35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago tule
przykro mi ale moze szybko uda sie pozbyc tych torbiela a potem piekne jojeczka wyrosna :*
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Mi sie troche termin przesunal, wiec tez uaktualniam
Moko, starania od listopada 2015, termin II kresek - 22.02
MOBO, starania od lipca 2014, termin II kresek - 23.02
She Wolf, starania od lipca 2014, termin II kresek - 24.02
Padington, starania od .........., termin II kresek 25.02
Lore, starania od ,............... termin II kresek 26.02
Jastin76, starania od ,......... termin II kresek 26.02
Saramago, starania od sierpnia 2013, termin II kresek - 26.02
Phyllis, starania od lutego 2015, termin II kresek - 27.02
Storczyk, starania od maja 2015, termin II kredek -28.02
Jusst, starania od listopada 2015, termin II kresek 12.03
Kazia, starania od lutego 2015, termin II kresek - 15.03
pierwiastka, starania od , ..........termin II kresek -
Eltasz, starania od czerwca 2012, termin II kresek -
Dani, starania od stycznie 2014 , termin II kresek -
Loret1, starania od , termin II kresek
Ania1602, starania od , termin II kresek
niunia80 , starania od lutego 2015, termin II kresekStorczyk31, jusst lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:no właśnie?
mnie byś poznała
nie MoBo?
storczyk, kochana, Ciebie jeszcze nie mam na FBpopraw się no!
Storczyk31, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jurkowa i ja Cię witam bardzo serdecznie, znajdziesz tu bardzo życzliwe osoby, które w każdej sytuacji są wielkim wsparciem, a przede wszystkim, dadzą 100% zrozumienia w staraniu się o Mały-Wielki Cud
.
Maggie, jestem z Tobą i ja....trzymaj się Kochana !!!!Storczyk31, pierwiastka, loret1, Moko, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Margaret, jejku, to sie biedna naczekasz
Tule i myle o Tobie :*
Kazia przykro mi ze sie nie udalo
Saramago, by to szlag. Oby torbiele sie wchlonely w tym cyklu.
Co do inofoliku, to ja czytalam badania ze inozytol w nim zawarty pomaga zajsc w ciaze, poprawia jakosc jajeczek, lub nawet przywraca owulacje, ale ze trzeba pic 4g przez kilka miesiecy, czyli trzeba pic 2 saszetki dziennie bez przerwy.
Pierwiastko, tez chce Cie na FB
Storczyk31, pierwiastka, Jot, Margaret.Se, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
jusst wrote:Jurkowa, cześć też jestem tu nowa
NIe bój się, laski są miłe, nie zjadły mnie
Pierwiastka, współczujęI witaj Poznanianko, pochwal się, do którego gina chodzisz, bom ciekawa.
Pozostałe wszystkie, kawusię stawiam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:59
Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Jurkowa, cześć też jestem tu nowa
NIe bój się, laski są miłe, nie zjadły mnie
Pierwiastka, współczujęI witaj Poznanianko, pochwal się, do którego gina chodzisz, bom ciekawa.
Pozostałe wszystkie, kawusię stawiam:)
teraz mam dr od ziola ale nie w poznaniu, a jak to nie zadziala to InviMed albo Medisana bo mam bliskojusst, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Margaret szok ale w Wawce to normalne w sumie
Słyszeliscie w tv? Zamkneli ulice w Poznaniu i beda szukac tej Tylman
całe centrum zamknięte i ruch pieszo -samochodowo - tramwajowo - autobusowy też wykluczony ze strefy poszukiwań, zajęcia przez to musiałam przekładać bo bym nie dojechałajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyaszka wrote:
To jakaś ściema jest, dziwna sprawa...
"Józef Klimczewski: wszystkie ulice są przejezdne. Nie ma żadnych problemów komunikacyjnych. Nawet jeśli pojawią się utrudnienia, nie wpłyną znacząco na sytuację komunikacyjną w centrum Poznania."
Alee jak przejeżdzałam tamtędy przed 12 to szykowali się do zamknięcia. -
aszka wrote:Margaret szok ale w Wawce to normalne w sumie
-
pierwiastka wrote:Słyszałyśmy
całe centrum zamknięte i ruch pieszo -samochodowo - tramwajowo - autobusowy też wykluczony ze strefy poszukiwań, zajęcia przez to musiałam przekładać bo bym nie dojechała
ja się właśnie zastanawiam, czy bez problemów wrócę do domu...pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ja tesh kcem
tylko która Ty jesteś? Renata Alicja?
To wlasnie ja
pierwiastka, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Matko jak to forum zasuwa,ciężko nadążyć - ok, póki co mam zwolnienie więc czytam i śledzę ale po powrocie do pracy może być trudniej- chyba że się tak wciągne...
Przepraszam ale chyba nie kumam tych dat 2 kresek - chodzi o owulację?jeśli tak to ja jeszcze poczekam i popatrze.Miałam rozwiązanie przez cc i niestety kazali mi odczekać 6 m-cy.Póki co dostałam mnóstwo badań.No i serce trzeba zaleczyć.Ale wszystkim staraczkom zycze powodzenia i trzymam kciuki za luty:-))Moko, Jot, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Jurkowa wrote:Matko jak to forum zasuwa,ciężko nadążyć - ok, póki co mam zwolnienie więc czytam i śledzę ale po powrocie do pracy może być trudniej- chyba że się tak wciągne...
Przepraszam ale chyba nie kumam tych dat 2 kresek - chodzi o owulację?jeśli tak to ja jeszcze poczekam i popatrze.Miałam rozwiązanie przez cc i niestety kazali mi odczekać 6 m-cy.Póki co dostałam mnóstwo badań.No i serce trzeba zaleczyć.Ale wszystkim staraczkom zycze powodzenia i trzymam kciuki za luty:-))
data II kresek, to termin potencjalnej @,wierzymy, że ujrzymy II kreski na teścieMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Jurkowa wrote:Matko jak to forum zasuwa,ciężko nadążyć - ok, póki co mam zwolnienie więc czytam i śledzę ale po powrocie do pracy może być trudniej- chyba że się tak wciągne...
Wiesz, bo jak narobisz sobie zaległości w czytaniu, to potem nie nadążysz ;ppp
A tu często jest bardzo dynamicznie i mówiąc ogólnie dzieje siępierwiastka, jusst, loret1 lubią tę wiadomość