35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dani, 11.30 tak więc wszelkie pozytywne fluidy mile widziane no i wiruski od Jusst rzecz jasna
Kraków pozdrawia Poznań
hihi a ja nagotowałam jedzenia jakbym swojego miała opuścić na conajmniej miesiąc. Jest zabezpieczony? Jest. No to głowa spokojnanie będę musiała stać przy garach najbliższe dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:39
Moko, pierwiastka, padington, Dani, jusst, Nickita, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyTero to ja już nie wiem co mnie boli, a boli juz zdecydowanie mocniej i cały czas. Jeszcze nie jest to uciążliwe na tyle, żeby jakieś leki brac, ale żeby się w kulkę zwinąć to i owszem.
Inaczej niż na okres... Pęcherz? ale cholera jakby to był pęcherz, to by parło na niego, pieklo i szczypalo przy sikaniu, a tu nic. NIc, a nic, wczoraj trochę mnie pędzilo, jak wspominałam i tylko tyle... zadnych innych dolegliwosci
Ale te bakterie i leukocyty mnie spłoszyly...
A może to z tych nerw już mnie boli?
Cholera mogłam tą betę zrobić. To już bym wiedziała. Gupia ja.
Dodam jeszcze, ze mi cholernie zimno od 3 dni chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 19:24
MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
-
padington wrote:A jak wyniki?
Beta HCG: 25650,0
ale progesteron mi spadł:
25.02. progesteron 39,38
10.03. progesteron 28,40 (norma 1 trym. 16,42-48,56).
Gdzieś czytałam, że w ciąży spada progesteron, szczególnie, że chyba od 8 tyg. produkcję przejmie trofoblast, a dalej łożysko. Ja póki co jestem 6t 1dz, ale nie plamię i wynik jest w normie, więc już muszę chyba wytrzymać do wtorkowej wizyty, bo nigdy nie przyjmowałam luteiny ani duphastonu i nie mam tego też w domu.jusst, Nickita, MoBo, She Wolf, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:Jusst, a może weź nospe? na bolący brzuch nawet dziewczyny na początku ciąży biorą więc nie zaszkodzi
ale jeszcze nie boli na tyle żeby brac, chyba zaraz wezme cieplą kąpiel i pod kołdrę, a co! Seksów nie bedzie, bo badanie nasienia... wiec sie ino wygrzeje.
-
nick nieaktualny
-
Jusst, to wskakuj pod kocyk i się wygrzewaj.
Wyniki moczu chyba wskazują na jakiś stan zapalny, pewnie będziesz brała furaginę z wit. c i przejdzie, nie martw się. O której masz jutro wizytę?
A póki co dużo pij, a jak masz żurawinkę, to też wcinaj:)MoBo lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Nie mam
ale jeszcze nie boli na tyle żeby brac, chyba zaraz wezme cieplą kąpiel i pod kołdrę, a co! Seksów nie bedzie, bo badanie nasienia... wiec sie ino wygrzeje.
kolejny dzień jestem taka śpiąca że ledwo wieczorem mrugam aż się ślubny ze mnie nabija
a masz nagietek w domu? to też działa rozkurczowojusst, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jusst wrote:Moko, ważne że w normie!
zresztą niedługo masz wizytę
teraz stres jest w sumie najgorszy więc wyluzuj a jak chcesz się uspokoić to do rodzinnego, w takiej sytuacji dupka wypisze bez problemu albo przynamniej uspokoijusst, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMoko wrote:Jusst, to wskakuj pod kocyk i się wygrzewaj.
Wyniki moczu chyba wskazują na jakiś stan zapalny, pewnie będziesz brała furaginę z wit. c i przejdzie, nie martw się. O której masz jutro wizytę?
A póki co dużo pij, a jak masz żurawinkę, to też wcinaj:)
Piję duzo, zurawine w urinalu konsumuję codziennie od ponad tygodnia.
Ale problem będzie, bo ja mam alergię na furaginęŻygam po niej jak slepy kot, juz po drugiej tabletce
Wizytę będę mieć jakos rano, do mojej rodzinnej sie dzwoni tego samego dnia i też tego samego dnia jest wizyta. -
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Piję duzo, zurawine w urinalu konsumuję codziennie od ponad tygodnia.
Ale problem będzie, bo ja mam alergię na furaginęŻygam po niej jak slepy kot, juz po drugiej tabletce
Wizytę będę mieć jakos rano, do mojej rodzinnej sie dzwoni tego samego dnia i też tego samego dnia jest wizyta.
Jest jeszcze taki ziołowy lek urosept, ja to też brałam wspomagająco.
Biedna, trzymaj tam się i nie daj się!
Ale sikasz rano tak czy owak, czy beta od razu?MoBo, Nickita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Ale sikasz rano tak czy owak, czy beta od razu?
NIe no sikne, test czeka w lazience.
Beta to ewentualnie dopiero po II kreskach
Tylko urosept to moze byc za slaby na te ilosci bakterii co wyszły na badaniuboję sie antybiotyku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 19:47
MoBo, Nickita, She Wolf lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:dokładnie!
teraz stres jest w sumie najgorszy więc wyluzuj a jak chcesz się uspokoić to do rodzinnego, w takiej sytuacji dupka wypisze bez problemu albo przynamniej uspokoi
A ja też jestem śpiąca strasznie, ale co się dziwić jak mam ciśnienie niskie i jeszcze ta pogoda. To Ty też hyc pod kocyk, a ślubny niech tam tylko przynosi co się zachce:)MoBo, Nickita, Saramago lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:NIe no sikne, test czeka w lazience.
Beta to ewentualnie dopiero po II kreskach
Tylko urosept to moze byc za slaby na te ilosci bakterii co wyszły na badaniuboję sie antybiotyku...
jusst lubi tę wiadomość
-
któraś tu wcześniej pisała że urosept i urosal razem brała i się wyleczyła bez antybiotów
poczekaj co lekarka zasugeruje, będzie dobrze!
a tak nawiasem mówiąc moja koleżanka też miała podobny problem i lekarka kazała jej test zrobić przed zapisaniem leków i się okazało że piękne dwie kreski były na co znajoma usłyszała że często infekcje sa pierwszym objawem ciąży więc tym bardziej kciuki za patyka! &&&Nickita, jusst, She Wolf, Saramago, Kazia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter