35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
dZIEŃ doberek z zieloną herbatką. Ja już w pracy a Wy jak tam lasencje?
Pierwiasteczko - kciukam za nowy cykl.
Jusst my też mieliśmy ciężką noc, nie wiem coś w powietrzu czy co? sny miałam głupie i w ogóle umordowałam się i teraz się czuję jak się czuję.
Nowy tydzień, nowe zmagania. Mam termin konsultacji w klinice na 13 kwietniajestem ciekawa co mi powie...
No to siup.MoBo, pierwiastka, Jastin76, aszka, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
bry, nie zrobi łam wczoraj NIC z listy zadań pracowych więc dziś mam urwanie głowy i caaaaałą listę do nadrobienia ale w sumie potrzebny mi był dzień odpoczynku
u mnie tradycyjnie kawa i równoczesne planowanie dnia i tygodnia jak to zwykle w poniedziałek
kawy komuś? sernika z jabłkiem i migdałami? brać i nie pytaćMoBo, Saramago, padington, Jastin76, aszka, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pyszności. Ja mam placka drożdżowego z jaglanką i twarogiem, całkiem dobre toto wyszło
Jak nastroje kobity?MoBo, Jastin76, aszka, Dani lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jastin a co z Twoim nastrojem?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jastinek no wiadomo stres jest podstępną suką
weź głęboki oddech, może jakieś ziółka? Cyc do przodu głowa do góry i naprzódJastin76, Moko, aszka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
HEloL
U mnie zielona, plackow nie ma wiec bezpiecznie
W koncu czuje, ze wiosna idzieu nas na sniadanie byly platki jagane z BIO borowkami i malinami, zaplacilam za nie jak za zloto
ale warte kazdego pieniazka
U nas tylko 26 dni do kolejnych wakacjiyuipiiiii
Tym razem jak na starych ludzi przystalo plyniemy w rejs, moze byc fajnie albo calkiem katastrofa bo zyganko non-stop. No zobaczymy
7 dni Savona-Barcelona-Valencia-Palma(majorka)-Palermo-Napel
Teraz mam rozsterke z moim cyklem. Jak franca przyjdzie przy fl 10 dni to wypanie w piatekno wtedy jeszcze tragedii by nie bylo bo zaraz moge poleciec do kliniki po stymulanty, ale jak wypadnie w sobote to cholera oni sa zamknieci grrrrrr i wtedy musze czekac do 3dc
Dani od kiedy bralas FSH? bo tym mnie maja stymulowac.
Saramago, Kazia, Moko, aszka, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo ja też IUI w przyszłym cyklu i mam się zgłosić po stymulanty 6-10 dc, tak więc spokojnie napewno ten 3 dc nie będzie za późno, ja polecę 6 dc, bo jednak ten 10 dc, to dla mnie przesada. My w przyszłym cyklu, będziemy iść bardzo podobnie, mnie czerwona armia nawiedzi środa-czwartek.
MoBo, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastin bedzie lepiej
:*
Do mnie od wczoraj dzwoni taka głupia panienka z pracy co znowu ma problemy, wieczne problemy z papierologią itd. i musze od nowa tłumaczyc
Justt a to wizyta -badania prenatalne? Jak tak, to powinnas dostac zdjecia narzadow, wymiary, siatki itd. A jezeli zwykła to mozesz wypytac o szyjke, ile ma mm, łozysko sie gdzie znajduje itd. -
Kazia wrote:MoBo ja też IUI w przyszłym cyklu i mam się zgłosić po stymulanty 6-10 dc, tak więc spokojnie napewno ten 3 dc nie będzie za późno, ja polecę 6 dc, bo jednak ten 10 dc, to dla mnie przesada. My w przyszłym cyklu, będziemy iść bardzo podobnie, mnie czerwona armia nawiedzi środa-czwartek.
o to faktycznie razemufff no to spoko uspokoilas mnie troche.
-
MoBo nie powiedzieli Ci od ktorego dnia masz zaczac zastrzyki?
Ja mam juz rozpiske na nastepna IUI i mam tam taka tabelke, wlasnie sprawdzilam zeby sobie przypomniec i zastrzyki od 5 dnia cyklu.
Najlepiej zadzwon do lekarza i sie upewnij.
Dziewczyny mi tempka tak do gory nagle skoczyla, a mam 9 DC, kurcze co to za ceregiele...
Dzien dobry wszystkim!Kazia, Jastin76 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hej Dani... może szybciej owulka? u mnie też tak strzeliła a teraz spada.. i też tak wcześnie
Dziewczyny to Chia o którym pisałyście to to:
http://allegro.pl/nasiona-chia-1kg-szalwia-hisz-promocja-swiateczna-i5721137504.html
????????????
tak przy okazji ciekawe rzeczy mają.
a i jeszcze jedno, ta trawa pszeniczna (dobrze piszę?) to się kupuje co? pszenice po prostu i się sieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:24
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Pyszności. Ja mam placka drożdżowego z jaglanką i twarogiem, całkiem dobre toto wyszło
Jak nastroje kobity?
Ja mam dzisiaj takiego doła, że masakra (jak to mówi młodzież). A do tego nerwa, że komuś chyba łeb urwę, czyżby napięcie przedmiesiączkowe? Czy stres przed jutrem?Jastin76 lubi tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Dani wrote:MoBo nie powiedzieli Ci od ktorego dnia masz zaczac zastrzyki?
Ja mam juz rozpiske na nastepna IUI i mam tam taka tabelke, wlasnie sprawdzilam zeby sobie przypomniec i zastrzyki od 5 dnia cyklu.
Najlepiej zadzwon do lekarza i sie upewnij.
Dziewczyny mi tempka tak do gory nagle skoczyla, a mam 9 DC, kurcze co to za ceregiele...
Dzien dobry wszystkim!
Tu jest Dani kazali sie zglosic w pierwszym dniu cyklu. Jak wypada to w weekend to ten pierwszy dzien cyklu nie jest taki super. Teraz mi nic nie rozpisza, nawet jak zadzwonie. -
MoBo wrote:Tu jest Dani kazali sie zglosic w pierwszym dniu cyklu. Jak wypada to w weekend to ten pierwszy dzien cyklu nie jest taki super. Teraz mi nic nie rozpisza, nawet jak zadzwonie.
MoBo jeszcze szansa, jeśli @ przyjdzie do 16 to ten dzień 1dc a jeśli po 16:00 to pierwszy dzień wypada na ten następny. Może jakoś to uratuje sytuację?MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają