35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki w padłam się przywitać i zyczyc miłego dnia. Dzisiaj pewnie mnie nie będzie dwa dni targowe przede mną a i jutro odprawiane J. Idzie na extremalna drogę krzyżową 55 km nocą przez lasy łąki itp. W tym roku jak się domyślam z misja i konkretną intencją. Będzie nam potrzeba cudu bo niestety nie wytrzymalam i zrobilam sikanca.niepotrzebnie sobie dzień popsulam
Ech....
No to miłego buzidupciJot lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dziewczynki w padłam się przywitać i zyczyc miłego dnia. Dzisiaj pewnie mnie nie będzie dwa dni targowe przede mną a i jutro odprawiane J. Idzie na extremalna drogę krzyżową 55 km nocą przez lasy łąki itp. W tym roku jak się domyślam z misja i konkretną intencją. Będzie nam potrzeba cudu bo niestety nie wytrzymalam i zrobilam sikanca.niepotrzebnie sobie dzień popsulam
Ech....
No to miłego buzidupci
Ale niecierpliwe dziecko, a po co humorek sobie psujesz od rana trzeba być cierpliwym kochana buziaczki -
nick nieaktualnyCzesc! Dzieki za kawkę! Wirtualna moge
Ale dzisiaj długo spałam jak na mnie. Obudziłam sie przed chwila. Dziwnie tak mam po obudzeniu, leżę i tak mi dziwnie, mdło... Taki urok chyba...
Saramago, no ale na sikanca za wcześnie! Żebyś Ty wiedziała jak ja czekam na Twoja betę... Nie chce Ciebke nakręcać, ale naprawdę ładnie to u Ciebie wyglada. Ten drugi skok moze byc wprawdzie przez przeziębienie, ale nie musi.
Piękny słoneczny dzien sie zapowiada u mnie wiec słoneczko Wam przesyłam.
Przeraza mnie pakowanie jutro... A najgorsze jest to, za jak czegoś zapomnę to nie ma tam sklepu, hotel w samych górach, w połowie stoku. Nawet wodę do picia muszę sobie wziac... A miejsca w bagażu mało.MoBo, loret1, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Ty chyba jestes na letrozolu? Na letro to tempki przewaznie sa niziutkie. Jest nadzieja.
Justt miłego wypoczynku. Mi lekarz nie pozwalał nawet jezdzic autobusem ale u mnie ciaza od poczatku była zagrozona wiec to co innego.
Padington wzajemniewłasnie pije kawe
A ja czekam do 12/13 i ide na spacer, piekna pogoda w Wawie, słonce -przeslicznieShe Wolf, Dani, MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Saramago - za wczesnie sikaniec! Ja wlasnie dlatego nigdy wczesnie nie testuje. Przeciez Moko tez sikaniec nie wyszedl jak za wczesnie zrobila, pamietam.
She - tempka u Ciebie znow do gory, jeszcze moze byc zielony kropek
Kazia - super pomysl ze przerwa w stymulacji a potem insemka
Pierwiastko - piekna perlaI swietnie ze @ tak po cichu przyszla.
Padi dzieki za kawke, ja bardzo chetnie!
Milego dnia laski!She Wolf, MoBo, Storczyk31, Eltasz, Moko, Kazia, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Ah, i Kabe, dziekuje za podzielenie sie z nami swoim adopcyjnym doswiadczeniem. Wzruszylam sie.
Cudna historia.Storczyk31, Eltasz, Moko, loret1, Jot, Kabe lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Saramago wrote:Dziewczynki w padłam się przywitać i zyczyc miłego dnia. Dzisiaj pewnie mnie nie będzie dwa dni targowe przede mną a i jutro odprawiane J. Idzie na extremalna drogę krzyżową 55 km nocą przez lasy łąki itp. W tym roku jak się domyślam z misja i konkretną intencją. Będzie nam potrzeba cudu bo niestety nie wytrzymalam i zrobilam sikanca.niepotrzebnie sobie dzień popsulam
Ech....
No to miłego buzidupci
No za wszenie przeciezspokojnie do niedzieli bliziutko
Storczyk31, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
Padi dzieki za kawke, ja poprosze herbatke :*
Kabe, piekna historia i zycze Ci zeby Twoja coreczka miala za chwile rodzenstwo
Storczyk masz racje, u mnie tak samo jak u Ciebie progesteron stucznie podbija tempke. Tzn. u mnie takie dzialanie ma tylko duza dawka - w tym miesiacu 400mg.
Jusst mimo ze moje zdanie co do wyjazdu w ciozy znasz, to zazdrasczam wycieczki. No moze mminus podroz autokarem
Kazia kciuki mam nadzieje, ze ten cykl to bedzie Twoj cykl, ale jesli nie, to kciuki za stymulacje i IUI
Aszka, u nas tez znowu piekna pogoda. Wiosna idzie wielkimi krokami
A tempki jak juz wyzej pisalam, to tylko i wylacznie progesteron, bo ja jestem jak Ty - zimnokrwista na ogol
Dani, mam nadzieje, ze w koncu odpoczniesz od tych interesow
Saramago, no wiesz? Gdyby nie to ze jestes w ciONzy to spralabym po dupsku. Czekaj grzecznie do bety!
Milego dnia Kochane.
Ja nadal pisze prace na zaliczenie, ale juz wiekszosc na szczescie mamA myslalam, ze nigdy tego nie wypoce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:28
Eltasz, Moko, MoBo, loret1, Kazia, Jot, Storczyk31 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Kabe ja tez zycze zeby sie rodzenstwo pojawilo.
Wlasnie ja bym byla zainteresowana jak to wyglada. Gdzie to sie nalezy zgosic zeby zaczac cokolwiek? Ja pewno bede iala 2 razy trudniej bo zagranica mieszkam, ale dzieciaka chcialabym z Polski. Jednak bym zaczela ten process juz w tym roku, tak na poczatku za plecami mojego8choc wiem ze by chcial).
Wez mnie pchnij w jakims kierunku.padington, loret1, Jot, Storczyk31, Kabe lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:No i kurna piersze co wpisalam w wyszukiwarke to min 5 lat staz malzenski
No to juz po k**** ptokach!
A może w kierunku rodziny zastępczej tam coś jest inaczej
Ja kiedyś miałam taki pomysł, żeby pogotowie dla takich maluszków otworzyć ale szybko się wyleczyłam umarłabym na serce i płakała razem z tymi dziećmi i nad ich losemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 12:30
-
Moko wrote:Mobo, a Ty nie próbujesz najpierw insemki i in vitro?
Dzień Dobry wszystkim:)
Dobry,
A pewno ze probujeale ja jakos mala wytrwala jestem, walcze do konca tego roku, pozniej chce adoptowac jak sie da.
loret1, Moko, Jot, Storczyk31, She Wolf, Jurkowa, Dani lubią tę wiadomość
-
Hej
Wlasnie sie skradalam zeby pisac...
Zaczne Mobo od Ciebie, ze fajna postawa bardzo;)
Kabe dzieki za ta historie, piekna!
She powodzenia na zaliczeniu! I mam nadzjeje, ze bedziesz cieszyc sie z zycia:)
Jusst uwazaj na siebie!!!
Wczoraj Padi jak poczytalam co napisalas to chcialabym taki zeeen osiagnac...poki co troche mi daleko:(
Moko jak remont? Jak sie czujesz?
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam ofkorsei przepraszam Was z gory ze nie zawsze sie do kazdej postu odniose;) wybczcie!
A tera ja: wyniki w normie jak na moj wiek, amh 0,9 ale nie wiem czy moglo na ten wynik wplynac clo ktore bralam w cyklu lutowym...?
Takze nie wiem co myslec...
Moko, Jot, Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
loret1