35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:dojeżdżam do pracy od środy
i tak do późnej jesieni
super
ja czekam na wiosnę, aby pojeździć już na dworze, zwłaszcza że mieszkam w takich rejonach, gdzie miejsc do jeźdzenia jest sporo - tylko muszę kask sobie kupić
pierwiastka - zapomniałam - trzymam kciuki za badanie męża
jusst, z tym nakręcaniem się to norma - ja mam tak w każdym cykluStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Mobo, oczywiście. u nas też nie tylko oligozoospermia ale tego akurat boję się najbardziej.
ech no nic. Może dzisiaj mój przemyśli coś i w końcu porozmawiamy wieczorem.
MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Phyllis wrote:hej, hej
pochwalę się, że mam dziś wolne i wyspałam się za wszystkie czasy
po południu robię ciasto marchewkowe z ksylitolem i pochwalę się, że od niedzieli jeżdżę na rowerze stacjonarnym - jakoś się zmotywowałam, bo wiosna idziena razie chęci mnie nie opuszczają, wic jest dobrze
dziewczyny, a jak robicie chleb - w automacie do chleba czy inaczej?
My do tej pory robiliśmy w piekarniku, ale w poniedziałek kupiliśmy w Lidlu automat do pieczenia chleba i powiem, że jest naprawdę super:)
-
Saramago, super wieści:) Bedę trzymać kciuki w niedzielę.
Rozumiem, że się martwisz, ale czy dopytałaś lekarza o to seksowanie, czy na pewno, bo taka i taka sytuacja? Jak potwierdził dwukrotnie to bym mu zaufała, a jak tylko raz powiedział, to pewnie dla pewności bym zadzwoniła czy na pewno.
Facetem się nie przejmuj też, teraz musisz być kwitnąca i odstresowana na ndz. Oni już tak mają z okazywaniem emocji. Ściskam Cię mocno!
I trzymam kciuki za Kazię i She oraz ich dorodne jajeczka.
I za Was wszystkie oczywiście też
Jusst, a co Ty tam? Objawy są?MoBo, Kazia, She Wolf, Dani lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Saramago, super wieści:) Bedę trzymać kciuki w niedzielę.
Rozumiem, że się martwisz, ale czy dopytałaś lekarza o to seksowanie, czy na pewno, bo taka i taka sytuacja? Jak potwierdził dwukrotnie to bym mu zaufała, a jak tylko raz powiedział, to pewnie dla pewności bym zadzwoniła czy na pewno.
Facetem się nie przejmuj też, teraz musisz być kwitnąca i odstresowana na ndz. Oni już tak mają z okazywaniem emocji. Ściskam Cię mocno!
No właśnie przypomniałam mu o braku żołnierzy, to tylko się uśmiechnął i poszedl. Powiedział dwa razy żebyach jaki on jest irytujący.
MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyMoko wrote:kupiliśmy w Lidlu automat do pieczenia chleba i powiem, że jest naprawdę super:)
Też mam. Super był, przez pierwsze pół roku, chleb codziennie pieczony, potem wyszedł mi bokiem... 2,5 roku stoi w kartonie i czeka, az mnie najdzie.
Ale... i tak bym kupiła jeszcze raz, gdybym nie miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:15
Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moko wrote:No to chyba bym mu zaufała, ale rozumiem, że go nie lubisz?
nie ma znaczenia Kochana jakie mam "uczucia" do lekarza, tylko czytam o wstrzemięźliwości, podpytuje dziewczyny co już przerabiały to i nagle słyszę od lekarza prowadzącego coś zupełnie przeciwstawnego.
i stąd mam mętlik.MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:Też mam. Super był, przez pierwsze pół roku, chleb codziennie pieczony, potem wyszedł mi bokiem... 2,5 roku stoi w kartonie i czeka, az mnie najdzie.
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote::p No ja zakładam, że jednak będę używać, bo karmię się bezglutenowym i pewnie tak zostanie dłuuuugo... a, że mąż lubi je piec, to ja nie mam nic p-ko:)
Ale i tak uważam, ze to był dobry zakup! Popełniłabym go jeszcze raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:16
MoBo, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Też mam. Super był, przez pierwsze pół roku, chleb codziennie pieczony, potem wyszedł mi bokiem... 2,5 roku stoi w kartonie i czeka, az mnie najdzie.
Ale... i tak bym kupiła jeszcze raz, gdybym nie miała
no właśnie za mną chodzi taki automat, ale boję się właśnie tego, że po okresie fascynacji trafi w kątMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:nie ma znaczenia Kochana jakie mam "uczucia" do lekarza, tylko czytam o wstrzemięźliwości, podpytuje dziewczyny co już przerabiały to i nagle słyszę od lekarza prowadzącego coś zupełnie przeciwstawnego.
i stąd mam mętlik.Phyllis, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:W pracy siedzę, ale to taka:
http://gazetka.lidl.pl/078d9742-ebdb-4877-8000-1b6725c70787/#/28
I ma program do chleba bezglutenowego:)
A dziekujemoza za dwa tygodnie jeszcze bedzie jak siem wybiore do polandu. Za take cene to sem tez kupie
NAwet na chwile hahahha -
Moko wrote:Ale rozumiem, że dziś seks, a jutro przerwa przed zabiegiem, to chyba powinno być ok. No niestety nie znam się, to nie mącę Ci. Trzymam kciuki.
Tak,dzisiaj. ale był też we środę. no nie wiem czy się nie wypstrykał,hihih...
ale na serio. martwię się tym,żeby te plemniki były dobre, silne i wogole żeby były...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają