35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Phyllis wskakuj pok kolderke i sie kuruj
Margaretko, u mnie bole kregoslupa byly pierwszymi objawami poronienia, minelo kilka dni i bylo po wszystkimMoze u Ciebie wlasnie sie zaczyna?
Wiecie jak ja bylam mala to mnie nazywali kocia mama, bo przynosilam wszystkie bezdomne koty do domu, ale teraz jestem typowa psiara, choc lubie wszystkie zwierzatka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mruczkow
Kotek te pierwsze a raczej takie pierwsze bóle miałam jak była zagniezdzenie ale po tygodniu przeszły, potem pojawiały sie czasami ale w mniejszym nasileniu i pojawiły sie znowu jakos jak kruszynka juz umarłaczyli juz pewnie z dwa tyg prawie. Sa dni ze sa mniejsze ale czasami to nie do wytrzymanina -
MoBo wrote:She a ty nie uwierzysz ale byłam oglądać szczeniaki zaraz po robocie
ale ufffff wszystkie zarezerwowane wiec wrocilam z pustymi rękami hihihih
Teraz do czerwca na nowe trza czekać
Ale takie piękne goldenki, no cudne!
Jak małe to wszystkie cudne ale ja sznaucerowa jestem to wyjątkowe psyMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
a jaaaa popelnilam grzech, zezarlam pizze taka mrozona, w sensie ja upieklam, a ryby sie mroza i czekaja na lepsze czasy;)
chuop w delegacji, kocury sie pospaly a ja kanapa+herbata+tv ooo i takie buty;)MoBo, padington, Margaret.Se, Moko, She Wolf, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
Margaret.Se wrote:Tez bym tak chciała no ale ta vitc 2000 az z cynamonem i nic nie czuje, nic...
To weź se daruj i niestety idź do tego szpitala. No takie som czasami organizmy ze trzymają i tyle.
Zrób im tam scene, zacznij ryczec ze sobie psychicznie nie poradzisz i na 100 proc się uda.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:She a ty nie uwierzysz ale byłam oglądać szczeniaki zaraz po robocie
ale ufffff wszystkie zarezerwowane wiec wrocilam z pustymi rękami hihihih
Teraz do czerwca na nowe trza czekać
Ale takie piękne goldenki, no cudne!
goldenkiczad!
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
MoBo wrote:To weź se daruj i niestety idź do tego szpitala. No takie som czasami organizmy ze trzymają i tyle.
Zrób im tam scene, zacznij ryczec ze sobie psychicznie nie poradzisz i na 100 proc się uda.
oooo dokladnie...!
serio dla mnie to jest nie do ogarniecia, zeby wypuscic kobiete bez udzielenia pomocy....Margaret.Se, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
padington wrote:Nie mogłaś powiedzieć wcześniej i mnie zabrać ze sobą u mnie katastrofa to już jest teraz nie mogę się już uczesać i taka pindzia ulizana jestem
loret1, MoBo, Margaret.Se, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko, chcem zobaczyc fotki po metamorfozie. Mi sie po nicach sni fryzjer, ale sie boje oddac moje zlosy w czyjes rece
Margaretko, wiesz ja na poczatku nie mialam zadnych bolow, dopiero jakos ponad tydzien przed poronieniem zaczely sie coraz mocniejsze, potem doszly skurcze. Jak zaczelo mnie tak bolec ze nie moglam usiedziec to jakos po 3 dniach poronilam samoistnie.
Ja bylam wtedy taka wszystkiego nieswiadoma, ze do konca myslalam, ze to nic takiego
Oby jutro sie Toba w tym szpitalu dobrze zajeli zebys nie musiala dlugo cierpiec.Margaret.Se lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Moko, chcem zobaczyc fotki po metamorfozie. Mi sie po nicach sni fryzjer, ale sie boje oddac moje zlosy w czyjes rece
Margaretko, wiesz ja na poczatku nie mialam zadnych bolow, dopiero jakos ponad tydzien przed poronieniem zaczely sie coraz mocniejsze, potem doszly skurcze. Jak zaczelo mnie tak bolec ze nie moglam usiedziec to jakos po 3 dniach poronilam samoistnie.
Ja bylam wtedy taka wszystkiego nieswiadoma, ze do konca myslalam, ze to nic takiego
Oby jutro sie Toba w tym szpitalu dobrze zajeli zebys nie musiala dlugo cierpiec.
Moze i sie w koncu by rozkreciło u mnie no ale dłuzej jak do piatku nie bede czekała bo to raczej przesada tak długo. Wolalabym juz miec to za soba a najlepiej przeniesc sie w czasie o dwa dni do przodu i nawet nic nie pamiec, a piękne byłoby to ehhh -
Margaret.Se wrote:Moze i sie w koncu by rozkreciło u mnie no ale dłuzej jak do piatku nie bede czekała bo to raczej przesada tak długo. Wolalabym juz miec to za soba a najlepiej przeniesc sie w czasie o dwa dni do przodu i nawet nic nie pamiec, a piękne byłoby to ehhh
Ja mialam marzenia zeby sie przeniesc o rok do przoduNo ale zycie jest okrutne i musimy sie z trudnosciami zmierzyc
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Ja mialam marzenia zeby sie przeniesc o rok do przodu
No ale zycie jest okrutne i musimy sie z trudnosciami zmierzyc
To Ty kochana po całosci ze az rok a mi sie tu nawet dwa dni marzą do przodu przeskoczycMoBo, She Wolf, Phyllis, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJadły kiedyś konfturę z czerwonej cebuli? Ja dzisiaj poczyniłam... i zeżarłam z serkiem oscypkiem i sałatą na bułce. W.Y.M.I.A.T.A! a cebuli jakby co wcale nie czuć
Zamiast octu winnego dałam jabłkowy.
http://www.poezja-smaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli-i-jablek/MoBo, Phyllis, Storczyk31, Moko, pierwiastka, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Jadły kiedyś konfturę z czerwonej cebuli? Ja dzisiaj poczyniłam... i zeżarłam z serkiem oscypkiem i sałatą na bułce. W.Y.M.I.A.T.A! a cebuli jakby co wcale nie czuć
Zamiast octu winnego dałam jabłkowy.
http://www.poezja-smaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli-i-jablek/
JadlyPycha jest tez z serkiem kozim
jusst, Phyllis, MoBo, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
jusst wrote:Ej, też mnie to ciekawi! Ale mam swój typ! NIck na forum zaczyna się tez na J?
A ja się wyspalam i czuje się znacznie lepiej, więc ... idę spaćdobranoc zatem, budzik już nastawiony na 5:05
jusst, She Wolf, MoBo, Storczyk31, Moko, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie bylo mnie na naszym forum caly dzien (do teraz) bo na wycieczce w naturze bylam. Bylo extra. Pieknie bo pustynie kwitnie teraz. Tyle kwiatow. Slonce mocno grzalo wiec sie opalilam. Wracajac wstapilismy do przyjaciol mojego meza, ktorzy tam w pustynnych rejonach mieszkaja, i musze sie przyznac ze wypilam u nich wino bo domowej roboty ich z ich przydomowej winiarni i uprawy winogron w sadzie. Nie moglam sie oprzec.
Dostalam tyle zaproszen od Was kochane na fejsie ze wczoraj caly wieczor siedzialam na fb przegladajac fotkiDzis czasu nie mialam, poogladam jutro. Musze sie na razie rozeznac z ktorymi z Was dzis sie zfriendsowalam na fb, bo nie jestem pewna
))) W kazdym razie to bardzo fajne sie zobaczyc z twarzy i partnerow waszych wszystkich poznac
Idziemy z mezem na pizze (tak: shit food na zakonczenie tego pieknego dnia) do pizzerii prowadzonej przez przyjaciol naszych. Dobrej nocy!
Moko, Margaret.Se, She Wolf, loret1, Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️