35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hop Hop.
Kłaniam się pięknie i ściskam każdą mocno mocno dziękując za kciuki.
jestem w domku i gotuję barszczyk z fasolką hihi.
Całość poszła sprawnie, 9:30 już zażyczyłam sobie wyjścia7 komórek ostatecznie było. Oby złote jaja.
zapłaciliśmy, wsiedliśmy do auta, jedziemy a tu telefon. mamy wracać (SIC)
okazało się, że znaleźli jeden, JEDEN plemnik. załamanie. kazali nam powtórzyć... SIC... weszłam z moim J. jakoś poszło, ale było mega ciężko, teraz rozumiem ten stres ich.
odesłali nas na kawę na godzinę. stres zrobił swoje, spięcie, wizje a co jeśli....
po godzinie wracamy, w drodze telefon: mamy jechać do domu. jest materiał. uffff.....
Mówcie do mnie ZŁOTOUSTA hahahahha
no jeśli to się uda, to mój niedowiarek chyba do końca życia winien nosić mnie na rękach....
jusst, pierwiastka, Storczyk31, Dani, She Wolf, Kazia, Moko, Eltasz, Ania1602, MoBo, Jastin76, Zuzia1, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:No i pięknie Złotousta!
Kiedy będą kolejne wieści?
w piątek mam mieć transfer. w czwartek pewnie jakieś info...MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:No, nic. Trzeba czekać. Kciuki zaciśnięte!
Dziękuję. Połowa drogi za nami. teraz chyba trudniejsza przed nami
idę spać, póki co...dobranoc :*Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago, omg ale emocje, jaki stres...No ale juz po wszystkim. Kciuki mocno zacisniete! Kiedy transfer? Czekamy na kolejne wiesci. Usciski!
Ja dzis od rana sajgon, teraz mam pol godzinki przerwy i znow musze leciec biznesowe sprawy zalatwiac.
A jutro rano badania krwi musze zrobic a po poludniu EKG. I to wszystko z badan jakie musze miec przed zabiegiem. Zadnych posiewow mi nie zlecili (jak Eltaszce).
Przyjemnego niedzielnego odpoczynku Wam zycze! (chyba tylko ja w tej grupie dzis pracuje?)
Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Saramago-Złotousta
Stresu współczuję i wyobrażam sobie jakie to musiało być przeżycie ale najważniejsze, że się udało. Teraz trzymamy kciuki, żeby ładne blastusie urosły.
Ja dziś bezplanowa jestem pod kocem, chyba jakiś serial obejrzę. Miłej niedzieli dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 14:52
MoBo, Dani, Saramago lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki:)
Saramago, ale miałaś akcję, ale dobrze, że to już za Wami, to teraz odpoczywajcie, bo oboje się napracowaliście i trzymam kciuki za kolejne etapy.
Ja dziś też leniwie, ale miałam też nerwową sytuację, bo poszłam do Kościoła i o mały włos bym tam nie zemdlała. Musiałam dzwonić po mojego, żeby mnie ratował. Strasznie się przestraszyłam, bo wróciły wspomnienia z początku roku. Na szczęście okazało się, że na omdleniu się skończyło.
Miłego dzionka wszystkim. My zaraz jedziemy gdzieś na obiad, bo u mnie gotowania nie będzie co najmniej przez tydzień przez ten remont.
Eltasz i Dani trzymam kciuki za Wasze zabiegi, bo to już jutro, czy tak?Kazia, Dani, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość
-
Saramago to mieliście niezłe przeboje. Trzymam kciuki, żeby jak najwięcej komórek się zapłodniło.
Saramago lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyJak znowu o żarciu, to też sie pochwalę... Sernik jogurtowy z bananami wyciągniety z piekarnika... musial zrobić miejsce na mini tarty z bakłażanem, fetą i pomidorkami koktajlowymi!
a co!
takie o:
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/tarta-z-pieczonym-baklazanem-pomidorkami-koktajlowymi-i-feta
a sernik, to sernik bez sera ino na jogurtach greckich, ale jak się nie wie, to się nie pokapuje, tylko będzie się doceniać, że taki gładki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 19:15
Dani, Moko, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość