35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Kochane dziękuję za kciuki wsparcie i serce. niestety wynik 1,2
przepraszam, że tyle czekałyście ale same rozumiecie... morze łez wylałam...
ściskamdo końca miałam nadzieję, że udało się pomimo negatywnych testów
bardzo mi przykro -
Dziękuję Kochana. Dziękuję wszystkim.
Jakoś się trzymam, choć łzy wypływają falami.
Wynik świadczy o tym (tak sądzę), że nawet nie było zagnieżdżenia, nie wiem co się mogło stać... nie wiem czy lekarze będą potrafili odpowiedzieć.
Mój J też to przeżywa, choć jak to on, nie okazuje. Widziałam jednak jak łza mu spłynęła. Nawet kilkakrotnie mówił, że może za szybko ta beta, że na pewno coś się zmieni....na spokojnie jakoś mu wyjaśniłam, że w tym temacie już nic się nie zmieni.
Póki co nie ma tematu dalszych starań. On tylko orzekł, że musi podkręcić swoje plemniki, wierzy chyba w jakieś cuda. nie wiem. teraz poszedł z psem na spacer... dzisiaj jednak nie będzie rozmówLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nie widzę innej opcji, musi być dobrze
jusst, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A co do podkręcania żołnierzy to mojego faszeruje Proxeddem ,wprawdzie teraz 1x dz ale mam nadzieje że z rezultatami. Poprzednie badanie wypadlo super teraz nie chce zeby straciły formę . Niestety cena powala ale czego sie nie robi dla groszkaEltasz
-
witam sie z Wami Kobitki moje kochane po dlugiej przerwie!
choc nic nie pisze, mysle i tulam Was mocno. przesylam cieple mysli
poczytalam Was troszke, zaleglosci calych nie nadrobiesplakal sie tez strasznie, ale ciagle wierze, ze Wam sie uda
ze na wiosne sie zazieleni
a ja rosne, a w brzuszku mam juz calkiem duzego synkacaly czas nie moge uwierzyc. wlasnie zaczal kopac, pewnie chce pozdrowic ciocie
buziaki goraceStorczyk31, Moko, loret1, Eltasz, She Wolf, Jot, Dani, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Weekend na uczelni, wk.....a na maksa, myślałam, że tutaj poprawię sobie humor czytając Wasze dobre wieści, a tu.....
Kurcze Phyllis, Saramago, She Wolf przykro mi... Do d..y z takim pierwszym dniem wiosny...
Ale dziewczyny nie składajcie broni, wiosną wszystko budzi się do życia więc może nasze ospałe organizmy też zaczną pączkować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:32
Jurkowa, jamaica, She Wolf lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Saramago - oooo niee. Co za rozczarowanie. Strasznie mi przykro. Przytulam mocno.
Phyllis - tez tule.
Smutno dzis.
Ale dzieki za dobre newsy Evus i Jamajka!
Evus mam nadzieje ze ostatni trymestr bedzie sama przyjemnoscia.
Jusst - o kurcze, ale was wystawili do wiatru w takiej kwaterze Was nocujac...Masakra. No ale jak zle sie czujesz na wysokosciach to dobrze ze wracacie. No i przyszla mama musi sie teraz dobrze wysypiac.
Ja jade jutro do lekarza prowadzacego w klinice (w innym miescie, godzina drogi, wiec wyprawa) i dowiem sie jaki dalej plan dzialan po zabiegu.
Dobrej nocy kochaneKazia lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -