35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz wrote:Dziewczyny
Kuje żelazo póki gorące :
mój mąż po długich rozmowach , morzu łez , przytulaniach po kilka razy dziennie przez ten wekk dał zielone światło !!!!
Przyznał się gad jeden że czytał , szukał, gmerał info o ivf....już od dawna..a ja tak bałam się tej rozmowy...
Sam przyznał, że bardzo się boi, ma wątpliwości ale chce spróbować i jeśli trzeba to do 3 razy będziemy próbować. Tylko kazał mi obiecać że jak nie wyjdzie to mam się NIE ZAŁAMYWAĆ ! ( łatwo powiedzieć)
Idę dziś na wizytę do dr. teraz od niego zależy jak szybko będziemy działać..
Dziękuję za te słowa otuchy które mi dałyścieEltasz lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Eltaszka ale sie ciesze, ale super! Tak myslalam ze Twoj facet w koncu sie zgodzi. No to czekamy na wiesci od lekarza i czekamy na blastki!
MoBo dobrze ze dajesz sobie czas przed IVF na aku, suplementacje kilka miesiecy przed. Jak juz isc na IVF to lepiej z dobrej jakosci jajkamiA moze jednak IVF nie bedzie potrzebne, po suplementacji Q10 itp
Ja to zawsze rebelka bylam...
Dzis wieczor znow wypadek rowerowy zaliczylam, babka drzwi samochodu otworzyla jak parkowala i zahaczylam o te drzwi jadac na pelnej predkosci na moim e-bike, bo to sie stalo w sekunce, nie bylo juz czasu wyhamowac. Na szczescie dobrze wyladowalam, jedynie kolano zdarlam, i troche reke tez. Nic nie zlamane. Rower jedynie pokiereszowany. Przez 2 godziny po tym wydarzeniu w szoku bylam i glowa mnie rozbolala. Ale juz nie boli bo wrocilam wlasnie z piwa ze znajomymi co z Krakowa przylecieli odwiedzic TLV. Piwo mi dobrze zrobilo.
Dobrej nocy kochane
aszka, jusst, Eltasz, loret1 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyShe ja mam czas jak maz się zajmuje. W sumie sama sobie dziecka nie zrobiłam, niech sie tez wdraza do rodzicielstwa
Ja tam jestem taka ze pedze chłopa i do sprzatania i do zajmowania sie dzieckiem. W ogole ostatnio miałam ścine na jakiejs grupie, gdzie siedzi jak sie okazało 90% małolat (16,18 itd) no i tam sie zaliły ze facet leje, chleje a one jedno dziecko,drugie dziecko z takim i im napisałam ze w tym wieku to sie trzeba zajac studiami a nie rodzeniem dzieci to raz a po drugie to po co z takimi siedza, co nie pomagaja, chleją, ponizaja itd, i jaaaaaakie wielkie oburzenie. I doszłam do wniosku ze zawsze byłam madra (hahahahaha) ale i lepiej byc stara baba niz głupia dajaca sie ponizac małolata. Tylko jednego mi szkoda TYCH DZIECI ze maja takie głupie matki i dennych ojców.
Eltasz i fajnie, wiedziałam ze masz madrego faceta i podejmie dobra decyzjeMoBo, Eltasz, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek!
Tradycyjnie juz z łóżka sie witam, tradycyjnie juz ponad godzine nie śpię.
Dziś jest pierwszy dzien, kiedy odpuszczę mierzenie tempki. Mdli mnie na sama myśl o termometrze w ustach
Wiecie...? Tak mi sie mocno wydaje, ze za moj szczęśliwy cykl odpowiedzialne sa dwie rzeczy. Codzienne spożywanie chia, które bardzo wpłynęło na moj śluz, a także czerwone wino prawie codziennie do owu. Chia tez do owu.
W ogole to rano sie budzę głodna, a pełna... Dziwne uczucie. Człowiek jakby przejedzony, a jednak ssie
W głowie nadal mętlik związany z wyjazdem... Kurcze, dzisiaj po wizycie jest spotkanie organizacyjne wyjazdowe... Bede chyba musiała powiedziec, ze nie jadę. Moj sam pojedzie, bedzie tam wielu znajomych wiec sie nie bedzie nudził... Ale boje sie zostawiać mu wszystkie zdjęcia na głowie, obawiam sie ze nie ogarnieale muszę byc dobrej myśli!
Kawę przestaje pic, ale robię dla Was! Częstujecie sieDani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
dzień bry,
tak patrzę na mój wykres i ta niebieska linia opowiada mi historię "zza gór i lasów i rzek leci sobie bocian..."
uciekam do pracy
miłego!MoBo, Eltasz, Dani, Storczyk31, loret1 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam sie z lozeczka
Znowu mamy piekny sloneczny dzienStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dzień dobry Dziewczynki
Po wczorajszej wizycie:
-mam receptę na wykup leków jeszcze refundowanych :-] ( jak się ogarnę to idę apteki)
- będe szła długim protokołem
- w pierwszy dzień cyklu mam się z dr skontaktować i powie mi co i jak ( czyli w okolicach świąt)
- odpuszczamy wyjazd w kwietniu do Wilna- będziemy se robić inny prezent na 40
Miłego dnia.Moko, Dani, Storczyk31, MoBo, loret1, jusst, Saramago, Ania1602, Jot lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Dzień Dobry:)
She u mnie słonka nie ma, jest za to śnieg, grrrrr....
Dani, Ty to masz przygody! Dobrze, że skończyło się tylko na tzw. zadrapaniach, no, ale dziękuję bardzo za takie zderzenie. Trzymaj się Kochana!
Pierwiastko, jak bocian leci, to dobry znak, cierpliwości. A nie idziesz do jakiegoś gina, może znów nowego poszukaj, żeby zajął się tymi górami i lasami?
Jusst, rozumiem, że Twoja praca nie wymaga zrywania się o 6:30 z wyrka? ZazdroszczęPowodzenia na wizycie, ja też dziś idę na swoją pierwszą planowaną.
Eltasz, widze, że się dzieje, superowo:)
A jak się czuje Saramago, Padi?
Loret, masz wyniki badań?
Miłego dzionka dla Was wszystkich dziewczynki, bez wyjątku i niech ta zima wreszcie pójdzie w diabły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:49
Storczyk31, Eltasz, loret1, jusst, Dani, Jot lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Moko wywolalas mnie do tablicy;)
Noo dostalam dzis tel ze sa do odebrania ale mam lęki...
Za wszystkie pozytywne wydarzenia w Waszym zyciui kciuki oby szlo do przodu!
Za obawy, leki, smutki kciuki zeby przeszly...
Eltasz super ze ruszylo!
Dani cale szczescie ze to sie tylko tak skonczylo
Moko, Jusst powodzenia na wizytach
Wszystkie bez wyjatku pozdrawiam
Ps: mialam wczoraj badanie i pani pielegniarka badajac mnie zlamala wziernik to sie nazywa zelazna wedżajnaEltasz, MoBo, Storczyk31, She Wolf, jusst, Dani, Kazia, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
Storczyk31 wrote:oooo! toto to! bowiem strasznie marznę na rowerze
carpe diem dla wszystkich
Ale jak widzę rowerzystów, albo dziewczynki z gołą głową i w kurtce ledwo sięgającej bioder, to aż mnie mrozi, brrrrrrrrrStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
loret1 wrote:Hej:)
Moko wywolalas mnie do tablicy;)
Noo dostalam dzis tel ze sa do odebrania ale mam lęki...
Ps: mialam wczoraj badanie i pani pielegniarka badajac mnie zlamala wziernik to sie nazywa zelazna wedżajna
Trzymam kciuki za wyniki, daj znaćStorczyk31, loret1, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Jejku Ty na rowerze teraz!? Szacun! Ja to odkąd zaciążyłam strasznie marznę, choć nie wiem czy to przez ciążę, bo przecież mam też niedoczynność, no ale wcześniej po powrocie z pracy nie zakopywałam się od razu pod koc, a teraz to tylko się przebieram i hyc na polegiwanie:)
Ale jak widzę rowerzystów, albo dziewczynki z gołą głową i w kurtce ledwo sięgającej bioder, to aż mnie mrozi, brrrrrrrrrMoko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoko wrote:To tego akurat nie polubię, wiem co czujesz , brrrrrr:)
Gratuluję bety, daj znać jak wyszła?
NIe gratuluj jeszcze! tfu,tfu. Na razie kciuki trzymaj!
no glupio napisalam, mialam na mysli, ze trwa i sie dzieje -> czekam na wynikii jak ten debil odswiezam strone co chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:19
-
jusst wrote:NIe gratuluj jeszcze! tfu,tfu. Na razie kciuki trzymaj!
no glupio napisalam, mialam na mysli, ze trwa i sie dzieje -> czekam na wynikii jak ten debil odswiezam strone co chwilę.
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny