35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:To trochę mnie pocieszyłaś, w takim razie wszyscy na imprezie u "KOTA"
Ja kota mieć nie mogę, ale zmykam zaraz do fryzjera. Trzymajcie kciuki, bo nie chciało mi się jechać tam gdzie zawsze i liczę, że nie wrócę z katastrofą na głowie ;/padington, Margaret.Se, Phyllis, jusst, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Maggi? Czy wszytko w porządku?
Jak się czujesz?
Padłam tzn zasnełam nawet nie wiem kiedy a miałam nie spac bo potem w nocy nie moge zasnac a jutro znowu z rana musze wstac.
Mam nosai to nawet jedna sztuke
Ja nie wiedziałam ze dzisiaj dzien kota bo nie mam i jakos nie przepadam za nimi, wole psiaczki, wiec na zadnej imprze kotowej nie jestempadington, Phyllis, She Wolf, MoBo, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Padi, ja normalnie też na fejsie nie siedzę. Właściwie głównie to tu;ppp
Ja kota mieć nie mogę, ale zmykam zaraz do fryzjera. Trzymajcie kciuki, bo nie chciało mi się jechać tam gdzie zawsze i liczę, że nie wrócę z katastrofą na głowie ;/MoBo, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Wiedziałam że tak będzie ze pójdziecie na FB
kochana, nie! - zostajemy tu
ja leżę pod kocem, bo choróbsko mnie bierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 18:57
jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:
Ja nie wiedziałam ze dzisiaj dzien kota bo nie mam i jakos nie przepadam za nimi, wole psiaczki, wiec na zadnej imprze kotowej nie jestemMargaret.Se, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Wzięłam sie za mycie okien
I żałuje, bo umyłam połowę. Usiadłam do herbatki i teraz juz mi sie cieżko podnieść
podziwiam - to jak skończysz u siebie, a potem u padi, to zapraszam do mnie
ja kupiłam 2 lata temu karcher do mycia okien i przyznam, że z tym ustrojstwem mycie okien jest nawet przyjemne, ale ... nie w taką pogodęMargaret.Se, MoBo, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie znowu ten kregosłup nawala wrrrrrrrr ani siedzie, lezec ehhh jak nie urok to sraczka!
-
Phyllis wskakuj pok kolderke i sie kuruj
Margaretko, u mnie bole kregoslupa byly pierwszymi objawami poronienia, minelo kilka dni i bylo po wszystkimMoze u Ciebie wlasnie sie zaczyna?
Wiecie jak ja bylam mala to mnie nazywali kocia mama, bo przynosilam wszystkie bezdomne koty do domu, ale teraz jestem typowa psiara, choc lubie wszystkie zwierzatka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mruczkowloret1, Margaret.Se, Moko, jusst, Jot, Storczyk31, Kazia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
padington wrote:No tak w dzień aktywność na forum a popołudniu praca to przepraszam
Hehehe bezczelnie mi przerwali forumowanie, a po powrocie do doma musiałam gary odkurzyc i coś ugotować
Teraz czekam na minę mojego jak będzie jadł
Bo tak zamieszalam, że sama nie wiem co topróbować nie chce żeby się sama nie zrazić hahahshaha
loret1, Margaret.Se, Moko, jusst, Jot, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Padi, ja normalnie też na fejsie nie siedzę. Właściwie głównie to tu;ppp
Ja kota mieć nie mogę, ale zmykam zaraz do fryzjera. Trzymajcie kciuki, bo nie chciało mi się jechać tam gdzie zawsze i liczę, że nie wrócę z katastrofą na głowie ;/
uuu to powodzenia i mam nadzieje uda sie luknac fryz:)MoBo, Margaret.Se, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
She a ty nie uwierzysz ale byłam oglądać szczeniaki zaraz po robocie
ale ufffff wszystkie zarezerwowane wiec wrocilam z pustymi rękami hihihih
Teraz do czerwca na nowe trza czekać
Ale takie piękne goldenki, no cudne!Margaret.Se, loret1 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Hehehe bezczelnie mi przerwali forumowanie, a po powrocie do doma musiałam gary odkurzyc i coś ugotować
Teraz czekam na minę mojego jak będzie jadł
Bo tak zamieszalam, że sama nie wiem co topróbować nie chce żeby się sama nie zrazić hahahshaha
MoBo, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:A może samo poleci tak bardzo myślę żeby tak się stało.
Może dlatego cię nie przyjęli?
Tez bym tak chciała no ale ta vitc 2000 az z cynamonem i nic nie czuje, nic...