35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. no faktycznie sobota za oknami wygląda nieciekawie, może coś się zmieni popołudniu
.
teraz trzeba jechać kupić jaka wałówkę, bo już wszystko wywiało z lodówki.
Kazia twoje bułeczki z nazwy wyglądają ciekawie i zdrowo, jak możesz to podrzuć przepisikSmacznego!
Miłego dnia życzęKazia, Phyllis, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
Kazia wrote:Anasan79, przepis sama wymyśliłam, więc na razie spróbuje jak wyjdą, jak będą smaczne to wrzucę przepis
to ja też poproszę
dziś planuję zrobić ciasto bananowe z mascarpone i ksylitolemKazia, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ależ z Was się gosposie zrobiły , chlebki ciasta mmmnnn
Ja jestem za leniwa i oczywiście brak czasu na takie bawienie mam
Saramago trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję &&&&& no czas idzie jak burza !
A mnie zżera stres, nie dość że RR podwyższone ( łykam tabsy) ale nie bardzo spada, to boje się że przez bakterie które mi wyszły z posiewu mnie zdyskwalifikują choć od niedzieli lecę na antybiotyku i globulkach
Cholernie się boję, nawet nie samego zabiegu a tego że do niego może nie dojść
Dziś jeszcze nocka, a jutro to już masakra przed poniedziałkiem będzie bo zaczynam się baćSaramago lubi tę wiadomość
Eltasz
-
Dzień Dobry:)
Tak czytam, czytam te nasze ostatnie zapiski i dochodzę do wniosku, że wszystkie razem stworzyłybyśmy niezłą knajpę, że nawet Magdzie Gessler by szczena opadła haha:)
Miłego dzionka, mój dalej w gruzie, więc nawet pochmurna sb. mi nie przeszkadza. Serio Dziewczyny, mam taką masakrę w mieszkaniu z powodu tej kuchni, że nie wiem czy sie na Święta wyrobimy, żeby było ładnie ;/MoBo lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Ależ z Was się gosposie zrobiły , chlebki ciasta mmmnnn
Ja jestem za leniwa i oczywiście brak czasu na takie bawienie mam
Saramago trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję &&&&& no czas idzie jak burza !
A mnie zżera stres, nie dość że RR podwyższone ( łykam tabsy) ale nie bardzo spada, to boje się że przez bakterie które mi wyszły z posiewu mnie zdyskwalifikują choć od niedzieli lecę na antybiotyku i globulkach
Cholernie się boję, nawet nie samego zabiegu a tego że do niego może nie dojść
Dziś jeszcze nocka, a jutro to już masakra przed poniedziałkiem będzie bo zaczynam się baćStorczyk31, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
u nas para przyjaciol mieszkajaca w innym miescie, goscila od wczoraj poludnia do dzis poludnie, spedzilismy bardzo mile 24 godzin razem, wczoraj na plazy i rybka w restauracji, potem wieczorem kolacja u nas (ugotowalam cos szybko) i potem drink wieczorem, dzis wszyscy leniwie wstalismy o 11ej i sniadanko na balkonie na sloneczku. Bardzo przyjemny weekend.
Wow, czytam o tych wszystkich wypiekach - ja tez kiedys chleb na zakwasie robilam regularnie, ale jakos przestalam w pewnym momencie. Musze wrocic do tego ale jakos nie moge sie zabrac do tego albo czasu nie mam. Moze wasz przyklad mnie zainspiruje
Saramago - nie przejmuj sie facetem, skup sie teraz na sobie. Wazne zebys zrelaksowana w miare mozliwosci w tych dniach byla. Mocno kciukam za jutro!!!!
Kazia- 3 jajka, super
Eltasz - kciukam zeby do badania doszlo i zeby latwo wszystko poszlo, nie boj sie, jestem myslami z Toba, ja tez bede uspiona 9 marca do zabiegu.
Sciskam mocno wszystkie was, milego dnia!
Kazia, jusst, MoBo, Saramago, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Eltasz trzymam kciuki, żeby wszystko się udało.
Dziewczyny moje bułeczki, to był niewypał niestety, chyba za zdrowo próbowałam, więc wybaczcie ale przepisem dzielić się nie będę
Dani ale Ci tej plaży zazdroszczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 15:00
MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane, wpadłam podziękować za wsparcie i kciuki i słowa otuchy. Dzisiaj skromnie bo stres mnie zjada, mam wahania nastrojów, nie wiem cy to wynik stymulki czy ki diabeł ale czuję się kiepsko.
wczoraj J. podał mi w pupę 2pregnyle i ostatnie 2 zastrzyki z gonapteptulu. nie wiem czy dobrze podal ten pregnyl ale bolało jak cholera....
a dzisiaj jajniki to chcą wyskoczyć.
Dziewvczyny uciekam. Postaram się odezwać jutro jak wrócimy do domu. ściskam i jeszcze raz dziękuję.jusst, Jastin76, MoBo, Dani, Kazia, Moko, Eltasz lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Trochę mnie sponiewieralo to malowanie ufffff, ale co było zaplanowane zostało osiągniętejeszcze ze 4 takie weekendy i skończymy
Eltasz trzymam kciuki żeby laparo nie trzeba było odkładaćsio bakterie sio!
Saramago jutro kciukam od rana
dziś upieklam całkiem ciekawego fasolowego brownie, przepis od mojej siostrzenicy
Tak tak siostrzenica mi przepisy podsyłajak na ciasto z fasoli wyszło całkiem całkiem. Musze na moim przetestować czy się rozpozna
jak wróci z meczu.
Jutro leżę!
Kazia co do niewypału to ty mojego chleba gryczanego nie widziałaś, a z przepisu z netu. Grrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:22
Storczyk31, Moko, Kazia, Eltasz, Saramago, Dani lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą a ja piekę babeczkę właśnie siedzi w piecu.
Na chlebek czasu niestety czasu było brak, miłego wieczoru
Ps zapomniałam dodać ze myślę o każdej z was razem i osobno bardzo wspieram jestem obok i trzymam za rękę będzie dobrze nie martwić się proszę na zapas bo się za bardzo pomarszczycie buziole.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:41
MoBo, Moko, Eltasz, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość