35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znow dopiero wieczorem sie melduje bo w ciagu dnia sajgon. Ten tydzien taki zakrecony, na nic czasu nie mialam. Napewno nie na gotowanie i caly tydzien jadlam na miescie. Jak dobrze ze juz sie weekend zaczal ( u nas) i bede mogla jutro w koncu cos ugotowac w domu
Poza She i Saramago, ktora sie jeszcze w tym cyklu stymuluje? Oby duzo jajeczek sie wyklulo!
Dobrej nocy laski
MoBo, Saramago, jusst, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Kazia wrote:Witajcie dziewczynki. Dani ja w tym cyklu też po stymulacji jestem, trzy jajka wychodowałam, teraz to już tylko duphaston biorę, bo u mnie już po owulacji.
Brawo! teraz kciukamyKazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jak to mowi Saramago piatuuunio
Nie wazne, ze zapowiada sie malowaniestrasznie sie ciesze, ze jutro wolne, wymeczyl mnie ten tydzien.
Moj chleb z kaszy jaglanej chyba nie wyjdzie
Wiec w weekend zabiore sie za Moko przepis, ide go szukac
Saramago, Phyllis, Storczyk31, Jot, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:MoBo- przepis na chleb bezglutenowy wg mojego, wartości nie są bezwzględne, bo on to mi na oko dyktował, więc zrób jak Ci serce podpowiada:
200 gr mąki kukurydzianej
100 gr mąki ziemniaczanej
100 gr mąki ryżowej
100 gr mąki gryczanej
torebeczka suszonych drożdży (po świeżych chleb pachnie zbyt intensywnie)
3 ziemniaki rozgotowane i zmiksowane z odrobiną oleju
trochę płatków ryżowych
niepełna łyżeczka soli
i woda w ilości takiej żeby wyszła konsystencja bardzo gęstej śmietany
oprócz tego różne ziarna wg uznania (siemię lniane, pestki dyni, słonecznika itd).
Moko a w jakiej temperaturze i ile siem to piecze?? -
Dzień doberek dziewczęta piękne i seksowne
Piątunio a i owszem. Jestem już po monicie. Decyzja zapadła: niedziela punkcja! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doktorek kazał się seksić dzisiaj a ja nie kumam, no to gdzie ta wstrzemięźliwość? boje się, że przy słabych parametrach mojego w niedzielę NIC nie znajdą. i co tu robić? wczoraj były sexy.... co tu robić?
jedno jajko ma 19mm. endometrium 11mm
na drugim są 3 też ładne jaja ale lekarz podejrzewa jeszcze jedno. tylko mnie tak bolało,że nie chciał mnie dłużej badać.
wiec byłoby 5.
ojej. niedziela już za chwilę. jak to wszystko szybko poszło o matko.
najgorsze jest to, że anestezjolog może się wkurczyć o moje pazury. no niby mam frencha ale na dwóch, na czarnym mam charmsy: sowę i czaszkę hihi... no mam nadzieję, że nie karze mi tego zrywać. (to tak gwoli rozluźnienia, gadać trzy po trzy) no stresujem siem.
Phyllis, padington, MoBo, Storczyk31, Kazia, jusst, Jastin76, Jot, Moko, Ania1602, Eltasz, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
hej, hej
pochwalę się, że mam dziś wolne i wyspałam się za wszystkie czasy
po południu robię ciasto marchewkowe z ksylitolem i pochwalę się, że od niedzieli jeżdżę na rowerze stacjonarnym - jakoś się zmotywowałam, bo wiosna idziena razie chęci mnie nie opuszczają, wic jest dobrze
dziewczyny, a jak robicie chleb - w automacie do chleba czy inaczej?Saramago, MoBo, Storczyk31, Kazia, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Dzień doberek dziewczęta piękne i seksowne
Piątunio a i owszem. Jestem już po monicie. Decyzja zapadła: niedziela punkcja! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doktorek kazał się seksić dzisiaj a ja nie kumam, no to gdzie ta wstrzemięźliwość? boje się, że przy słabych parametrach mojego w niedzielę NIC nie znajdą. i co tu robić? wczoraj były sexy.... co tu robić?
jedno jajko ma 19mm. endometrium 11mm
na drugim są 3 też ładne jaja ale lekarz podejrzewa jeszcze jedno. tylko mnie tak bolało,że nie chciał mnie dłużej badać.
wiec byłoby 5.
ojej. niedziela już za chwilę. jak to wszystko szybko poszło o matko.
najgorsze jest to, że anestezjolog może się wkurczyć o moje pazury. no niby mam frencha ale na dwóch, na czarnym mam charmsy: sowę i czaszkę hihi... no mam nadzieję, że nie karze mi tego zrywać. (to tak gwoli rozluźnienia, gadać trzy po trzy) no stresujem siem.
Saramago, łał to jużnie stresuj się, będzie dobrze - a z tym seksem, to chyba posłuchałabym lekarza
trzymam kciuki
Saramago, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Saramago, kciukam
jaja ładne, endo też, wszystko się powiedzie !
Och a mnie opadł optymizm
Trochę to wina mojego, bo jakoś tak przeżywa to w sobie, zero emocji, zero rozmów i mnie to tak strasznie drażni.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wspaniałe wieści, szybko to wszystko poszło u Ciebie, będę trzymała kciuki w niedzielę, żeby jajka się dobrze zapłodniły &&&& Co do tego seksu, to zaufaj lekarzowi, będziecie mieli świeżą armię
Saramago, MoBo, jusst, Storczyk31, Moko, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kazia wrote:Saramago wspaniałe wieści, szybko to wszystko poszło u Ciebie, będę trzymała kciuki w niedzielę, żeby jajka się dobrze zapłodniły &&&& Co do tego seksu, to zaufaj lekarzowi, będziecie mieli świeżą armię
no właśnie o armię się boję z oligozoospermią to nie jest takie hop siup.a jak nie znajdą nic???LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:to już nie będę sama na tym rowerze naginać
Ty też jeździsz?
mój mąż jest bardzo rowerowy, jeździ regularnie na rowerze od 2 lat - na okres jesienno-zimowy kupił rower stacjonarny i nie raz robiłam do niego przymiarkę, ale po jednym dniu się kończyłoteraz jeżdżę od 5 dni, więc chyba wytrwam dłużej
MoBo, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Och a mnie opadł optymizm
Trochę to wina mojego, bo jakoś tak przeżywa to w sobie, zero emocji, zero rozmów i mnie to tak strasznie drażni.Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:no właśnie o armię się boję z oligozoospermią to nie jest takie hop siup.a jak nie znajdą nic???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:08
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Phyllis, no brawo!!
Sarmago, nic sie nie stresuj, Powiedz o tych pazurach, sowa i czaszka... brzmi fajnie!
Dani, miłego weekendu
She, Kazia i Saramago, kciukam za jajca!
Pierwiastka, no to kciukam za dobre kijanki!
Ja to gupia jestem, 7 dni po owu i zaczynam sie nakręcac!!! Standard.
Hmm, a jak to jest z alkoholem, nie żeby duże ilości jak MoBoale lampka, abo pół lampki wina... Czy to można?
She Wolf, Dani lubią tę wiadomość
-
Kazia wrote:Wiesz on pewnie też, to przeżywa ale te chłopy takie już są, że wszystko trzymają w środku i się nie uzewnętrzniają. Głowa do góry
wiem, że przeżywa. Tylko nie wiem co bardziej. to, że to in vitro. to, że boi się o mnie. czy to, że jako centuś, trzeba wyłożyć kasęKazia, jusst, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:no właśnie o armię się boję z oligozoospermią to nie jest takie hop siup.a jak nie znajdą nic???
Jak byl seksior wczoraj to mozna by bylo poczekac. Wiesz musisz sie zdac na przeczucie, jak cos Ci podpowiada nie, to moze lepiej nie.
Dla mnie jedno jest pewne, jak ma byc ciaza to bedzie nawet jak sie stuknie raz!
U nas nie jest kwestia to, ze nie trafiamy tylko miliona innych przyczyn.Storczyk31, Kazia, Saramago, Moko lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jak byl seksior wczoraj to mozna by bylo poczekac. Wiesz musisz sie zdac na przeczucie, jak cos Ci podpowiada nie, to moze lepiej nie.
Dla mnie jedno jest pewne, jak ma byc ciaza to bedzie nawet jak sie stuknie raz!
U nas nie jest kwestia to, ze nie trafiamy tylko miliona innych przyczyn.Phyllis lubi tę wiadomość