35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Phyllis wrote:Pierwiastka, dziękuje
w takim razie muszę zakupić
a babkę plesznik i jajowata przez chwile piłam rok temu, ale w smaku była obrzydliwa; mam nadzieje, ze chia lepsze
chia najlepsze w deserach z owocamiJagna 75, Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
No ładnie Laski, jedne sobie obiadki pyszne serwują, inne porządeczki, opalanka, serduszkowania, a ja biedna o 6.00 pobudka i na wykłady do zmroku, jutro powtórka z rozrywki.... bzykanko zakazane, alkohol też, nawet denerwować się nie mam czasu.... oj przewalone na całej linii.
Testowanie we wtorek, chociaż coraz mniej wierzę w sukces. Spokojnej nocy i miłej niedzieli Wam życzęMoko, krycha.stara lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Witam w niedzielny poranek słonko pięknie przygrzewa ptaszki śpiewają raj wstawać kawka czeka.
Storczyku wypoczywaj po imprezie.
Kebe współczuję ale mus to mus.
Jagna super suwaczek.
Buziaczki dla reszty.
jusst, Storczyk31, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis wrote:Pierwiastka, dziękuje
w takim razie muszę zakupić
a babkę plesznik i jajowata przez chwile piłam rok temu, ale w smaku była obrzydliwa; mam nadzieje, ze chia lepsze
Mi akurat najbardziej smakowały zalane sokiem, pomarańczowym, jabłkowym. Taki pudding powstał. Dobre.
A kupowałam rożnie, albo w sklepie ze zdrowa żywnością, albo jak były w lidlu albo biedrze. Ja święcie wierzę, że moja ciONza to zasługa chia i czerwonego wina.
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Miałam zacytowac, nie polubic. Ale szkoda
przynajmniej wino znowu moge pić
poza tym: jeden cykl bliżej do tego szczęśliwego a to mój miesiąc urodzinowy więc wiesz, ja tam liczę że te suple zadziałająjusst, Storczyk31, Dani, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witajcie laski
Pierwiastko, przykro mi bardzo, przytulam.
Kabe trzymam kciuki za wtorkowe testowanko.
Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, na strychu porządki robiłam, wieczorem padłam. Dzisiaj u nas piękna pogoda będzie, aż nie wiem w co tu się ubrać w takie tropiki.Storczyk31, Moko, She Wolf, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki chia, babka płesznik, jajeczna czy siemie lniane one bardzo ciągną wodę.
W jednej książce polecają je dodawać do żywności wyłącznie po wcześniejszym na moczeniu z promocją 1 łyżka do 2.5 wody lub więcej.
Jak juz suche to trzeba dużo pić w ciągu dnia, bo mimo że mają właściwości laxacyjne (czyli pomagają się prześliznac kupce w jelitach) to jeżeli nie będzie wystarczająco wody to wręcz będą suszyć organizm i powodować zaparcia. Dla ludzi którzy mają problemy z zatrzymywanie wody są dobre w postaci i suchej.
Jeżeli chodzi o chia to niezależnie czy białe czy czarne bo wartości te same, jedynie co wyróżnia chia to duża ilość białka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:46
Kazia, jusst, krycha.stara, Dani, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Kabe wrote:No ładnie Laski, jedne sobie obiadki pyszne serwują, inne porządeczki, opalanka, serduszkowania, a ja biedna o 6.00 pobudka i na wykłady do zmroku, jutro powtórka z rozrywki.... bzykanko zakazane, alkohol też, nawet denerwować się nie mam czasu.... oj przewalone na całej linii.
Testowanie we wtorek, chociaż coraz mniej wierzę w sukces. Spokojnej nocy i miłej niedzieli Wam życzęJastin76 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzien dobry laski!
Pierwiastko przykro mi...ale trzymam kciuki mocno za nowy cykl, wiosenny!
Dziekuje za fajne przepisy.
Ja w koncu upieklam biszkop z owocami (gruszkami) z przepisu mojej mamy, ale nie wiem co sie stalo bo nie wyrosl...Tzn troche wyrosl ale nie za bardzo. Zalamana bylam, powiedzialam ze nie biore go na piknik, ale moj maz sprobowal, powiedzial ze bardzo smaczny i mam wziac. Wiec wzielam i wszystkim bardzo smakowal i poszedl caly na pikniku. Mimo ze byla maaasa jedzenia tam. Ogolnie bylo ekstra, objedlismy sie i fajnie bylo pogadac po polsku (tak, tak to spora atrakcja dla mnie, bo na codzien nie mowie) , spotkac roznych znajomych i poznac nowych.
Kabe mocno kciukam!
She jak romantyczna kolacja?
MoBo jak dla mnie wykres pierwsza klasa!
Mmm jak tak namawiacie na te Chia to chyba kupie sobie.
Milego dzionka!MoBo, jusst, Moko, She Wolf, pierwiastka, Kazia, Jastin76 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
pierwiastka wrote:dzień bry w pierwszym dniu cyklu
pora na kawe!!!
słonecznego jako i u mnie słoneczny
Pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien ciàzy,czyz nie?Owocnego cykluMoBo, jusst, krycha.stara, Dani, pierwiastka, Kazia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
dzień dobry
dziewczyny, dzięki za info odnośnie chia
pierwiastka, ściskami wiesz: nowy cykl, nowe nadzieje i tak jak napisałaś - przybliża Cię do tego szczęśliwego cyklu
Kabe, trzymam kciuki za pozytywny test
storczyk, ja też zamierzam przeczytać tę książkę
a u mnie pod oknem bażant dokazujepojawia się co roku na wiosnę w tym samym miejscu
miłej niedzieli życzęStorczyk31, jusst, Moko, MoBo, She Wolf, Dani, pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość