35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Tez leczysz sie w Krakowie?Gdzie?
w Parensie. Jestem po pierwszym nieudanym ICSI pewnie maj/czerwiec wystartujemy ponownieKazia lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:się pogubiłam, jusstko, TY tylko badania przecież robisz dziś, a ja już ciekawa czy w żurawinie jest siła
pisz, co wyjdzie
Saramago, MoBo, Jastin76, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:w Parensie. Jestem po pierwszym nieudanym ICSI pewnie maj/czerwiec wystartujemy ponownie
Mam nadzieje ze jeden nieudany zabieg nie złamał ducha walki?To juz własciwie z górki masz,kwiecien szybko zleci i zaraz maj.Bede trzymac kciukiMoBo, Dani, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:jestes z Krakowa czy okolic?Ja mam 50km do Krakowa
Mam nadzieje ze jeden nieudany zabieg nie złamał ducha walki?To juz własciwie z górki masz,kwiecien szybko zleci i zaraz maj.Bede trzymac kciuki
Kraków. Ducha nie złamał, ale nie ukrywam, że był zawód mimo, iż przeczuwałam, że się nie uda. Po drodze jeszcze namawianie chuopa, ale chyba nie będzie aż tak źle jak przypuszczałam. Wziął się za siebie
teraz odkładamy troszkę pieniążka i mam nadzieję, że maj/czerwiec nic nie stanie na przeszkodzie... chyba że ciONża hihiKazia, Jastin76, pierwiastka, Kabe lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jagna witaj
Wszystkie witajcie:)
Aniu bardzo mi przykro ale cieszę się, że masz nowy plan i mam nadzieję, że szybko będziesz cieszyć się macierzyństwem.
Ja dziś po wizycie w klinice, lekarz powiedział, że miałam owulację, no i ovu mi znowu krzyża wymalował, ok niech będzie.
W przyszłym cyklu startujemy z iui, ja dziś porobiłam badania, za jedyne 800 PLN, a jeszcze mąż musi też kilka zrobić i w 6-10 dc mamy się zgłosić z wynikami.pierwiastka, padington, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzanowne!
Żurawina jest skuteczna. Można powiedzieć, ze jest cudem, ale w moim przypadku nie w 100%..
Przez dwa tygodnie spadła mi ilość bakterii z 42 tys do 17 tys, norma nadal 500... i leukocytów z 42 do 17,6 przy normie 15.
Jest poprawa, ale idealnie jeszcze nie jest, jednak przy tym tempie za dwa tygodnie powinno być już spoko.
Musze tylko dużo więcej pić, a chwilowo to tylko cola mi wchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 14:55
MoBo, Storczyk31, Jastin76, pierwiastka, Phyllis, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Jagna, ciesze sie ze przyjelas zaproszenieNo i zycze powodzenia.
Jak sie czujesz po Clo?
Saramago, lofciam za uratowanie jezyka
Kazia to chyba dobrze ze owu byla?
Ania dobrze ze jestes otwarta na KD. Powodzenia.
Ale u nas byly wichury ostatnio! Na szczescie w naszym ogrdzie zadnych znisczeni nie bylo, ale sasiedzi stracili plot. Moj T oczywiscie spal jak zabity cala noc i nic nie slyszal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 17:36
pierwiastka, Phyllis, Storczyk31, Kazia, Saramago, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
witajcie kochane
miałam nadrobić Wasze wpisy w Święta, ale nie dałam rady i z ręką na sercu przyznają, że przeczytałam teraz tylko 2 ostatnie strony... cóż, masę pracy mam, zastępuję jedną osobę do czerwca i mam nadzieję, że potem będzie luuuz
odpuściłam trochę starania, częściowo przez nawał pracy, częściowo sama z siebiechyba przyszło zmęczenie materiału, na termometr dosłownie patrzeć nie mogę
na fali tego odpuszczenia zarezerwowaliśmy wakacje, ależ się cieszę
Aniu, trzymam kciuki, aby udało się z KD, nie ma innej opcji
dani, kciukam za histero
jagna, witamja też mam dodatnie ANA1 i ANA2, tyle że ja mam zdiagnozowaną chorobę autoimmunologiczną...
wszystkie Was ściskam bardzo, bardzo, bardzopadington, jusst, pierwiastka, Storczyk31, Kazia, Jastin76, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:
Kazia to chyba dobrze ze owu byla?
Jusst super rozprawiłaś się z bakteriami, trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę.
Phillis może w tym odpuszczeniu, cionża cię zaskoczyjusst, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:
Phylis! Gdzie jedziecie? Gdzie?lecimy 7 lipca i niestety nie z Poznania, tylko z Berlina... Bardzo mnie cieszy perspektywa wakacji i już muszę zacząć myślec, jak zgubić zbędne kilogramy - w sumie do lata jeszcze trochę czasu, ale ja taki łakomczuch jestem i bez słodyczy nie umiem żyć
jusst, evus, Kazia, Storczyk31, pierwiastka, MoBo, Moko, Dani, Kabe lubią tę wiadomość
-
jusst- Ty sie ciesz, ze chociaz cola Ci wchodzi
mam nadzieje, ze te bakterie szybko znikna, ale pewnie juz bardzo bedziesz musiala uwazac, bo to swinstwo ma tendencje do wracania.
witam Jagna
dziewczyny, sciskam Was wszystkie mocnoJastin76, jusst, Kazia, Storczyk31, MoBo, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
Sardynia SUUUUPER !!!!
My na razie knujemy jak będzie tani lot to Bali jeśli nie to zakynthosNooo chyba ze wcześniej zaciONze to odpuszczam wszystko i będę się cieszyć Miedzyzdrojami
Witam nowa koleżankęjusst, evus, Storczyk31, MoBo, Moko, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis wrote:lecimy na Sardynię, choć teraz strach latać, ale staram się o tym nie myślec
lecimy 7 lipca i niestety nie z Poznania, tylko z Berlina... Bardzo mnie cieszy perspektywa wakacji i już muszę zacząć myślec, jak zgubić zbędne kilogramy - w sumie do lata jeszcze trochę czasu, ale ja taki łakomczuch jestem i bez słodyczy nie umiem żyć
Jeju, jak zazdraszczam! My w tym roku wakacje z głowy mamy. Sardynia mi się marzy...
Ja też bez słodyczy żyć nie mogłam, ale aktualnie mi przeszło całkiem.
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Przed świetami pisałam o audycji w radio o pewnym chorym na raka księdzu, który założył hospicjum.
Wczoraj zmarł.
Chorował na glejaka mózgu. Od momentu zdiagnozowania do wczoraj żył 32 miesiące. Nikomu nie udało sie dłużej przeżyć z tą chorobą.
Do końca był aktywny.
Zrezygnował z uporczywego leczenia, które juz nie przynosiło efektów.
Śp. ks. Jan Kaczkowski miał niebywałe podejście do życia i podmiotowego traktowania człowieka.
Sam mówił, że żyje na pełnej petardzie.
Tym bardziej wiec nabierają znaczenia słowa Phillis
Też słyszałam o tym księdzu-niech spoczywa w spokoju.Zrobił sporo dobrego dla potrzebujących.
Hej Kaziu i MoBo dołączam do Was-też cykl bezowulacyjny,jak to powiedziała pani doktor:pani nam się zablokowała.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny