35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:będzie trzeba jakąś ściągę zrobić 'kto jest kto'
Nie mogłyśmy na to wpaść jak byłam na L4?;ppploret1, pierwiastka, Margaret.Se, She Wolf, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Zgadza się
A ja się wyspalam i czuje się znacznie lepiej, więc ... idę spaćdobranoc zatem, budzik już nastawiony na 5:05
ojoj to tak jak ja, kot sie na mnie uwalil i swoim mruczeniem mnie uspil, tylko ja mam nadzieje nie obudze sie o 5 uuuu toz to srodek nocy:)Moko, Margaret.Se, She Wolf, Phyllis, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Moko wrote:A ja już wszystkie ogarnęłam i kojarzę, tylko jeszcze fotek nie zdążyłam wszystkich zobaczyć.
Nie mogłyśmy na to wpaść jak byłam na L4?;ppp
ja jako dzikus netowy czaje sie, ale dwie mile Panie mam
Moko, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Margaret.Se wrote:Moze fakt postaram sie dzisiaj pocwiczyc ale nie wiem czy sie zmusze, bo jak mam taki nastrój to nic mi sie nie chce a jedynie lezec i jesc niezdrowe rzeczy. Jaki długo było u Ciebie od mniej wiecej jak dziecinka umarła do poronienia? U mnie juz minęło dwa tyg i nic nie chce drgnąc ale fakt do piatku brałam lutke, to juz 5dzien be niej hmmm
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Moko wrote:A ja już wszystkie ogarnęłam i kojarzę, tylko jeszcze fotek nie zdążyłam wszystkich zobaczyć.
Nie mogłyśmy na to wpaść jak byłam na L4?;pppMoko, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Ej która tu dziunia jest taka wyciągnięta na palemce na fb?
Nie wiem czy o moją palmę chodzi ale na J to jaaaa:-D
Teraz musze nadrobić co napisalyscie. ... cały dzień w pracy i jeszcze u lekarza z moimpadam ... Dobranoc ❤
Moko, Margaret.Se, Phyllis, Storczyk31, pierwiastka, jusst, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
jako że kawy nie pijam, witam się poranną herbatą
dani, zazdroszczę, no i to słońce - uwielbiam, ja z tych ciepłolubnych
loret, śmiało z tym FB
Margaret, co u Ciebie?
zmykam już i odezwę się dopiero wieczorem - miłego dnia dla Was wszystkichStorczyk31, pierwiastka, Jastin76, loret1, Moko, Margaret.Se, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:czy jest jeszcze ktoś, kto chce?
dzień bryStorczyk31, padington, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ja też narazie pierwsza falę ogarnełam w pracy to zaglądam
Storczyk31 wrote:Padi, a te dwie białe bulwy u Ciebie to co takiego?
Moje kabaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:10
Storczyk31, pierwiastka, jusst, Phyllis, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:tego męża to nie oszczędzasz
dobrze robisz
u mnie to już za późno, bo na początku zepsułam) usłyszałam od przyszłej teściowej że mam go trzymać krótko bo on to i tamto umie zrobić a jak go tego oduczę to już mój problem, hihi
no więc ślubny mi to wypomina do dziś ale w domu dużo mi pomagapadington, Storczyk31, jusst, loret1, Margaret.Se, Jot, MoBo lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:u mnie przy pierwszej wizycie u teściów (wtedy jeszcze aspirujących teściów
) usłyszałam od przyszłej teściowej że mam go trzymać krótko bo on to i tamto umie zrobić a jak go tego oduczę to już mój problem, hihi
no więc ślubny mi to wypomina do dziś ale w domu dużo mi pomaga
pierwiastka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:a Ty wiesz, co robisz, jak wypuszczasz w eter takie propozycje?
będę na pewno, bo kocham morze i jeść
a będą np. na słodko?
takiej propozycji trudno odmówić! zobaczysz, zrobimy Ci najazdStorczyk31, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter