35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
U mnie też słonko pięknie świeci. Napompowałam rowerek i za chwilę wyruszam na pierwszą przejażdżkę po zimie
Miłego weekenduMoko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
She Wolf wrote:
Saramago faktycznie wyglada jak po owu, ale serca przeciez byly. A noz to bedzie zloty strzal
Ptaszeczku no chyba nie z 'armią" mojego J. nie wierzę już w naturalne poczęcie chociaż może powinnamtak czy siak, trochę mnie wkurza, że ja tu na aku, ziółka nie ziółka, a przychodzi piatek a on a to drineczek a to piwko. co z tego że tylko "jedno!" Jak ma się 6 plemników na krzyż to i jedno zaszkodzi. ech.... wkurzyłam się. no ale nic to... będzie bulił za drugie icsi i tyle
MoBo, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
krycha.stara wrote:Alez ja jestem nieskromna
Brzydko ja. No, ale ciezko wypracowalam wage, ktorej od liceum nie moglam osiagnac, wiec jestem w szoku i jakby na haju. Wybaczycie?
a można Cię u Chodaka zobaczyć przed i po? Wysłałaś foty?
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Helo
U mnie dziś sprzątanie, pranie i gotowanie.
Rosół el będzie u mnie jutro
Ja to się jednak ciesze, ze ja nigdy nie byłam dobra z pieczenia bo nic nie piekę i mnie nie kusi
Mojego jestem w stanie nabrać plackiem z fasoli a on myśli ze to brownie wiec to jest dopiero Master Chef
Saramago nawet z jednym plemniki em jest szansa. Tu kiedyś była dziewczyna co jej koleś sterydy brał za plecami, wyniki nasienia najgorsze na świecie a zaszla w kilka miesięcy.
Co do suplementów to ja pije teraz wheatgrass czyli młody jęczmień. Teraz zapodaje sproszkowany, ale chcę też trochę posadzić żeby sok robić. Dopiero zaczęłam wiec słabo coś mogę powiedzieć.
She baw się tam dobrze dziś
She Wolf, jusst, Saramago, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Saramago, Mobo dobrze mowi, ja pamietam ta dziewczyne
Juz chyba nawet urodzila
A mezowi powiedz, ze za ta kase to by Ci lepiej cos fajnego kupil. Na piwkowanie jeszcze bedzie mial cale zycie, a na robienie dzieci niekoniecznie
Mobo co Ty znowu za wynalazki wcinasz
Jak Twoj wykres?
Mi po Chodakowskiej kolana siadly. Takie cwiczenia nie dla mnieSaramago, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wykres dziwny, wysmarowalo mi krzyża ale cIOnzy siem nie spodziewam [IMG]http://[/img]
images76.fotosik.pl/471/369af507454d28d6med.png
Co do wheatgrass to zamiast spiruliny, tak zmienić chciałam. A i ten probiotyk co ci pisałam jest dla mnie bardzo dobry.
Moko lubi tę wiadomość
-
Co Ty gadasz za gupoty? Piekny wykres masz, wiec ja juz czekam na testowanko
Wlasnie musze sobie niedlugo ten probiotyk zamowic.padington, Storczyk31 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyPowiem tak: nie na tako ciONze zem sie pisała... Pierwsze zyganko wlasnie za mna. Kuzwa poranne mdłości o 18...
Jakby tego było mało to jeszcze mi hormony wariujo! Leżę na kanapie i rycze. Dlaczego? Chyba bo tak, bo ja se zygam, a mojego nie ma...
Zeby to zyganko było jednym i jedynym!
Możecie sie pośmiać, od tego juz płakać nie bede! Bo wiem, ze z perspektywy to komiczne jest
aszka, Saramago, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Jusst bierz na klate co przychodzi bo tu by się niejedna zamieniła.
Juz lepiej
A poza tym to tak ładnie mi apka napisała na zyganko:
Morning sickness can be a sign of a healthy pregnancy. One study found that women with nausea and vomiting in the first 20 weeks of pregnancy had a decreased risk of miscarriage.
Wiec nic, tylko sie cieszyćale niech to nie trwa 20 tygodni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 18:45
MoBo, aszka, Storczyk31, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo, ja też nie wiem, co Ty chcesz od tego wykresu - piękny jest
jusst, trzymaj się, dasz radę, a jaka nagroda Cię czeka za parę miesięcyjusst, MoBo, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusst wrote:Powiem tak: nie na tako ciONze zem sie pisała... Pierwsze zyganko wlasnie za mna. Kuzwa poranne mdłości o 18...
Jakby tego było mało to jeszcze mi hormony wariujo! Leżę na kanapie i rycze. Dlaczego? Chyba bo tak, bo ja se zygam, a mojego nie ma...
Zeby to zyganko było jednym i jedynym!
Możecie sie pośmiać, od tego juz płakać nie bede! Bo wiem, ze z perspektywy to komiczne jestjusst, She Wolf, MoBo, Jastin76, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny