35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko piekna beta
A progesteron jest wydzielany pulsacyjnie, wiec nie ma co sie martwic. No ale na wizycie popros o progesteron, nie zaszkodzi a pomoc moze
Mobo dzieki, moze masz racje. Postaram sie jesc mniej i czesciej. No ale ja owoce tak lubie. Jak z nich zrezygnowac?
A ja dostalam dzis list ze szpitala ze zmiana terminu hister-laparoskopii i az sie zagotowalam, bo myslalam ze mi przeloza na pozniejszy termin. A tu niespodzianka. Operacja bedzie 2 tygodnie wczesniej
Tylko zeby mi @ nie przyszla za szybko w nastepnym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:07
Kazia, Dani, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, super, a kiedy dokładnie będzie ta operacja?
Moko, beta piękna
jusst, urosept to możesz brać wspomagająco, ale przy takim stanie zapalnym trzeba zadziałać konkretnie - ja już pisałam, że mi pomogły olbrzymie ilości żurawiny, witaminy c; miałam też na 2 dni antybiotyk Monural i wtedy zrobiłam kontrolne badanie - nadal był stan zapalny, tylko mniejszy, choć objawów żadnych nie było - dołożyłam jeszcze furaginę i przeszło; a żurawinę (dokładnie vitabutin) brałam przez kolejne 3 miesiąceShe Wolf, jusst, Moko lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:She, super, a kiedy dokładnie będzie ta operacja?
15.04
Juz niedlugoDani lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyPhyllis wrote:
jusst, urosept to możesz brać wspomagająco, ale przy takim stanie zapalnym trzeba zadziałać konkretnie - ja już pisałam, że mi pomogły olbrzymie ilości żurawiny, witaminy c; miałam też na 2 dni antybiotyk Monural i wtedy zrobiłam kontrolne badanie - nadal był stan zapalny, tylko mniejszy, choć objawów żadnych nie było - dołożyłam jeszcze furaginę i przeszło; a żurawinę (dokładnie vitabutin) brałam przez kolejne 3 miesiące
Własnie poczytałam o tym Monuralu, faktycznie w zapaleniach bezopbajowych się stosuje. To jak u mnie. Nakręce lekarkę na niego, tym bardziej, ze Tobie pomógł.
No chyba, żem w ciONży to wtedy raczej nie... Już chcem jutro, już chcem sikać!
Moko lubi tę wiadomość
-
Moko cud miód betka...
Jusst bidoku....ale w sumie nie wiem czy ciepła kąpiel we wczesnej ciąży wskazana
....???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:43
jusst, Moko lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
she, faktycznie, niedługo
jusst, o której robisz test? daj znać, żebym mogła w trakcie pracy podejrzeć Twój wykres - ależ będą emocjeShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusst wrote:Własnie poczytałam o tym Monuralu, faktycznie w zapaleniach bezopbajowych się stosuje. To jak u mnie. Nakręce lekarkę na niego, tym bardziej, ze Tobie pomógł.
No chyba, żem w ciONży to wtedy raczej nie... Już chcem jutro, już chcem sikać!jusst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc Laski!
Nadaje z fona z łóżka.
Zmierzyłam temp. Jest wzrost 37,03...
Obudziłam sie w środku nocy z bólem brzucha.
Cholera jasna jeszcze nie sikalam. Boje sie. Boje sie, ze bedzie jedna kreska, boje sie dwóch kresek. Boje sie.
Jednej kreski to wiadomo dlaczego mozna sie bać... A dwóch? Przeciez tego chce...
Ale jest sprawa w przyszły piatek tygodniowy wyjazd snowboardowy... Wszystko zaklepane, mam jechac jako fotograf... To duża impreza i nie moge dać ciała... Jesli byłabym w ciąży to przypadnie to na 6-7 tydzień... Wyjazd jest autokarem... 16 godzin w autobusie w jedna stronę, jak to przeżyć nie będąc w cioNZy...? A będąc? I jezcze gdyby mdłości były? Cholera jasna. Boje sie sikać
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Si8iiiiiiiiikaj bo jajo zniose. O podróży będziesz myśleć po teście. Sikaj!!!
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Tąaaaaaaaaak. Brawo jest.
MoBo, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jupi. Ale się ciszę. Loch aż się poryczalam....mamciarki....
Nickita, MoBo, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny