bede wczesniej mimo ze jutro usg do 14tej.
Przeczytalam piate przez dziesiate wasze wpisy ale turystyka w pełni kwitnie tutajStorczyk31, Saramago, Jastin76, She Wolf, Moko lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Też się spóźniłam, bu....
ale jakby ktoś chciał dołączyć do mojego fejsa to zapraszam na priv, podajcie dane, znajde was
Ja chce, ale leki mam;)
O nieee jak ruszy fejs to forum upadnie bo tam bedzie gadaniowo:)Storczyk31, Jastin76, Margaret.Se, Moko lubią tę wiadomość
loret1 -
She bardzo dobrze, ze masz taki instynkt i super ze sie uspokoilas, aku dziala:)
U mnie sie na instynkt strach laduje i taki kolowrotek...i pozna decyzja...
Oby sie udalo Nam wszystkimStorczyk31, jusst, Margaret.Se, She Wolf, Moko lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualny
-
Ja też smutas nie widziałam filmiku, nie uciekajcie na fejsy bo ja nie mam i nie zamierzam mieć i co zostane sama ? J
Jak się zorganizujemy to rzeczywiście możemy się spotkać.
Ja też jestem za, może potrzeba nam takiej odskoczni od codzienności i potrzeba wyściskania osób które mają w sercach podobne dylematyjusst, loret1, Storczyk31, Margaret.Se, Jastin76, Moko, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, a jak tam Wasze endmetrium? Ja dla mojego kupiłam dzisiaj pożywkę
Zachwalaną na Winicjatywie:
"Bodegas y Viñedos Fontana Uclés Monte Carbonero Tempranillo–Syrah 2014
Dni mijają, w Biedronce mamy kolejne wino „Sommelier poleca”. Tym razem taniutka – 11,99 zł – Hiszpania: mieszanka Tempranillo i Syrah z DO Uclés, stosunkowo młodej apelacji, wydzielonej w 2005 roku z DO La Mancha. Działa tu zaledwie kilku producentów, wina są różnej jakości, przeważnie tanie i proste. Ale czasami naprawdę dobre, jak tego dowodzi Monte Carbonero. Ma wszystko, czego trzeba do szczęścia – mocny owoc (czarne porzeczki), odrobinę asfaltowej taniny dla zachowania powagi, kwasu raczej mało, no ale jesteśmy w sercu gorącej Hiszpanii. Gumowego węża brak, sztucznych garbników z proszku brak, dębowych wiórów brak. Pije się to wspaniale, nie tęskniąc za winami poważniejszemi. Trudno o większą pochwałę dla produktu kosztującego u źródła 1 euro. Jak dotąd, najlepsze tanie wino 2016 roku! ♥♥♥"
raczej zawsze zgadzam się z ich opiniami, (ale... odrobina asfaltowej taniny dla dodania powagi mnie rozwaliła!) więc zaryzykowałam, na zdrowie mojego endometriumStorczyk31, Jastin76, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak sie umawiacie na spotkanko to nie zapomnijcie o mnie
O losie jaka mam ulge ze to nie dzisiaj, przeciez to chore bo nie uciekne od tego a przedluza sie to hmmm ludzka glowa jest dziwna a moze to raczej ja porąbana jestem i to pewne.Storczyk31, padington, jusst, Jastin76, Moko, Dani, Phyllis, Saramago lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Jak sie umawiacie na spotkanko to nie zapomnijcie o mnie
O losie jaka mam ulge ze to nie dzisiaj, przeciez to chore bo nie uciekne od tego a przedluza sie to hmmm ludzka glowa jest dziwna a moze to raczej ja porąbana jestem i to pewne.
a może tak miało być, że nie dziś?
oby...
może samo...to takie trudne musi być dla CiebieMargaret.Se lubi tę wiadomość