35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
a z ciekawostek to mój mówi do mnie tak: "na dzień kobiet zamówiłem Ci szerszą kołdrę żebys się mogła zawinąć i żeby i dla mnie coś zostało "
normalnie lofciam goMoBo, Storczyk31, Moko, Jurkowa, padington, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:a z ciekawostek to mój mówi do mnie tak: "na dzień kobiet zamówiłem Ci szerszą kołdrę żebys się mogła zawinąć i żeby i dla mnie coś zostało "
normalnie lofciam go
My mamy dwiepierwsze sie dziwilam, jak to dwie?
Ale wielokrotnie byly sytuacje kiedy sie budzilismy, nogi se nie ma jak wyciagnac kiedy goraca i takie tam, wiec od jakos 6 miesiecy mamy dwieI BARDZo se chwale.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:38
padington, Saramago lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:My mamy dwie
pierwsze sie dziwilam, jak to dwie?
Ale wielokrotnie byly sytuacje kiedy sie budzilismy, nogi se nie ma jak wyciagnac kiedy goraca i takie tam, wiec od jakos 6 miesiecy mamy dwieI BARDZo se chwale.
mnie wiecznie zimno jest jak śpie samaMoBo lubi tę wiadomość
MoBo wrote:My mamy dwie
pierwsze sie dziwilam, jak to dwie?
Popieram, ja też mam dwie, i nie wyobrażam powrotu do jednej a jak mi zimno to i tak musi mnie ogrzać nie ma wyjścia. hahaha
ps. a my zrobiliśmy sobie prezent na walentynki i nowe sobie kołderki fundneliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 18:10
Moko, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:powiem wam że wczoraj chleba nie próbowaliśmy ale wyszedł genialny, chyba mój ulubiony chleb i ślubnego też
i w ogóle się nie kruszy bo na oliwie z oliwek
To możesz przepis zapodać sobotę mam wolna to chętnie wypróbuję.MoBo lubi tę wiadomość
-
padington wrote:To możesz przepis zapodać sobotę mam wolna to chętnie wypróbuję.
zamiast semoliny mąka krupczatka albo gryczana - mój jest z gryczana i miodemStorczyk31, Moko, jusst lubią tę wiadomość
padington wrote:Popieram, ja też mam dwie, i nie wyobrażam powrotu do jednej a jak mi zimno to i tak musi mnie ogrzać nie ma wyjścia. hahaha
ps. a my zrobiliśmy sobie prezent na walentynki i nowe sobie kołderki fundneliśmy
Fajny prezencik;)MoBo lubi tę wiadomość
-
Kazia wrote:Pierwiastko do gina idziesz ?
do gina też ale to na koniec marca / początek kwietnia a termin ustalimy jak chuop badanie kijanek odbierzepadington, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:do mojej dochtorowej, niech no sie wytlumaczy z tych dziwów nad dziwy w ostatnim cyklu
do gina też ale to na koniec marca / początek kwietnia a termin ustalimy jak chuop badanie kijanek odbierze
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:A gdzie badacie kijanki? W invimedzie?
i miał zrobić jeszzce w grudniu więc to nie tak z niczego ta inicjatywaMoBo, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter