35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:to nie wzięłaś gaci z dwugarbnego wielbłąda
????
Storczyk31, padington, loret1, She Wolf lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:Kiedyś, na tym forum, fajny temat był poruszony o włochatych gaciach na zaciONzenie.
Ale to chyba tylko pamięta stara ekipapomysł pierwsza klasa. Nosiły my
ale jakoś nie zadziałał
Hahaha a był
To pewno o tym żeby się zalać i bzyknac na disco tez doczytałas
Ja tam tylko wpadłam na sekundę, pozdro z KrakaMiód Malina jak zawsze nie zawiodła mniammmm była kaczka z żurawina i jablkiem
A i mój kebaba tez zmieściłpod przejsciem z galerii krakowskiej na rynek po prawej stoi jest sklep z owocami i tam mieli fajne kulki z masy marchwiowo daktylowej z orzechami no WYMIATAJĄ te kulki wróciliśmy kupić więcej
6.50 jedna.
She zaje.... to wygląda kciukam
Saramago tez wygląda zaje... mam nadzieje ze te testy do niczego, kciukam nadal
Jusst mam nadzieje ze się rozkreci, trzymaj się tam
Cała resztę tez mocno pozdrawiam
Moko, padington, loret1, Eltasz, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc! Z tego wszystkiego zaczął mnie bolec brzuch. I sie stresuje bardzo.
Storczyk a co mi po ciepłych gaciach w łazience?
Pierwsza i ostatnia noc za nami. Pokoj ma ściany z papieru chyba bardziej wyspalam sie w autokarze wczoraj.
Postanowiliśmy wrócić, nasz przyjaciel wlasnie po nad jedzie z Poznania. Ale sie wykopaliśmy... Ech raz sie żyje, a ja kompromisów niw uznaje żadnych. Wracamy. Z reszta to była wspólna decyzja, moj tez nie chce tu zostać. Trudno, moze popsują nam sie troche relacje ze znajomymi organizatorami ale mam to gdzieś.
A teraz najważniejsze!!! She sikaj bo zwariuje!!!!!! Saramago, jestem z Toba, beta musi wyjsć!!!! Phylis, tempka w gore!
Wszystkie Was ściskam z austriackiej ziemi!Storczyk31, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie niestety spadek tempki i negatyw, czyli moje przeczucie i tym razem mnie nie zawiodlo
Dziekuje Wam za kciuki25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo masz rację, ale nie chcę już nakręcać She, może za kilka dni jak @ nie przyjdzie to zrpbi jeszcze jeden test.
Moim zdaniem, to nie jest spadek, u mnie dokładnie 12 dnia bylo to samo, też byl lament, ze spadek, aaaaa, ale nie zatestowałam.She Wolf lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Ale co wy dziewczyny przecie to mały spadek u She, a test w 12 dc może tez wyjść negatyw tak? No czy tylko mnie się wydaje ze jeszcze nie gamę over?
Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Ale co wy dziewczyny przecie to mały spadek u She, a test w 12 dc może tez wyjść negatyw tak? No czy tylko mnie się wydaje ze jeszcze nie gamę over?
mogłoby, przeż, jeszcze nie wyjsć
mogłobyKazia, She Wolf lubią tę wiadomość